# #

4 Ιουν 2017

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Το ξεχαρβάλωμα του δήμου μας καλά κρατεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμος Δίου-Ολύμπου...

Ούτε τα αυτονόητα πλέον δεν κάνουν!!
Το ξεχαρβάλωμα του δήμου μας καλά κρατεί. 
Ούτε τα αυτονόητα πλέον δεν μπορούν να κάνουν και μας λένε και ψέματα από πάνω. Ταυτόχρονα η απαξίωση όσων δεν συμφωνούν μαζί τους έχει πάρει μορφή καταιγίδας. 

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο 23/5/2017 ο κος δήμαρχος μας..
είπε πως το νερό στον Πλαταμώνα κόπηκε λόγω συντήρησης του δικτύου, ενώ όλοι γνωρίζουν πως το έκοψε η ΔΕΗ λόγω απλήρωτων λογαριασμών.
Στη συνέχεια με περισσή απρέπεια και προκλητικότητα διέκοψε τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου ΠΟΛΙΣ- που σκοπό του έχει την προστασία των δημοτικών εκτάσεων - τα οποία παραβρέθηκαν προκειμένου να ενημερώσουν το δημοτικό συμβούλιο για το θέμα των δημοτικών εκτάσεων αλλά και της πρόσφατης δίκης για την επίδικη έκταση των 4.250 στρεμμάτων. Δυστυχώς όμως διεκόπησαν κακήν κακώς από τον κ. Δημόπουλο όταν έκαναν λόγω για πλαστά πορίσματα, κάτι το οποίο ο ΙΔΙΟΣ ο δήμαρχος είχε υπονοήσει ευθέως σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. 

Κατά τα άλλα το καλοκαίρι φτάνει αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι και αν αρκούν τα απορριμματοφόρα του δήμου για την αποκομιδή σκουπιδιών. Και φυσικά θα ζητηθεί πάλι η συνδρομή ιδιώτη. Η θέση μας ως συνδυασμός είναι ξεκάθαρη. Μετά την οικονομική εξυγίανση έπρεπε ήδη από καιρό να είχε προχωρήσει η διοίκηση του δήμου σε αγορά νέου στόλου και όχι να δίνονται τόσα λεφτά σε ιδιώτες. 

Οι άλλοι δήμοι της χώρας που μαζεύουν σκουπίδια με δικά τους μέσα κορόιδα είναι; Και αν δεν αρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου για αγορά νέου στόλου ας ματαιώσουν έργα που δεν είναι άμεσης προτεραιότητας. Όπως πχ την ανάπλαση της οδού Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο. Με αυτά τα λεφτά αγοράζει ο Δήμος πέντε (5) απορριμματοφόρα σαν αυτό που αγόρασε πέρυσι η ΔΕΑΔΟ και το παραχωρεί στο δήμο. 

Το τονίσαμε και στο παρελθόν. Η απαξίωση είναι γενική, είτε αφορά τις δημοτικές επιχειρήσεις, είτε τα Τοπικά Συμβούλια, είτε τη λειτουργία του δήμου αλλά και του δημοτικού Συμβουλίου. Βλέπουμε ότι διολισθαίνουν σε δρόμους και ατραπούς οι οποίοι δεν συνάδουν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κύτταρο δημοκρατίας κύριε Δημόπουλε, δεν είναι ενός ανδρός αρχή. 

Αυτά και άλλα πολλά που στο τέλος όταν γραφούν όλα μαζί θα ξεπεράσουν και τα όσα έχουν γραφεί για τον Λουδοβίκο τον ΙΔ!!


Για τον Συνδυασμό Ευθύνης
Γιώργος Φαρμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.