# #

1 Ιουλ 2016

O Νεο Δημοκράτης εμπνευστής των #Paretithite εύχεται καλό ψόφο στους συνταξιούχους που τους έκοψαν το ΕΚΑΣ..Δείτε σε βίντεο ένα διαγωνισμό σιχαμάρας :ο εμπνευστής του Παραιτηθείτε συνομιλεί με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

1

Ο Στάθης Στάικος, εμπνευστής του “Παραιτηθείτε”, ο οποίος φιλοδοξεί να αποτελέσει τη ναυαρχίδα του αντισυριζαϊκού μετώπου, έχει να πει πεντ-έξι λογάκια που στάζουν ανθρωπισμό και αλληλεγγύη προς τους συνταξιούχους που είδαν τα εισοδήματά τους να...
ξύνουν πάτο.


azif
Ο Στάθης ο Στάικος ανεβάζει το επίπεδο του πολιτικού λόγου σε δυσθεώρητα ύψη. Τα προφανή προβλήματα διαχείρισης θυμού ίσως κόβουν λίγο από τις ουμανιστικές διαθέσεις του Στάθη του Στάικου ο οποίος φχαριστιέται που οι σκατόγεροι παίρνουν τα φλόκια του Συριζα στη μάπα ενώ χαϊδευτικά φωνάζει όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν μάλλον σοβαρά προβλήματα οικονομικής επιβίωσης ως “μισοπεθαμένα γέρικα ζώα”.
Στη συνέχεια όταν είδε ότι η ανάρτησή του εξαπλώνεται στο ίντερνετ μαζί με κοσμητικά σχόλια για τις χοντράδες του, αποφάσισε να αντικαταστήσει το αρχικό του ποστ με ένα υποτίθεται πιο μετριοπαθές, που όμως κρατάει ακόμα αληθινό τον πυρήνα της σκέψης του:
Εδώ σε ένα διαγωνισμό σιχαμάρας ο εμπνευστής του Παραιτηθείτε συνομιλεί με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.