# #

26 Ιαν 2018

Το blog λέει ναι στα συλλαλητήρια. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ. 

     
Στην συγκυρία των ημερών όπου η μεν κατοχική κυβέρνηση διαρρηγνύει τα ιμάτιά της περί "καθαρής εξόδου" απ΄ τα μνημόνια,(πράγμα που είναι εκ των πραγμάτων καθαρή μπούρδα, εφ 'όσον οι "εφαρμοστικοί" αντισυνταγματικοί νόμοι της νέας Κατοχής θα εξακολουθήσουν να ισχύουν -έτσι σκοπεύουν- μέχρι το 2060)..οι δε διεθνείς απατεώνες-δανειστές απαιτούν υπογραφή και νομοθέτηση και νέων "προαπαιτούμενων",..ώστε άνετα να μπορεί κανείς να μιλάει για 4ο (ή 5ο;) μνημόνιο, και μάλιστα μνημόνιο χωρίς το κερασάκι της "χρηματοδότησης" ή της ελάφρυνσης του χρέους,..το τελευταίο που θα ήθελε το σύστημα θα ήταν η επανενεργοποίηση του λαού, η αφύπνιση της λαϊκής αντίδρασης. 
Γιά όποιον λόγο. 
Για ο,τιδήποτε.

Εξ ου και η εκ των προτέρων προσπάθεια διαβολής, γραφικοποίησης, διακωμώδησης των συλλαλητηρίων με αφορμή το όνομα του κράτους των Σκοπίων.

Γι αυτό και προωθούν, γι αυτό και περιφέρουν από συστημικό κανάλι σε συστημικό κανάλι κάθε γραφικόν, κάθε φασίστα, κάθε ακροδεξιό, και κάθε κακομοίρη εθνικιστή που το παίζει μακεδονομάχος και ...

23 Ιαν 2018

Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης άλλαξε τα δεδομένα της προπαγάνδας.Και είναι ηλίθιο να λέει κανείς ότι αυτά τα δεδομένα τα άλλαξε η ακροδεξιά, οι γραφικοί και οι φασίστες.

Τά Πρασσεινάλογα!... του Στάθη - Media





  
Όταν ανακινήθηκε προσφάτως το θέμα του«ονόματος», η στήλη είχε σημειώσει ότι ο τρόπος που αυτό το πρόβλημα μπαίνει ελαφρά τη καρδία στην ημερήσια διάταξη, δεν πρόκειται να περαιωθεί αβρόχοις ποσί, αλλά, αντιθέτως, θα αποδειχθεί για μιαν ακόμη φορά ότι αποτελεί γόρδιο δεσμό.

Η αδημονία των Αμερικανών για να «λυθεί» το πρόβλημα,
υπήρξε αρκετή για να επιδοθεί η πρόθυμη Αθήνα του Τσίπρα σε ένα, εν τέλει, σάλτο μορτάλε με ιδιαίτερη ευκολία

Τούτο οφείλεται και στο γεγονός ότι ο Τσίπρας έχει ως τώρα συνηθίσει «να πηδάει από την Ακρόπολη και να στέκεται όρθιος» (μάλιστα, κάνοντας κατά την πτώση του κωλοτούμπες και πιρουέτες, ου μην αλλά και βρίσκοντας στο τέλος κι ένα πορτοφόλι). 

Για μιαν ακόμα φορά η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υποτίμησε το λαϊκό αίσθημα και υπερεκτίμησε τις δυνατότητές της να το μανιπουλάρει, όπως έκανε με..

22 Ιαν 2018

Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 24/01/2018)


Με 187 πλειστηριασμούς (7 ηλεκτρονικοί) ακινήτων (εκ των οποίων οι 107 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες, οι 93 σε οικόπεδα και αγρούς και οι 57 σε επαγγελματικούς χώρους), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. 

Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. 

Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 16 πλειστηριασμοί (εκτός των ηλεκτρονικών) ακινήτων στην Αθήνα, 45 (εκτός των ηλεκτρονικών) στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 18 στην..

Oι «αριστεροί χρήσιμοι ηλίθιοι» στην Ελλάδα των πολλαπλών ανδρεικέλων είναι το άλλοθι του καθεστώτος

Το «μακεδονικό» κινητοποίησε τη λαϊκή ΟΡΓΗ…


Δεν λάθεψαν τα ανακλαστικά ΠΑΝΙΚΟΥ (των κατοχικών δυνάμεων και των «αριστερών» σωσιβίων) από το Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό»... 
Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου βροντοφώνησαν ένα ρωμαλέο «ΟΧΙ»!!! 
«ΟΧΙ» σε όλα: 
«ΟΧΙ» στο ξεπούλημα του ονόματος «Μακεδονία»… 
«ΟΧΙ» στις δυνάμεις του 4ου Ράιχ και τα μακάβρια σχέδιά τους…


«ΟΧΙ» στα κυβερνητικά και κομματικά ανδρείκελα αυτών των δυνάμεων: Τα «αριστερά» που μας κυβερνούν και των κομμάτων που κοσμούν το κατοχικό Κοινοβούλιο… 

«ΟΧΙ» και στις «αντιπολιτευτικές», «αριστερές» ποικιλίες (και «αριστερίστικες») του καθεστώτος (ΛαΕ και ΣΙΑ), τα χρήσιμα «άλλοθι» του καθεστώτος, που συντάχτηκαν με το ΜΑΥΡΟ Μέτωπο του 4ου Ράιχ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Συλλαλητηρίου, χαρακτηρίζοντάς το:«Εθνικιστικό»… 

ΣΕ αυτές τις δυνάμεις της χρήσιμης «αριστεράς», της δήθεν αντικαθεστωτικής, η οποία παρέχει τα ιδεολογικά «αντιεθνικιστικά» (και «αντιρατσιστικά») άλλοθι, δηλαδή τα πολιτικά σωσίβια στη Νέα Τάξης,

Η ΕΡΤ συναγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία τον ΣΚΑΙ


Η διαδικτυακή φασιστική ΕΡΤ ενημερώνει γραπτά για "δεκάδες πολίτες" στο συλλαλητήριο...
Κι αυτά τα φασιστιειδή κυκλοφορούν ελεύθερα και χρυσοπληρώνονται από το αίμα του Έλληνα πολίτη!
Αυτοί είναι οι "δεκάδες πολίτες";

21 Ιαν 2018

Το Μαύρο Μέτωπο της Συναίνεσης εναντίον του Συλλαλητηρίου

Γι αυτό, αυτή η «αριστερά» είναι καταδικασμένη σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ…
Είναι πρωτοφανές!!! 
Το Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» δημιούργησε ένα πλατύ ΜΕΤΩΠΟ εναντίον του:

ΟΧΙ μόνο από τις κατοχικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου (τα διακοσμητικά στολίδια του 4ου Ράιχ), ΑΛΛΑ και από τις αυτό-ονομαζόμενες «αντιμνημονιακές» δυνάμεις (κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές), καθώς και από τις ποικίλες σέχτες του «αριστερισμού»!!! 

Τέτοια «μάζα» ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ «σκουριάς» δεν έχει ιστορικό προηγούμενο:


Οι πιο υστερικοί εντολοδόχοι της ΕΥΡΩ-κατοχής (τα ποικίλα κυβερνητικά και κομματικά ανδρείκελα των μαφιόζων του χρήματος, ΟΛΩΝ των χρωμάτων), ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ με τους υποτιθέμενους εχθρούς του καθεστώτος (τα πολύχρωμα καιροσκοπικά νεφελώματα της «αριστεράς» και τις ποικίλες «κομμουνιστικές» σέχτες), ΟΛΟΙ εναντίον του Συλλαλητηρίου!!! 

Και μόνο αυτό το Μαύρο και ετερόκλητο Μέτωπο εναντίον του Συλλαλητηρίου αποκαλύπτει δύο βασικά πράγματα: