# #

11 Μαρ 2017

Έρχεται η ώρα του Καραμανλή.....



Ο Πάνος Καμμένος λατρεύει τον Κώστα Καραμανλή αλλά ο ξάδερφος του Κώστα Καραμανλή -Κώστας Καραμανλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αυτός- δεν θεωρεί αρκετά καραμανλικό τον Πάνο Καμμένο· μάλλον επειδή τον λένε Καμμένο και όχι Καραμανλή.

Από ποιον χαίρει εκτίμησης ο Κώστας Καραμανλής;



Προφανώς, ο Πάνος Καμμένος αντιλαμβάνεται πως η απάτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα κρατήσει για πάντα, οπότε εκθειάζει τον Κώστα Καραμανλή και ετοιμάζει την επάνοδό του στην Νέα Δημοκρατία, για να συνεχίσει να ζει λέγοντας αρλούμπες και ανοησίες, και να πουλάει πατρωτισμό, για να τσιμπάνε τα χάπατα.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος σπέρνει και την διχόνοια στην Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενος σε ακροδεξιούς, όπως ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, και στους νεοφιλελεύθερους που, όπως λέει, δεν θα περνούσαν την πόρτα του κόμματος επί Κώστα Καραμανλή.

Βέβαια, δεν χρειάζεται ο Καμμένος για να υπάρχει διχόνοια στην Νέα Δημοκρατία, αφού το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη είναι εγγύηση πως η Νέα Δημοκρατία θα διαλυθεί.
Από την άλλη, ο ξάδερφος του Κώστα Καραμανλή έχει μεγαλώσει με την βεβαιότητα πως το ονοματεπώνυμό του είναι αρκετό για να γίνει πρωθυπουργός της χώρας, οπότε λέει πως ο Κώστας Καραμανλής -ο κανονικός- χαίρει εκτίμησης και μεγάλης δημοτικότητας.
Εγώ ακούω τους πάντες να τον βρίζουν.

Ο Κώστας Καραμανλής ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας την περίοδο που το δημόσιο χρέος εκτινάχτηκε με αποτέλεσμα την χρεοκοπία της χώρας.
Ο Κώστας Καραμανλής έκανε πάσα την χρεοκοπία στο ζαβό παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου και, έκτοτε, παριστάνει τον Βούδα και τον σοβαρό και αξιόπιστο πολιτικό.

Ε βέβαια, αφού ο Σημίτης, ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο για την χρεοκοπία και την διάλυση της χώρας με τα Μνημόνια, μπορούν ακόμα να παριστάνουν τους αθώους και τους σωτήρες.

Φυσικά, ο σάπιος Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν βρήκαν τίποτα το μεμπτό την διακυβέρνηση Καραμανλή· προφανώς, για να μην στενοχωρήσουν τον Πάνο Καμμένο που είναι θαυμαστής του Καραμανλή και φτιάχνεται όταν τον βλέπει.

Είναι θλιβερή η Ελλάδα.

Εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, ακόμα πολιτικά τζάκια και αδειανά ονοματεπώνυμα να παριστάνουν τους σωτήρες και χάπατα να ακολουθούν αυτούς τους ξεπουλημένους.

Μνημόνια μέχρι να μην μείνει Καραμανλής, Παπανδρέου και Μητσοτάκης στη χώρα.
Αν και, όπως πάει το πράγμα, μόνο αυτοί θα μείνουν στην Ελλάδα.

 https://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.