# #

7 Δεκ 2017

Μία η Νατάσσα Μποφίλιου και ένας ο Γιάννης Αγγελάκας.. Οι υπόλοιποι "καλλιτέχνες" σκυφτοί και μίζεροι


Ο ' είναι ένας καλλιτέχνης που δεν διστάζει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Οπότε δεν μας εντυπωσίασε με την απάντηση που έδωσε σε όσους έβαλαν στο στόχαστρο τους την Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή τις απόψεις που διατύπωσε η τελευταία, σε δημοσιογράφο της Εφημερίδας των Συντακτών.

Ο τραγουδιστής και στιχουργός, λοιπόν, Γιάννης Αγγελάκας μιλώντας στο «Έθνος», δήλωσε: «Καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του..
νεοφιλελευθερισμού, οι παράνομοι ιεραπόστολοι του νόμου της ζούγκλας που όση δύναμη απέκτησαν την απέκτησαν με την ιδιότητα του γελωτοποιού του βασιλιά, να σκάσουν και να σταματήσουν να λερώνουν όποιον ή όποια έχει τον τρόπο και το θάρρος να δημοσιοποιεί τις απόψεις του και να μιλά για το πως ονειρεύεται τον εαυτό του και τον κόσμο».

Εδώ να θυμίσουμε την άποψη που έχει διατυπώσει ο ίδιος καλλιτέχνης για την αστική δικαιοσύνημε αφορμή την υπόθεση της Ηριάννας, την στάση που κράτησε απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου, ενώ για την καθεστωτική πληροφόρηση που μας παρέχεται έχει δηλώσει: «Οι δημοσιογράφοι αυτολογοκρίνονται, τα ΜΜΕ καθοδηγούν μια συγκεκριμένη αισθητική η οποία όχι μόνο θυμίζει δικτατορία αλλά είναι ακόμα χειρότερη, ακόμα ποιο φασιστική ...».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.