# #

11 Ιουλ 2015

Ιδού ποιά είναι η κυρία Έλλη Στάη Τσαρλαμπά.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

IV. ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ
1. Από το σύνολο του αποδεικτικού υλικού γενώνται υπόνοιες διαπράξεως του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας (δωροληψίας), διότι ο κύριος Λιβανός, κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του ως Υπουργού Τουρισμού, ήτοι αρμοδίου υπαλλήλου για την προκήρυξη και διεξαγωγή του παραπάνω διεθνούς πλειοδότικού διαγωνισμού και αρμοδίου για την έκδοση της αποφάσεως περί παραχωρήσεως:
α) της αδείας για την ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση καζίνο καί λοιπών συνοδευτικών εγκαταστάσεων στον Νομό Αττικής, εκτός Δήμου Αθηναίων και
β) της χρήσης και εκμετάλλευσης του Τουριστικού Λιμένα του Φλοίσβου Π. Φαλήρου δέχθηκε χρηματικά ανταλλάγματα ανεξακρίβωτου ύψους για τις παράνομες ενέργειες και παραλείψεις του που διεξοδικά περιγράφονται ανωτέρω (Ι. ΙΣΤΟΡΙΚΟ παραγρ. 2., 11, 11.1 και 14.1.2), οι οποίες είναι αντίθετες στα καθήκοντά του. Τα χρηματικά ποσά του δεκασμού του τ. Υπουργού Τουρισμού Διονυσίου Λιβανού προφανώς προέρχονται από εκείνους που παράνομα ωφελήθησαν και μάλιστα επί ζημία του Ελληνικού Δημοσίου από τις προπεριγραφείσες παράνομες ενέργειες και παραλείψεις του χρηματισθέντος τ. Υπουργού.
2. Οι υπόνοιες προσδιορίζονται ως ακολούθως: Η κυρία Ελλη Στάη – Τσαρλαμπά, η γνωστή δημοσιογράφος και...

Στην υγειά των κορόιδων...

soimple
Οι προσβολές σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων ήταν πάρα πολλές τα τελευταία χρόνια. Οι Ευρωπαίοι ¨εταίροι» -και κυρίως οι Γερμανοί πολιτικοί- δεν έχασαν ούτε μια ευκαιρία να προσβάλουν την Ελλάδα. 

Η τελευταία δήλωση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν η εξής:

«Προκάλεσα τον Λιού (τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ) και του είπα: Θα πάρουμε το Πουέρτο Ρίκο στο ευρώ, αν πάρετε εσείς την Ελλάδα. Νόμιζε ότι αστειευόμουν».

Οι λέξεις-κλειδί στη δήλωση είναι οι λέξεις ...

Είσαστε στον ΣΥΡΙΖΑ για τα οφίτσια ή για να αγωνιστείτε για τα δίκαια της κοινωνίας;


Προς ΣΥΡΙΖΑίους – 

της Αριστερής Πλατφόρμας – επιστολή

arkas1Ούτε μια βδομάδα πριν ο λαός –για την ακρίβεια ο φτωχός λαός– ψήφισε «ΟΧΙ» στα μνημόνια. Οι υπέρμαχοι του «Ναι» θυμίζω πως ταυτίζανε το «ΟΧΙ» με την έξοδο από το ευρώ. Παρά τις απειλές και τα κλειστά ΑΤΜ, ο λαός έδωσε στο «ΟΧΙ» 62% και ταυτόχρονα φόρτωσε στις πλάτες σας ένα τεράστιο βάρος.
Μια βδομάδα μετά, η κυβέρνηση σας φέρνει πρόταση υπογραφής μνημονίου που δεν διαφέρει και πολύ από τα προηγούμενα των δοσίλογων. Σε λίγο θα προσπαθήσει να μας πείσει πως δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα και το «ΟΧΙ» δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια ομαδική παραίσθηση κυρίως των φτωχών και των χτυπημένων – με διάφορους τρόπους – από τα απανωτά μνημόνια για την «σωτηρία της πατρίδας».
Όμως, σύντροφοι της Αριστεράς Πλατφόρμας, οι εποχές της ανεμελιάς για εσάς πέρασαν. Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων έφτασε κι αυτή την φορά δεν μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από τους εσωκομματικούς συσχετισμούς και την αρχή του «δημοκρατικού συγκεντρωτισμού».
Περίπου 3.5 εκατομμύρια ζευγάρια μάτια εκείνων που ψήφισαν «ΟΧΙ στα μνημόνια – ΟΧΙ σε αυτήν την Ευρώπη» έχουν καρφωθεί πάνω σας.
Δεν υπάρχουν πια κρυψώνες. Όταν το νομοσχέδιο για το νέο μνημόνιο φτάσει στην Βουλή, ΔΕΝ αρκεί η αρνητική σας ψήφος.
Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από την...

Το νέο Μνημόνιο θα είναι η χαριστική βολή για τη χώρα. Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ γιατί οι περισσότεροι Έλληνες δεν θα έχουν ευρώ....

tsipras2
Πέντε ημέρες μετά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή ένα τρίτο Μνημόνιο λιτότητας, και ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πείσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να το ψηφίσουν. 

Η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή δείχνει πως φοβάται ότι την επόμενη Κυριακή οι «εταίροι» θα του επέβαλαν μια συμφωνία με ακόμα χειρότερους όρους για την Ελλάδα.

Δηλαδή, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Αυτή είναι μια «σωστή» κίνηση. Μια σωστή κίνηση, μετά από πολλές λανθασμένες. 

Αν η κυβέρνηση επιθυμούσε ρήξη, έπρεπε να προετοιμαστεί για τη ρήξη. Κι αυτό θα βελτίωνε την διαπραγματευτική της ισχύ.

Για παράδειγμα, ξέρεις ότι, αν πας σε δημοψήφισμα, θα σου κλείσουν τις τράπεζες. Εσύ τι έχεις κάνει για αυτό;

Ξέρεις ότι Μέρκελ και Σόιμπλε θέλουν να σε ρίξουν. Τι κάνεις;

Η κυβέρνηση έπρεπε αυτούς τους έξι μήνες να έχει μαζέψει χρήματα και να έχει κάνει συμμαχίες, ώστε να προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα.

Επίσης, θα έπρεπε να έχει ενημερώσει και προετοιμάσει τους πολίτες.

Αυτό δεν έγινε.

Επί έξι μήνες, είδαμε την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα, του Γιάνη Βαρουφάκη και της ομάδας διαπραγμάτευσης, της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, αλλά στα υπουργεία -με εξαίρεση την Νάντια Βαλαβάνη που προσπάθησε και πέρασε μερικά σωστά μέτρα- δεν είδαμε σχεδόν τίποτα.

Τι ακριβώς έκαναν οι υπουργοί της κυβέρνησης όλους αυτούς τους μήνες, εκτός από το να συχνάζουν στα καθεστωτικά ΜΜΕ που τόσο «μισούν»;

Πώς θα πάει σε ρήξη ο Αλέξης Τσίπρας; Με τον Δραγασάκη, τον Σταθάκη και τον Σαγιά; Να βάλει και τον Μπόμπολα και τον Λάτση στην ομάδα που θα κάνει τη ρήξη. Μόνο αυτοί λείπουν.

Ρήξη με επιλογές σε κυβερνητικές θέσεις, όπως ο Γιάννης Πανούσης, δεν γίνεται. Προσπερνάω τον Προκόπη Παυλόπουλο στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Να δεχτώ πως αυτή ήταν μια κίνηση τακτικής.

Και τώρα;

9 Ιουλ 2015

Μποϊκοτάζ τώρα! CEO Ryanair: «Τεμπέληδες που ψηφίζουν παλαβούς οι Έλληνες»

CEO της Ryanair: Ο ελληνικός λαός εξέλεξε «ένα μάτσο παλαβούς»

Μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της χώρας μας εξαπέλυσε ο Michael O’Leary, CEO της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες έθνος συνταξιούχων που "κάθονται και πίνουν καφέ που περιμένουν τους Γερμανούς, τους Πορτογάλους και τους Ιρλανδούς να τους σώσουν".

"Οι Έλληνες νόμιζαν ότι εκλέγοντας ένα μάτσο παλαβούς θα γλίτωναν τη λιτότητα" σημείωσε παραθέτοντας σειρά ψευδών στοιχείων όπως ότι μόνο το 11% των Ελλήνων πληρώνει φόρους ενώ το..

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: ΒΟΜΒΑ Τουσκ για το ΧΡΕΟΣ!

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: ΒΟΜΒΑ Τουσκ για το ΧΡΕΟΣ!

Η αλύγιστη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης Τσίπρα οδηγεί τη χώρα σε μία συμφωνία-ανάσα όχι μόνο γιατί θα άρει την ασφυξία στον τομέα της ρευστότητας όσο κυρίως γιατί θα δημιουργεί - επιτέλους - προοπτική ανάπτυξης!
 Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα καταφέρνει μετά από σκληρή μάχη με τους Μερκελιστές να βάλει στο τραπέζι το ζήτημα της αναδιάρθωσης του χρέους εκτός από τα αναπτυξιακά πακέτα.
Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τουσκ (ο οποίος συνομίλησε πριν από λίγο με τον Αλέξη Τσίπρα) έριξε ΒΟΜΒΑ μέσω twitter για την ..

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις αναρτήσεις Τζήμερου, του "επαναστάτη" που καλούν σε "εισβολή στο Μαξίμου" και ανατροπη της κυβέρνησης

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις αναρτήσεις Τζήμερου που καλούν σε "εισβολή στο Μαξίμου" και ανατροπη της κυβέρνησης - MediaΤην παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν αναρτήσεις στο Facebook που φαίνεται να προέρχονται από ανακοινώσεις του Θάνου Τζήμερου που καλούν σε "εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου".

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου ξεκινά κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις επίμαχες αναρτήσεις οι οποίες αποδίδονται....

Η Απόλυτη Ξεφτίλα...

8 Ιουλ 2015

Άντε καλά,αυτοί τα θέλουν όλα δικά τους...Τα δικά μας τα εθελόδουλα ποιον υπερασπίζονται?

«H Ελλάδα έχει ήδη κερδίσει, περιμένετε λίγες μέρες και θα το δείτε»

«Ο Τσίπρας έπαιξε μέχρι τώρα ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι για γερά νεύρα (σ.σ. chicken game) το οποίο σχεδόν σίγουρα θα φέρει θετικά αποτελέσματα», υποστήριξε ο συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit, Josef Joffe, σε συνέντευξη του στο CNN.
  

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel, «γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θέλει να έχει ένα πτώμα στα χέρια της» - όχι μέσα στην Ευρώπη, πολλώ δε μάλλον μέσα στην δική της Ευρώπη», δήλωσε ο Josef Joffe στην δημοσιογράφο του CNN, Christiane Amanpour.

«Οι Γερμανικές απειλές όπως και οι απειλές των

υπολοίπων απλώς δεν πείθουν κανέναν»


«Δεν πρόκειται να υπάρξει Grexit», ξεκαθάρισε ο κ. Joffe. «Και ο λόγος είναι απλός. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι είναι ότι ακόμη και στην περίπτωση ενός Grexit, η Ελλάδα ...

Δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΙ 480π.Χ.



- Μπάμπη μου πως βλέπεις την απόφαση του Βασιλιά της Σπάρτης να πάρει την φρουρά του και να σταθεί απέναντι στη παντοδύναμη Περσική Αυτοκρατορία; 
- Σία μου, όπως καταλαβαίνεις έκανε...

Tα"Γερμανικά" κόμματα-εταιρείες των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ αρχίζουν να διαλύονται...

Tο Ποτάμι...στερεύει και πλέον θα...εμφιαλώνεται στην Γερμανία!!!!! 



Mην έχετε αμφιβολία, 

ότι λύση (και μάλιστα βιώσιμη) 

για το Ελληνικό πρόβλημα θα εξευρεθεί!!


Το 62% του Ελληνικού λαού, ο οποίος υπεράσπισε με επιτυχία την πατρίδα του και την αξιοπρέπειά του εναντίον των αλλότριων τοκογλύφων και των εγχωρίων παπαγάλων τους, απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι του Έλληνος ο τράχηλος...ζυγό δεν υπομένει! 

Κατέδειξε, ότι τα τελεσίγραφα και οι εκβιασμοί απλά επιστρέφονται στους αποστολείς τους και…επέδειξε μηδενική ανοχή σε όσους αναμειγνύονται στα εσωτερικά της χώρας μας, υποδεικνύοντας στον Έλληνα τι να πράξει!! 

Δεδομένου μάλιστα του γεγονότος, ότι αυτό το σύγχρονο ΟΧΙ ειπώθηκε υπό ένα καθεστώς αισχρής τρομοκρατίας και αηδιαστικού εκβιασμού, ως απόρροια της επικοινωνιακής χούντας των βοθροκάναλων και με το τραπεζικό σύστημα κατ' ουσίαν ανενεργό, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, διότι σχηματίζει θύλακα αντίστασης στην...

Του τα πε, του ανθέλληνα-φίλο του Αντωνάκη, σε 2 μόλις λεπτά...



Δείτε το βίντεο...

Γλέζος στη Ευρωβουλή...«Ζητάμε ένα χρονικό περιθώριο όπου δεν θα δεχόμαστε δάνεια, δεν θα δεχόμαστε να εξοφλούμε δάνεια.Δεν σας την χαρίζουμε την Ευρώπη»

Γλέζος: Η Ευρώπη είναι γέννημα της Ελλάδας, δεν σας την χαρίζουμε - ΒΙΝΤΕΟ «Η Ευρώπη λεκτικά, μορφολογικά, εννοιολογικά, ουσιαστικά είναι γέννημα της Ελλάδας. Δεν σας την χαρίζουμε την Ευρώπη» είπε ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Παραμερίζω τις ύβρεις εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης....

Καταγγελία κατά του λαλίστατου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για χρηματισμό από εφοπλιστές !!!



Στο στόχαστρο των εισαγγελέων για την καταπολέμηση της διαφθοράς έχει μπει ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, στα χέρια τους οι αρμόδιοι εισαγγελείς έχουν επώνυμη καταγγελία εις βάρος του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία ο κ. Βαρβιτσιώτης φέρεται να έχει χρηματιστεί από εφοπλιστές, στην προσπάθεια των τελευταίων να διατηρήσουν στον...

ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ
Βροχή οι αιτήσεις για διαβατήρια από τις καλές οικογένειες των βορείων και των νοτίων προαστίων !!!

     



Επικρατεί πανικός στους κύκλους της διαπλοκής μετά την ανακοίνωση ότι έρχεται τσουνάμι συλλήψεων !!!


Έτοιμες να εγκαταλείψουν τη χώρα είναι πολλές εύπορες οικογένειες των Βορείων και Νοτίων προαστίων της Αττικής, καθώς από τη στιγμή που επιβλήθηκε το capital control έτρεξαν στα κατά τόπους γραφεία έκδοσης διαβατηρίων, είτε για να ανανεώσουν τα δικά τους, είτε να βγάλουν καινούργια για τα ανήλικα παιδιά τους.

Τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι αιτήσεις στα γραφεία έκδοσης διαβατηρίων στα Αστυνομικά Τμήματα Κηφισιάς, Εκάλης Φιλοθέης, Ψυχικού και Ελληνικού που εξυπηρετεί τα Νότια προάστια, έχουν παρουσιάσει ραγδαία αύξηση που ξεπερνά το 50%, σε σχέση με τις αντίστοιχες εποχές πέρυσι.

Οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν στην...

Βαγγέλη Μεϊμαράκη (αν φοράς ακόμη παντελόνια) παραιτηθείτε από το ΕΛΚ. ΤΩΡΑ!

ΣΩΣΕ Ο,ΤΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

weber


Βαγγέλη Μεϊμαράκη (αν φοράς ακόμη πανταλόνια) παραιτηθείτε από το ΕΛΚ. ΤΩΡΑ! 

Ο κολητός του Σαμαρά κ.κ.Webber έκανε ένα εμετικό λογύδριο που προσβάλλει την Ελλάδα, τον λαό και ιστορία του Εθνους μας, γνωρίζουμε ότι είσαι πάνω από όλα...

ΤΟΛΜΗΣΕ....ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ... Πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός τίμησε το ρόλο του

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπεσαν στην παγίδα που έστηναν στην Ελλάδα.

Grexit, Angela, Grexit!


Charlie HebdoΚαταπληκτικά τα πήγε η Ελλάδα στην χτεσινή Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, αφού οι Ευρωπαίοι ηγέτες έθεσαν επιτέλους το τελεσίγραφο «Συμφωνία ή Grexit».

Έξι μήνες προσπαθεί η Ελλάδα να αναγκάσει τους Ευρωπαίους εταίρους να πουν το «Συμφωνία υποταγής ή Grexit», οπότε πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι.
Και τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που δεν πρέπει να κάνουμε απολύτως τίποτα. Θα τα κάνουν οι άλλοι για εμάς.
Το Grexit σημαίνει την διάλυση της Ευρωζώνης, ενώ θα ακολουθήσει η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού -για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα- η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι τίποτε άλλο από το ευρώ.

Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχει μόνο το ευρώ. Το αποτυχημένο ευρώ.
Αν γίνει Grexit,

Το μυστικό της λίστας Λαγκάρντ...


Φιλοπατρία είναι ο έρωτας του Έλληνα για τον τόπο που γεννήθηκε. Το συναίσθημα υπερηφάνειας για τα ανυπέρβλητα κατορθώματα των προγόνων του. Φιλοπατρία είναι ο έρωτας του Έλληνα για την ιστορία του, τον πολιτισμό του, να μιμείται σε περίσταση ανάγκης τα επιτεύγματα των προγόνων του, τους αγώνες τους για ελευθερία, η προθυμία να υπερασπισθεί τον τόπο του, τις αρχές της ισότητας και της Δημοκρατίας, του ιδανικότερου και ανυπέρβλητου συστήματος συμβίωσης ελεύθερων  ανθρώπων που επινόησαν οι πρόγονοι μας.

Πατριωτισμός είναι το να αγαπάς τον τόπο σου και να παλεύεις με νύχια και με δόντια, πως κι αυτός ο τόπος θα συνεχίσει να υπάρχει, και θα μπορέσουν να τον χαρούν οι άλλοι άνθρωποι που έρχονται μετά από εμάς. Είναι γνωστή η ρήση του Σάρλ ντε Γκώλ, που φαίνεται να απαντά σε αυτό το ερώτημα: «Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για την χώρα σου».

Μετά την Μεταπολίτευση, το έτος 1974, οι δύο αυτές έννοιες άρχισαν, δυστυχώς,  να φθίνουν εις την χώρα μας και  κατάντησαν να είναι κενού περιεχομένου. Εξαιτίας της ιδιοτέλειας και της ισοπέδωσης των αρχών,

Μακριά και έξω απ' την καμόρα της ''Ευρώπης''! ΤΩΡΑ!..

Ανώνυμη εταιρεία ληστειών και εθνοκαθάρσεων..
 ''Η Ενωμένη Ευρώπη''!..


Τί λέγαμε;
Βγήκε πάλι ο μεθύστακας και επέμενε ότι οι έλληνες ψήφισαν για κάτι που δεν υπήρχε, και πως ο έλληνας πρωθυπουργός το γνώριζε!

Και δεν βγήκε την ίδια στιγμή ένας, ΕΝΑΣ από την κυβερνητική αποστολή, μπροστά στα μικρόφωνα να τον κράξει: 
''Τί λες ρε επώνυμε αλκοολικέ! Οι Έλληνες ψήφισαν εναντίον της εθνοκάθαρσης που επιχειρείτε πέντε χρόνια τώρα, ..και που με την α' ή την β' ή την γ' συμφωνία που φέρνετε στο τραπέζι, όποια κι αν είναι αυτή, έστω κι αν την αποσύρετε για να φέρετε μιάν άλλη παρόμοια, αποσκοπεί στο ίδιο πράγμα: την ληστεία της χώρας και την μετατροπή του λαού σε δουλοπάροικους!

Αυτό ψήφισαν οι Έλληνες, μπεκρούλιακα!''

Και μη διανοηθείτε να μας κάνετε τους καλούς και τους ευαίσθητους!
Αν θέλατε το καλό της ''Ευρώπης των λαών'' και της χώρας μας θα κάνατε αλλοιώς:

Μετά τις διώξεις των δημοσιογράφων «κατεβάζουν» τα βίντεο!

Αφου εισαστε τοσο καλοί δημοσιογράφοι και opinion maker γιατί κατεβάζετε τα βίντεο από το διαδίκτυο, δεν έχετε κάνει κάτι κακό την γνώμη σας λέγατε, που κατα σύμπτωση ήταν 99,9% ταυτόσημη με τους Δανειστες και το ΔΝΤ.

Την ώρα που ..

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..??

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Την ώρα που μιλούσε για διεφθαρμένους και φοροφυγάδες Έλληνες, μοίραζε εκατομμύρια χωρίς παραστατικά!
Αρνούνται να τον στηρίξουν ακόμα και οι δικοί του.
Δεν διαψεύδεται η αποκάλυψη για το πόρισμα των οκρωτών – ψελλίζουν διαρροές περί “οργής” για να κρύψουν τον τρόμο.
Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες. Τα 100 εκατομμύρια που...

ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ!

Το λεμόνι είναι ένα από τα πλέον χρήσιμα συστατικά στον κόσμο, το οποίο παρέχει προστασία ενάντια σε πολλές ασθένειες και μπορεί δικαίως να αποκαλείται υπερ-τροφή.

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά – περιέχει πηκτίνη, βιοφλαβονοειφή, φολικό οξύ, βιταμίνη Α, Β1, Β6, C, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, φώσφορο και μαγγάνιο.



Το λεμόνι επηρεάζει θετικά το συκώτι, το στομάχι, τα έντερα, το ανοσοποιητικό σύστημα, το καρδιαγγειακό και το νευρικό σύστημα.

Αν τρώτε τακτικά λεμόνι μπορείτε να αποτρέψετε ασθένειες όπως βρογχίτιδα, γρίπη, κρυολόγημα, λαρυγγίτιδα, αρθρίτιδα, βακτηριακή λοίμωξη, πέτρες στα νεφρά και στη χολή, υψηλή αρτηριακή πίεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, το λεμόνι μπορεί να αποτρέψει ακόμη και καρκίνο.

Αλλά ξέρατε ότι το λεμόνι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επάλειψη για τη θεραπεία του πόνου των αρθρώσεων;

Προμήθεια....Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων 2015


Ερμειώνη (Τετάρτη) 8 Ιουλίου

Τόπος: Άλσος Προμηθέως


.

Τόπος: Λιτόχωρο, 2ο Δημοτικό Σχολείο

ώρα 20:00
Αντίγραφο από afisa.SikelianosΤιμητική εκδήλωση στον Άγγελο Σικελιανό

Αφιέρωμα στον ιδρυτή των Δελφικών Γιορτών με σπάνια ντοκουμέντα εποχής από τη ζωή και το έργο του.
Στη ροή μιας επιβλητικής και συγκινητικής παρουσίασης της ζωής και του έργου του Άγγελου Σικελιανού και της Εύας Πάλμερ, με σπάνια κινηματογραφικά ντοκουμέντα, δραματοποιημένες απαγγελίες και δυσεύρετο φωτογραφικό υλικό από το βίο του μεγάλου ποιητή.
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
2ο Δημοτικό σχολείο Λιτοχώρου, Αγ. Γεωργίου 64, Λιτόχωρο
Διοργάνωση: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2015 – ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ/ΟΛΥΜΠΟΥ

.

Διοδίτη (Πέμπτη) 9 Ιουλίου

Τόπος: Άλσος Προμηθέως

Από πρωινές ώρεςΣυνάντηση γνωριμίας...

Χάσατε. Χάσατε γιατί είστε ένα τσούρμο από πουλημένα τομάρια, φαντασμένους, γκάνγκστερ, γιάπηδες, σκοταδιστές και πολιτικά ζόμπι...

40 χρόνια βρίσκατε τον τρόπο. Είτε δια της συναίνεσης, είτε δια της ανοχής, είτε δια της επιβολής. Μας βάζατε από κάτω γιατί ήμασταν αδύναμοι και εσείς ξέρατε τα κόλπα. Κάναμε και εμείς τα δικά μας λάθη. Παλιότερα τρώγαμε την παπάτζα της εθνικής συμφιλίωσης, δανειζόμασταν το πλάνο σας για την ανάπτυξη που όμως το λέγαμε ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων για να μη σας μοιάζουμε και όταν σε μερικές στιγμές προσπαθούσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι, ξέρατε τα κόλπα να μας περιορίσετε στη γωνιά μας.
Εμείς είχαμε τα δικά μας. Λέγαμε πολλά για το λαό, αλλά τον θεωρούσαμε κάπως ξένο, έξω από μας. Σας χαρίσαμε για χρόνια το δικαίωμα να μιλάτε εσείς εξ ονόματος του. Δικαίως το κάνατε. 8 στους 10 σας ψήφιζαν όταν έπρεπε. Εμείς είχαμε συνάψει μια σιωπηρή ειρήνη με το τέρας που το νομίζαμε ανίκητο. Εσάς.
Όλους εσάς που η κρίση σας παρουσιάστηκε ως ευκαιρία να πειραματιστείτε. Να βγάλετε ακόμα περισσότερα φράγκα,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ- Βουλευτής της ΝΔ οτι έβγαλε 1 εκατ ευρώ την ώρα που τα ΑΤΜ ήταν κλειστά!!



Καλά θα έκανε η δικαιοσύνη να ξεσκονίσει πρώτα πλήρως το πόθεν εσχες όλων των ετών, του …χωρίς λόγο θιγόμενου.
Και όταν λέμε πλήρως εννοούμε ΠΛΗΡΩΣ ,μέχρι τρίτο βαθμό συγγένειας, από τον καιρό που μπήκε στην πολιτική. Τότε θα δούμε εάν πράγματι έχει όντως δίκιο ο θιγόμενος.
Τα στοιχεία για την ανάληψη και μεταφορά του 1 εκατομμυρίου ευρώ από υποκατάστημα ελληνικής τράπεζας στο Ηράκλειο σε τράπεζα στη Γαλλία, κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελία Ηρακλείου, ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του Candianews, Αλέκος Ανδρικάκης. Ο δημοσιογράφος έθεσε υπόψη όλα τα στοιχεία που είναι σε γνώση του και με τα οποία θα μπορεί πιθανώς να αναζητηθεί η πορεία του εκατομμυρίου, οι διαδικασίες και οι παρεμβάσεις που έγιναν, ώστε να γίνει η ανάληψη από συγκεκριμένο πολιτικό παράγοντα του Ηρακλείου, από κόμμα της αντιπολίτευσης.

Στην εισαγγελία κατατέθηκαν επίσης στοιχεία για μια ανάλογη υπόθεση που συνέβη τις ίδιες ημέρες, μέσω επίσης τράπεζας του Ηρακλείου.

Όπως ενημέρωσε την εισαγγελία, τα στοιχεία για την πρώτη υπόθεση έχουν δοθεί τόσο στο γραφείο του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, όσο και στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.


Ο δημοσιογράφος κλήθηκε επειγόντως χθες βράδυ από την εισαγγελία και παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από νομικούς. Μαζί του στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν βουλευτές και στελέχη από τον...

Αυτή η σειρά δεν είναι στην Αθήνα, χθες, για να σηκωσουν 60 ευρώ, στο atm...


Μην κάνετε λάθος!
Αυτή η σειρά δεν είναι στην Aθήνα, χθες, για να σηκώσουν 60 ευρώ, στο atm.
Αυτή η ουρά, είναι στο λιμάνι του...

7 Ιουλ 2015

Πρέπει ν' ανοίξουν αμέσως οι τράπεζες και η κυβέρνηση να μην επιτρέψει κούρεμα.



Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του πρόκειται να διαπράξει ένα ακόμη τραγικό σφάλμα. Εναποθέτει το άνοιγμα των τραπεζών στη συνδρομή ELA της ΕΚΤ. Εγκληματική επιλογή. Η παροχή έκτακτης ρευστότητας δεν είναι δωρεάν χρήμα από τον Ντράγκι, αλλά επαχθής δανεισμός. Όσο περισσότερο δανείζονται οι συστημικές τράπεζες από το ευρωσύστημα, τόσο αυξάνει το χρέος τους προς αυτό, τόσο πιο επιτακτική γίνεται η νέα ανακεφαλαιοποίησή τους για να μην καταρρεύσουν.

Ήδη οι τράπεζες έχουν χρέος προς το ευρωσύστημα που υπερβαίνει τα...

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε...«ο Βαρουφάκης είναι ο άντρας που θα ήθελα να είμαι».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης πάει εσπευσμένα στις Βρυξέλλες!


varoufakis
Πρόβλημα παρουσιάστηκε στο σημερινό κρίσιμο Eurogroup με την απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως αρνείται να συμμετάσχει στο Eurogroup, αν δεν επιστρέψει ο Γιάνης Βαρουφάκης.
«Ο Γιάνης ήταν ο μόνος λόγος που ερχόμουν στα Eurogroup» τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ συμπλήρωσε πως...

Ο λαός είδε την σαπίλα να έρχεται σαν κύμα παλιρροϊκό και έσπευσε να υψώσει το προστατευτικό τείχος του ΟΧΙ. Τείχος πανύψηλο, 61% και βάλε.

Σταύρος Θεοδωράκης... 

ο Μάρτιν Σουλτς εσωτερικού




Δυο άνθρωποι δεν πήρανε χαμπάρι το συγκλονιστικό γεγονός της Κυριακής, ο Μάρτιν Σουλτς και ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Σουλτς εξωτερικού και ο Σουλτς εσωτερικού. 

Πριν ανάψει  καλά -καλά η φλόγα του 61,3%, ο Σουλτς εξωτερικού εμφανίσθηκε στις οθόνες για να μας ανακοινώσει ότι θα τιμωρηθούμε για την ψήφο μας, ότι θα πεινάσουμε και θα διψάσουμε: «Πιστεύω ότι πρέπει αύριο και μεθαύριο ήδη να μιλήσουμε για μέτρα ανθρωπιστικής βοήθειας. Δεν επιτρέπεται να μην λαμβάνουν φαγητό τα παιδιά στα νηπιαγωγεία ή συνταξιούχοι να μην μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους». Δεν θα έχετε λεφτά να ταΐσετε τα νήπιά σας, ούρλιαξε ο Σουλτς εξωτερικού και πριν στεγνώσει το σάλιο του στο στόμα, εμφανίσθηκε ο άλλος Σουλτς, ο Σταύρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, να μας πει τα ίδια ακριβώς, σαν να πρόκειται για έναν ον με δύο σώματα και ένα στόμα: «Αν ο Τσίπρας συνεχίσει την...

Αλέξη-Ευκλείδη.....Να σας υπενθυμίσω?



Τον μπάρμπα-Φώτη τον ξεχάσατε?

Ο ελληνικός λαός δε φοβάται καμία ρήξη.....

ΒΟΜΒΑ !!! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ !!!

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Διώξεις κατά Τρέμη, Σαράφογλου, Χούκλη, Πορτοσάλτε, Καψή, Οικονόμου, Μαλέλη και Κονιτόπουλου για την προπαγάνδα κατά του Δημοψηφίσματος και του ΟΧΙ στα κανάλια της διαπλοκής !!!



Μετά από μια μακρά και δύσκολη συνεδρίαση, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ, άσκησε πειθαρχική δίωξη για την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας να μεταδώσουν το Σάββατο πριν το δημοψήφισμα εκπομπή πολιτικού περιεχομένου με κίνδυνο να επηρεάσουν, στους ...

H Σερβία δεν πρόκειται να στηρίξει τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας.

Σερβία: Παρωχημένο πολιτικό μέσο πίεσης οι κυρώσεις – Δεν συνηγορούμε

Η επιβολή κυρώσεων ως μέσο πολιτικής πίεσης στις διεθνείς σχέσεις αποτελούν μια παρωχημένη και μη αποτελεσματική μέθοδο:

Η επιβολή κυρώσεων ως μέσο πολιτικής πίεσης στις διεθνείς σχέσεις αποτελούν μια παρωχημένη και μη αποτελεσματική μέθοδο: Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti ο πρέσβης της Σερβίας στη Μόσχα Σλάβενκο Τέρζιτς, τονίζοντας πως η χώρα του δεν πρόκειται να ...

Έχει μέλλον αυτό το....χαμαιτυπείο ?

Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος ήταν μια ήττα και για την σταλινική ηγεσία του ΚΚΕ.


Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, ανοίγει μια νέα σελίδα, ιστορικής σημασίας, στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας και του εργατικού κινήματος. 
Μετά το θρίαμβο του ΟΧΙ, η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και στην Ε.Ε./Ευρωζώνη είναι πολύ διαφορετική. 
Συγκεκριμένα:
  1. Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος (ΟΧΙ 61,31%, ΝΑΙ 38,69%) κάτω από τις συνθήκες πρωτοφανών εκβιασμών, κινδυνολογίας, τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης, συκοφαντίας, κλεισίματος των τραπεζών, απειλών για λιμό κ.α. αποτελεί ένα πραγματικά μεγαλειώδη θρίαμβο της θέλησης και της αντίστασης του ελληνικού λαού. Σίγουρα, αν εξέλειπαν αυτά ή περιορίζονταν έστω και λίγο, το ΟΧΙ θα κέρδιζε ακόμη 10 ποσοστιαίες μονάδες. Μ’ αυτή την έννοια υπήρξε νόθευση του αποτελέσματος. Επίσης, αν όχι για τη «νόθευση», σίγουρα για τον περιορισμό του ΟΧΙ στο 61,31% ευθύνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ με ..

Φιντέλ...."Σας ευχόμαστε, εντιμότατε σύντροφε, Αλέξη Τσίπρα τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία".

Επιστολή του Φιντέλ Κάστρο στον Αλέξη Τσίπρα

Ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την «λαμπρή νίκη» του στο δημοψήφισμα, ευχόμενος, παράλληλα, «τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία».


Αναλυτικά η επιστολή του Φιντέλ Κάστρο

Σας συγχαίρω θερμά για τη λαμπρή πολιτική σας νίκη, τις λεπτομέρειες της οποίας παρακολούθησα από κοντά μέσω του καναλιού TeleSur.

Η Ελλάδα είναι πολύ οικεία για τους Κουβανούς. Αυτή μας δίδαξε φιλοσοφία, τέχνη και επιστήμες της αρχαιότητας όταν σπουδάζαμε στο σχολείο και, μαζί με αυτά, την πιο περίπλοκη από όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες: την τέχνη και την επιστήμη της πολιτικής.

Η χώρα σου, ειδικά η τόλμη της στην παρούσα συγκυρία, γεννά το θαυμασμό στους λαούς της Λατινιής Αμερικής και της Καραϊβικής αυτού του ημισφαιρίου, που βλέπουν πώς η Ελλάδα, μπροστά σε απειλές από το εξωτερικό, υπερασπίζεται την ταυτότητά της και την κουλτούρα της. 

Ούτε ξεχνούν ότι ένα χρόνο μετά την επίθεση του Χίτλερ στην Πολωνία, ο Μουσολίνι διέταξε το στρατό του να εισβάλει στην Ελλάδα, και αυτή η γενναία χώρα απώθησε την επίθεση και ανάγκασε τους εισβολείς να υποχωρήσουν, κάτι που οδήγησε στην ανάπτυξη τεθωρακισμένων γερμανικών δυνάμεων στην Ελλάδα οι οποίες παραμέρισαν τους...

Ο λαός σας έδωσε 62% απέναντι στην διαπλοκή, ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!

Ξεπάγωσε ο Άδωνις ή ακόμη;

Ξεπάγωσε ο Άδωνις ή ακόμη;

Οι Κινέζοι έλεγαν πως μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις. 

Βλέποντας τη μούρη του Γεωργιάδη στη θέα του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, οι χίλιες λέξεις που λένε οι Κινέζοι αδικούν τη φωτό.

Γιατί στο πρόσωπο του Γεωργιάδη....
απεικονίζεται όλο το παλιό και σάπιο πολιτικό σύστημα, η προπαγάνδα των καναλιών της ξεφτίλας, η επιχείρηση τρομοκράτησης ενός ολόκληρου λαού και η νοοτροπία ραγιά που προσπάθησε να επιβάλλει στη χώρα το παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο με τους ντόπιους υπηρέτες του. Είναι μακράν από τη δεύτερη η καλύτερη φωτό της εβδομάδας που πέρασε από την οποία οι Έλληνες βγαίνουν δυνατότεροι, γενναιότεροι και κυρίως –κόντρα στις Κασσάνδρες- ενωμένοι.

Τι άλλο μάθαμε από την εβδομάδα προ δημοψηφίσματος; Πάμε: