# #

20 Ιουλ 2016

Koυίζζζζζζ...Ποια είναι η "κυρία¨"?



Μπαρμπα-Φώτη.....;;;;

Έχεις κι εσύ μήπως;

Oι εφιάλτες δε τελειώνουν....

Κι αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, πάντα υπήρχαν...

Το κακό είναι ότι τελειώσαν οι Λεωνίδες...


Κάτι Αλέξηδες , Κούληδες και Γιωργάκηδες κυκλοφορούν και το παίζουν ηγέτες 




3 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ...............ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ

    ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
    Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.
    Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.
    Ο Συνέλληνάς μας, κατέθεσε εξώδικη εντολή πληρωμής, κατόπιν της οποίας εξουσιοδότησε την Τράπεζα, όπως εισπράξει, από Δύο (2) περιουσιακά τους στοιχεία, στα οποία είναι δικαιούχοι και τελικοί αποδέκτες των συγκεκριμένων ποσών, όπως αυτά έχουν οριστεί απ τον Αποκλειστικό Κύριο, Νομέα και Κάτοχο Αρτέμη Σώρρα και όπως περιγράφονται στην εξώδική τους εντολή - δήλωση- Εξουσιοδότηση.
    Η τράπεζα ΟΥΔΕΠΟΤΕ απέρριψε την πληρωμή. Αντιθέτως την αποδέχθηκε!
    Δεδομένο του ότι η δραστηριότητα των τραπεζών, άπτεται του Δημοσίου συμφέροντος, καθώς συμπλέκεται έντονα με την εθνική οικονομία και επηρεάζει ευρύτερο κύκλο συναλλασσομένων, κάθε τράπεζα υποχρεούται, να προβαίνει σε ενδελεχή έλεγχο της εγκυρότητας, νομιμότητας και ισχύος, κάθε αξιογράφου (επιταγής / συναλλαγματικής), που κομίζεται εις αυτήν προς πληρωμή και είσπραξη, καθώς και του κατατεθειμένου εις αυτήν ρευστού χρήματος, όπως επίσης να μεριμνά και δια τον έλεγχο της ύπαρξης, εγκυρότητας και ισχύος του λογαριασμού, μέσω του οποίου ζητείται να πραγματοποιηθεί οιαδήποτε συναλλαγή.
    Σε περίπτωση δε, που βρεθεί ότι το κομιζόμενο αξιόγραφο ή/και το κατατεθέν ποσό σε ρευστό χρήμα, είναι πλαστό, νοθευμένο ή κλαπέν, η τράπεζα ΟΦΕΙΛΕΙ, αιτιολογημένα, εντός πενθημέρου, ν' απορρίψει το παρά τον νόμο κατατεθέν εις αυτήν χρηματοοικονομικό εργαλείο, καθώς και να κινήσει πάραυτα ποινική δίωξη κατά του κομιστή.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην προκειμένη περίπτωση, η τράπεζα όχι μόνο αποδέχθηκε με την μη απόρριψη της αλλά και επικύρωσε την εγκυρότητα αξία και την ισχύ της κατατεθείσας πληρωμής.
    Άρα, οι τράπεζα καθώς και η συμβολαιογράφος, με τον επισπευμένο πλειστηριασμό, διέπραξαν και διαπράττουν σε βάρος του πολίτη τα εγκλήματα της Παράβασης Καθήκοντος με σκοπό την προσπόριση παράνομου περιουσιακού οφέλους κατά Νόσφισιν Εξουσίας, της Απάτης, της Κλοπής κατά Συναυτουργία και δια της πρόκλησης αθέμιτης οικονομικής και κοινωνικής ζημίας επί των περιουσιακών των στοιχείων.
    Ο πολίτης, με καθόλα σύννομες διαδικασίες, ενημέρωσε με πράξη κατάθεσης των εγγράφων, τόσο την τράπεζα όσο και την Συμβολαιογράφο δια τα εγκλήματα που διαδραματίζοντο και ζήτησε την ακύρωση αυτού!
    Παρόλα ταύτα, η τράπεζα και η Συμβολαιογράφος, ακάθεκτοι προχώρησαν στη διεκπεραίωση του παράνομου πλειστηριασμού.
    Οι Έλληνες όμως δεν τα έβαλαν κάτω. Σύσσωμα τα Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις - Ε.ΣΥ. συμπαραστάθηκαν στον Συμπολίτη μας, την σημερινή ημέρα του Πλειστηριασμού και ετοιμάστηκαν να είναι μάρτυρες σε αυτήν την παράνομη κλοπή που θα εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.
    1. Το πρωί της ιδίας ημέρας, ο Συνέλληνας κατέθεσε Έγκληση για αυτόφωρη διαδικασία κατά των α)
    Διευθυντή της Τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.,
    β) της Συμβολαιογράφου και
    γ) ως και κατά παντός ετέρου υπευθύνου ήθελε βρεθεί κατά την διενέργεια της προανάκρισης, ως αυτουργός των διερευνούμενων εγκλημάτων εις βάρος της ιδιοκτησίας τους.
    2. Έγιναν πολλές παρεμβάσεις με προσπάθεια να αποτρέψουν τον Συνέλληνα να προχωρήσει στην κατάθεση της Έγκλησή του, δια να προκληθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
    3. Εκείνος όμως, συνέχισε και κατάγγειλε την Απάτη και την Κλοπή, διότι γνωρίζει ότι τα όσα ο ίδιος επικαλείται είναι ουσιαστικά και πραγματικά και επικυρώνονται από αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα στοιχεία.
    4. ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ --ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.