# #

13 Οκτ 2017

Φορέας Τουρισμού-Ανάπτυξης και Προβολής Λεπτοκαρυάς....Νέες Δράσεις



Πραγματοποιήθηκε χτες η συνάντηση του Φορέα στην ψαροταβέρνα "Όλυμπος"με επιχειρηματίες και δημότες της Λεπτοκαρυάς που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του Τουρισμού στον τόπο μας .

Μια τρίωρη επικοδομητική συζήτηση που αφορά προβλήματα του τόπου  στην οποία παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Ελένη Σαλιώρα- η μοναδική από την πλευρά του Δήμου που ενδιαφέρεται προφανώς- και απάντησε σε αρκετα ερωτήματα των δημοτών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι δημότες-επιχειρηματίες Τσιτσιβάς Ευάγγελος,Κατέλας Ευάγγελος και Κατέλας Αθανάσιος, Καραλής Δημήτριος,
Καρακίτσιος Ιωάννης, Τσαρούχας Φώτης, Μουσδράκας Αθανάσιος,Κοκράνης Νικόλαος,Καραλιάς Νικόλαος, Τσινέρης Νικηφόρος, Γκουνός Γιώργος,Κουκάρας Διονύσιος, Πατσιατζής Κώστας, Τσαρούχας Βαγγέλης, Κουκάρας Γιώργος, Νούλας Νικόλαος, Γελαδάρης Κων/νος, Μπακάλης Βαγγέλης, Στράτος Τσακαλής και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Φορέα Τουρισμού-Ανάπτυξης και Προβολής Λεπτοκαρυάς.

Κοντά στο Φορέα είναι ακόμα και περισσότερα από 100 μέλη που έχουν ήδη εγγραφεί και συμμετάσχουν στις δράσεις του.

Η δυναμική του Φορέα αυξάνεται συνεχώς και αποδεικνύει ότι με ιδιωτική πρωτοβουλία και συνεχείς δράσεις θα μπορέσουμε να διορθώσουμε πολλά από τα κακώς κείμενα και θα προχωρήσουμε μπροστά με την συνεργασία όλων των δημοτών , των συλλόγων και του Δήμου.


Κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες θα σταλούν με νέο υπόμνημα στον Δήμο.
Ελπίζουμε ότι θα ενδιαφερθούν και θα συμμετάσχουν και άλλοι συνδημότες μας σε ένα μεγάλο θέμα που αφορά όλους μας...




Κώστας Τουρνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.