# #

21 Μαΐ 2016

Παραλία Λεπτοκαρυάς: Πανέμορφη αλλά ο Δήμος μάλλον δεν έχει χορτοκοπτικά


Πριν 10 ακριβώς μέρες γράφαμε -παρακινούσαμε τους υπεύθυνους του Δήμου "μας"να αρχίσουνε σιγά-σιγά να καθαρίζουν την παραλία εν όψει της τουριστικής περιόδου που άρχισε ήδη....

Μετά από 10 μέρες...απογοήτευση!!!

Μάλλον δεν έχουν χορτοκοπτικά μηχανήματα εκεί στον Δήμο.
Δεν εξηγείται διαφορετικά...


Η άλλη εξήγηση για το χάλι της παραλίας είναι μόνο η αδιαφορία των υπεύθυνων αλλά δε θέλω να πιστέψω ότι ψηφίσαμε ανθρώπους που υποσχέθηκαν ότι θα..θα..θα...και  ούτε καν το πιο εύκολο και ελάχιστο δεν μπορούν...

 Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν υπάρχουν χορτοκοπτικά μηχανήματα...


 Επίσης δεν υπάρχει ούτε ένας εργάτης να ασχοληθεί για μόνο 2 ώρες στο συγκεκριμένο σημείο π.χ.
























Αριστοφάνης

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, διαβάζοντας αρκετά δημοσιεύματα του blog σας και ειδικά οτιδήποτε αφορά σε θέματα καθαριότητας της παραλίας της Λεπτοκαρυάς, διαπιστώνει κανείς μια υπερβολή στην προβολή αυτών των θεμάτων από την πλευρά σας, καθώς γίνεται αυστηρή κριτική κατά του Δήμου και των τοπικών συμβούλων.
    Ως πολίτης αυτού του τόπου θα ήθελα να επισημάνω την προσπάθεια που καταβάλει ο δήμος και τα τοπικά στελέχη για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της πόλης μας, μια προσπάθεια που στηρίζεται σε ελάχιστο προσωπικό, σε μηδαμινά σχεδόν κονδύλια, ακόμη δε και σε εθελοντική εργασία, μια προσπάθεια για το τελικό αποτέλεσμα της οποίας αξίζουν συγχαρητήρια. Ακόμη δε, θα ήθελα να επισημάνω πως για οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα θα έπρεπε ως υπεύθυνοι πολίτες πρώτα να αναφερόμαστε στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και να αιτούμαστε την επίλυση του αναφερομένου προβλήματος, ακόμη δε και προσωπικά στα τοπικά στελέχη, και εφόσον διαπιστώσουμε ότι υπάρχει αδιαφορία από την πλευρά του δήμου τότε να καταφεύγουμε στη δημοσιοποίησή του. Κανείς δεν πρέπει να λειτουργεί εν θερμώ, αλλά να πράττουμε το οτιδήποτε σκεπτόμενοι πρώτα.
    Την προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από την πλευρά του δήμου για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της πόλης μας, τη βλέπουμε και την επιβραβεύουμε στη συνολική εικόνα της παραλίας, στις πλατείες και στα πάρκα, αλλά και στη γενικότερη εικόνα της πόλης μας. Έπειτα, είναι για όλους εύκολο να κρίνουμε και να σχολιάζουμε εκ του ασφαλούς, αγνοώντας τον κόπο που καταβάλλεται για όλη αυτή την άριστη εικόνα που είναι και το τελικό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη και τις οικονομικές αντιξοότητες τις οποίες αντιμετωπίζει ο δήμος.
    Ας αφήσουμε λίγο όλοι μας στην άκρη τις κριτικές, ας μαζέψουμε τα μανίκια μας και ας προσφέρει ο καθένας μας ότι μπορεί στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτείνεις να κάνω αίτηση για να κόψει ο Δήμος τα αγριόχορτα στην παραλία?

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.