# #

17 Ιαν 2017

«Το σκάνδαλο Novartis κόστισε όσο το 1/3 του δημόσιου χρέους» !!!!!!!!!!!!!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για «Το σκάνδαλο Novartis κόστισε όσο το 1/3 του δημόσιου χρέους»
Την εκτίμηση ότι «οι ελληνικές δικαστικές αρχές οφείλουν να κάνουν έρευνες σε βάθος και να φέρουν αποτελέσματα στο "τρομακτικό" σκάνδαλο της πολυεθνικής φαρμακαποθήκης NOVARTIS» εξέφρασε σε χθεσινή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος κατήγγειλε ότι «εδώ και χρόνια υπουργοί και ανώτατοι κρατικοί "μανδαρίνοι" έφτιαξαν ένα σαθρό νομικό καθεστώς , που ευνοεί τη διαπλοκή και τη ρεμούλα στην εμπορία του φαρμάκου, και με ωμές και προκλητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, "κουκουλώνουν" τεράστια σκάνδαλα σε πολλούς τομείς.
Υπάρχουν κραυγαλέα γνωστά ...
παραδείγματα στο τραπεζικό τομέα, αλλά και στον τομέα των καρτέλ κατασκευαστικών εταιρειών, σούπερ μάρκετ και φυσικά στο τομέα των φαρμακοβιομηχανιών».
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος υποστήριξε, στη ραδιοφωνική του παρέμβαση, ότι «βοούν οι πολιτικές, δημοσιογραφικές και δικαστικές αίθουσες ότι στο σκάνδαλο NOVARTIS είναι εμπλεκόμενα φυσικά και νομικά πρόσωπα, σχετιζόμενα με τις "κορυφές" της πολιτικής και δημοσιογραφικής σκηνής» και υποστήριξε ότι «ένα από τα στελέχη του ελληνικού τμήματος της NOVARTIS αποφάσισε να μιλήσει επίσημα για να τερματισθεί  η δική του συμμετοχή στην λεηλασία των δημοσίων ταμείων της χώρας μας, μέσω της διάθεσης αλόγιστων ποσοτήτων φαρμάκων σε υπερβολικά αυξημένες τιμές και στον λεγόμενο "κουβά". Του είπαν, ότι οι καταγγελίες του θα κουκουλωθούν, όπως προηγούμενες που αφορούσαν την πολυεθνική BAYER και άλλες και ο ίδιος θα βρει το μπελά του, είτε από "εντεταλμένους" στο δικαστικό χώρο, είτε ευρισκόμενος σε μόνιμη ανεργία και απαξίωση». 


http://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.