# #

5 Δεκ 2015

Αυτός , ο ...εξαιρετικός ¨κύριος¨-"σύντροφος"

Μονορούφι, όπως τον ήπιαμε δηλαδή: 


Αυτός ο κύριος που δεν ξέρει τι έχει και τι δεν έχει, και είναι και πολύ ξεχασιάρης, και λέει και αστείες δικαιολογίες, και επιπλέον μας σπάει έξτρα τα νεύρα επειδή μειδιά μονίμως ενώ γίνεται μην-πω-τι, αυτός ο κύριος λοιπόν θα ήθελα να μας εξηγήσει μια ακόμη φορά τι αναγκαίος που είναι π.χ. ο Μπόμπολας που μόνο αυτός ξέρει να φτιάχνει δρόμους και άρα πόσο σωστό είναι να πληρώνουμε τα κερατιάτικά μας σε διόδια και πόσο υπερβολικό ήταν που ζητούσαμε την κατάργησή τους τόσα χρόνια κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. μπας και καταλάβουμε επιτέλους πού τα βρίσκει ...

(όχι τα λεφτά και τα ακίνητα, προς θεού, αυτά τα βρήκε από τη μάνα του κι από τη σκληρή δουλειά του, για τα επιχειρήματα μιλάω) ή έστω να μας εξηγήσει ξανά πόσο κακό μεν αναγκαίο δε είναι το μνημόνιο και πόσο ζούσαμε υπεράνω των δυνατοτήτων μας κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.

* Όχι τίποτ' άλλο, όμως εάν εμείς ξεχάσουμε ή δεν μπορούμε να βάλουμε έγκαιρα μια κωλοδόση, απειλούν να μας κόψουν τον διακανονισμό, το ρεύμα, τον κώλο, οτιδήποτε τους πέφτει πιο εύκαιρο τέλος πάντων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.