# #

9 Μαΐ 2015

Μήπως τελικά αποδειχθεί ότι αγοραστές της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ-και όχι μόνο- ήμασταν και πάλι εμείς, οι φορολογούμενοι πολίτες, αφού τα θαλασσοδάνεια είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλο, τελικά τα πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι ;;;

Για παράδειγμα, η MARFIN του μπατιρομεγιστάνα ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, είχε πάρει θαλασσοδάνειο 150.000.000 από το ΤΤ, την εποχή που ο σύγχρονος Ωνάσης ΑΝΔΡΕΑΣ αγόρασε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ !!!



Οι πολυδαίδαλες διαδρομές δεκάδων εκατομμυρίων που βγήκαν από τα ταμεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και φέρονται, σύμφωνα με τις αρχές, να κατέληξαν σε προσωπικούς λογαριασμούς , ακίνητα ή ακόμη και να εξαφανίστηκαν περιγράφονται στην πρόταση – καταπέλτη της εισαγγελέως εφετών Μαρία Σουκαρά-Κατσικάδη η οποία ζητεί να καθίσουν στο εδώλιο 40 άτομα για αδικήματα που σε κάποιες περιπτώσεις τιμωρούνται ακόμη και με ισόβια.



Στη λίστα των κατηγορουμένων για τους οποίους η εισαγγελική λειτουργός εισηγείται την παραπομπή τους φιγουράρουν τα ονόματα των..

Όταν τα όντα αυτά αποδημήσουν εις Κύριον,κι αφού με τόσο κόπο τα μάζεψαν,..ας τα πάρουν και μαζί τους!..

Περιμένοντας  το 25ο κατά σειρά ''κρισιμότατο'' Eurogroup, όπου θα επέλθει η 85η συνεχόμενη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης τοκογλύφων,
και συγχρόνως η κυβέρνηση θα πηδήξει, κατά τους ''συστηματικούς'' παπαγάλους, καμιά 300αρια κόκκινες γραμμές, εκτελώντας (κατά τους ίδιους) την 1080στη κωλοτούμπα της,εμείς ας θυμηθούμε κάτι ξεχασμένο:

"Το Πρόσωπο Της Μητέρας"


 

  

Το απόγευμα της Τρίτης, 28 Απριλίου, καθώς πραγματοποιούσαμε την καθιερωμένη έρευνα πεδίου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, ενόψει της λαϊκής συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του Σιδ. Σταθμού, μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη μας περίμενε:

ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ - ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ

...

“Θα πάει πολύς κόσμος φυλακή”

image







“Θα πάει πολύς κόσμος φυλακή”, είπε κορυφαία πηγή του ΥΠΕΘΑ  σχολιάζοντας την σύλληψη του απόστρατου αντισυνταγματάρχη ο οποίος φέρεται να είχε σε λογαριασμούς του 3 εκατομμύρια ευρώ.
Ο απόστρατος αξιωματικός ,με εξαιρετικά προσόντα σ΄ ότι έχει να κάνει με το βιογραφικό του αλλά και την καριέρα του στις Ενοπλες Δυνάμεις ,είχε διατελέσει στενός συνεργάτης του εισαγγελέα Γιώργου Ζορμπά την αμέσως μετά από την εκλογική νίκη της ΝΔ το 2004. Από την θέση αυτή είχε γνώση και άποψη για τα περισσότερα από τα εξοπλιστικά προγράμματα που “κληρονόμησε” τότε η ΝΔ από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τα πιο σημαντικά απ΄αυτά ήταν τα ..

8 Μαΐ 2015

Σιγά μην αφήσει το κοκορέτσι ο μπούλης, για να ασχοληθεί με τα ερείπια της ΝΔ.


Ποιά προβοκάτσια Αντώνη μου; Τι λες; 

Αλλά να τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα:

Ο Σαμαράς, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να κάνει τις κουταμάρες της ΝΔ, νόμισε πως "δικαιώθηκε" - τρομάρα του. Βγήκε λοιπόν από την τρύπα της η γαλάζια "μαρμότα" κι άρχισε τις βόλτες. Είναι κι ο καιρός καλός, σου λέει "θα ξέχασαν τι χειμώνα πέρασαν οι φτωχοί". Κούνια που τον κούναγε. Ξεχνιούνται αυτά;

Για να είναι πιο σίγουρος, πως δε θα πέσει φάπα, διάλεξε "φιλικό" περιβάλλον. 

Πήγε λοιπόν σε ένα χωριό των Σερρών για δυο λόγους:

Τα στελέχη της κυβέρνησης είναι καθημερινά στα κανάλια που καταγγέλλουν, κολακεύονται από τους γλείφτες δημοσιογράφους, και όλα αυτά είναι εντελώς γελοία...

asleepΤρεις μήνες μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης και με την διαπραγμάτευση να συνεχίζεται, το μόνο σίγουρο είναι πως οι πολίτες συνεχίζουν να είναι θεατές. Βουβοί θεατές.

Ως προς αυτό το σημείο, δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Παράλληλα, οι πολίτες ενημερώνονται από τα ίδια ΜΜΕ και από τους ίδιους τηλεδημοσιογράφους που ενημερώνονταν τα προηγούμενα χρόνια.
Ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησης κάνουν εξαγγελίες πως θα ρυθμίσουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και θα κλείσουν τον κύκλο της διαπλοκής -όπως υπόσχονταν προεκλογικά- αλλά, για την ώρα, έχουν μείνει στα λόγια.
Τα στελέχη της κυβέρνησης είναι καθημερινά στα κανάλια που καταγγέλλουν, κολακεύονται από τους γλείφτες δημοσιογράφους, και όλα αυτά είναι εντελώς γελοία.

Ο πρωθυπουργός δίνει συνέντευξη σε κανάλι ολιγάρχη -χωρίς άδεια και χωρίς να πληρώνει φόρους-,

Σπίτι δίπλα στη θάλασσα.....

 

Ενοικιάζεται....

Αν φύγουν οι τρελοί του ΣΥΡΙΖΑ, κι έρθουν οι Σταύροι...

Θεοδωράκης



Ο ένας εκ των δανειστών, το ΔΝΤ, επιμένει στη μείωση των συντάξεων και την απελευθέρωση των απολύσεων και είναι πιο χαλαρό με το πλεόνασμα και το χρέος. 

Άρα, δύο κακά (εργασιακά, ασφαλιστικό) και δύο καλά (πλεόνασμα, χρέος). 

Οι άλλοι δύο εκ των δανειστών, η Κομισιόν και η ΕΚΤ, είναι σκληροί με το πλεόνασμα και το χρέος και λίγο πιο χαλαροί με το ασφαλιστικό και τα εργασιακά. Άρα, έχουμε και εδώ δύο καλά (ασφαλιστικό, εργασιακά) και δύο κακά (πλεόνασμα, χρέος).


Σύμφωνα, λοιπόν, με την Ανωτάτη Μπακαλική, οι τρεις δανειστές κομίζουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τέσσερα καλά -που ο Θεός να τα κάνει- και τέσσερα κακά -εδώ δεν χρειάζεται η παρέμβαση του Υψίστου, είναι κακά αναντάμ μπαμπαντάμ. 


Αν ήθελαν να καταλήξουν σε συμφωνία της προκοπής, θα το μοίραζαν κάπως το πράγμα, θα έβαζαν δύο καλά και δύο κακά, άντε ένα καλό και τρία κακά. Ετούτοι οι ερίφηδες, όμως, διαγράφουν και τα τέσσερα καλά και ρίχνουν στο τραπέζι και τα τέσσερα κακά μαζί. Και τα εργασιακά και το ασφαλιστικό και το πλεόνασμα και το χρέος, πάρε να 'χεις μέχρι τελικής πτώσεως.

Ας υποθέσουμε -που δεν το υποθέτουμε- ότι η κυβέρνηση αποδέχεται και τους τέσσερις μαύρους όρους, κόβει συντάξεις, κόβει δημόσιες δαπάνες,

Ο πρόεδρος του Πασόκ σκέφτεται να καθιερώσει την ώρα του ”μπαουλοντίβανου"...???




Δυσαρέσκεια εκφράζει η Χαριλάου Τρικούπη μέσω ανακοίνωσης, αναφορικά με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην απαντήσει σε ερώτηση του προέδρου του Πασόκ Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης, κατά την πρώτη “Ώρα του Πρωθυπουργού”.

Αντίθετα ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για την παιδεία και του Νίκου Νικολόπουλου για τη διαπλοκή. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Πασόκ, ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση του προέδρου του Πασόκ ενώ απαντάει σε όλους τους άλλους που δεν είναι πρόεδροι του Πασόκ γεγονός που λυπεί ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του Πασόκ ο οποίος όμως δεν θα είναι για πολύ ακόμα...

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ....Είμαι κότα !!!


Υπέρ ενός κοινού στρατού των 28 κρατών μελών τάχθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αφού είναι ολοφάνερο πως η Ευρώπη πάει για πόλεμο και θα ζήσουμε ηρωικές στιγμές που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα και τα Μνημόνια.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε πως μια ορδή από κότες είναι σήμερα πιο μαχητική από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε είναι προφανές πως...

ΑΙΣΧΟΣ !...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ !

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΠΕ
 

Όσο οι επιχειρήσεις δεν διαθέτουν κεφάλαια για λήψη μέτρων ασφάλειας, όσο η λογική είναι συνεχής μείωση του κόστους παραγωγής, ΟΣΟ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΑΡΤΥ» χρησιμοποιώντας εργαζόμενους χωρίς εκπαίδευση και δικαιώματα  και όσο η πολιτεία δεν κάνει το καθήκον της,

ΚΑΤΕΡΙΝΗ......SOS εκπέμπουν οι παιδικές χαρές!


Το απόγευμα της Τρίτης, 28 Απριλίου, καθώς πραγματοποιούσαμε την καθιερωμένη έρευνα πεδίου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, ενόψει της λαϊκής συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του Σιδ. Σταθμού, μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη μας περίμενε: 

´Ολες οι παιδικές χαρές ήταν γεμάτες χόρτα και εγκαταλελειμμένες.

Στην εικόνα της εγκατάλειψης, βέβαια, η δημοτική αρχή έχει φροντίσει να μας εθίσει, μιας και τα τελευταία 9 χρόνια δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ανακαίνιση, συντήρηση και γενικώς καμία προσπάθεια από την πλευρά της, για αξιοπρεπή και ουσιαστική αναβάθμιση των υπαρχουσών παιδικών χαρών. Για δημιουργία νέων, ούτε λόγος, θα ήταν υπερβολική η απαίτησή μας...

Ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί ο κ. Θεοδωράκης, όταν συντάσσεται πλήρως με την επιθετική τουρκική εξωτερική πολιτική στην Θράκη;



Στην γραμμή της Άγκυρας ο πρόεδρος του Ποταμιού, εξέπληξε και τους πλέον ανθέλληνες με τις δηλώσεις του…  

Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι ένας πολιτικός αρχηγός, όταν με ψευδείς δηλώσεις του εκθέτει τη χώρα του;

Ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί ο κ. Θεοδωράκης, όταν συντάσσεται πλήρως με την επιθετική τουρκική εξωτερική πολιτική στην Θράκη; 

Εάν οι δηλώσεις του συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού αφορούσαν τις Μαλδίβες ή την Ζουαζηλάνδη θα μπορούσαν να είναι χαριτωμένες ή ακόμη και να αποτελούν δείγμα θέσεων επί της διεθνούς πολιτικής.

Όμως, δυστυχώς για τον κ. Θεοδωράκη, οι δηλώσεις του ήταν μεστές αναληθειών και έμοιαζαν περισσότερο με φουσκωμένο ποτάμι που «κατεβάζει» πολλά σκουπίδια. 

Το πλέον ατυχές για τον πρώην ρεπόρτερ – δημοσιογράφο και νυν αρχηγό πολιτικού κόμματος, είναι πως τις συγκεκριμένες του δηλώσεις θα ήθελαν πολύ να τις είχαν κάνει τούρκοι αξιωματούχοι. 

Όμως, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, βασιζόμενος στην εμπειρία του ως ρεπόρτερ, ήταν σαφής στα όσα με υπερβολική σιγουριά δήλωσε, κατορθώνοντας να συγκεντρώσει (αρνητικά) το ενδιαφέρον της δημοσιότητας στο πρόσωπό του και το κόμμα του οποίου ο ίδιος ηγείται…

ΚΑΤΕΡΙΝΗ...Οι εκδηλώσεις του τριημέρου


Παρασκευή 8 Μαΐου
10:00 Έκθεση ζωγραφικής στην Αστική Σχολή από τον Σύλλογο Γονέων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.
11:00 Τα ΕΟΡΤΙΑ Μουσικών Σχολείων Κεντρικής Μακεδονίας στο 2ο/5ο ΓΕΛ Κατερίνης
12:00-14:00 Στην ΕΚΑΒΗ Σεμινάριο Ειδικής Αγωγής

Σάββατο 9 Μαΐου
12:00-16:00 Στην Παραλία Κατερίνης ξεκινάει το..

Θρίαμβος Κοντονή....Ο μύθος για τις κωλοτούμπες και η ΕΠΟ που πλέον απειλεί να… αυτοκτονήσει!

Ποτέ στο παρελθόν ένα υφυπουργός Αθλητισμού δεν κατάφερε με ένα νομοθέτημα να πετύχει τόσα πολλά ρήγματα στην ασυδοσία του αυτοδιοίκητου! Ο μύθος για τις κωλοτούμπες (που λέει κι ο Κουκοδήμος)και η ΕΠΟ που πλέον απειλεί να… αυτοκτονήσει!


Διαβάσαμε ότι τα πήρε όλα πίσω, ότι έκανε κωλοτούμπες, ότι στο τέλος άλλαξε όλο το νομοσχέδιο υπακούοντας στις επιθυμίες της ΕΠΟ και των διεθνών ομοσπονδιών…
 
Η αλήθεια, όπως έχουμε πει, είναι μία και θα την παρουσιάσουμε, όπως πάντα, με επιχειρήματα.
 
Ο Σταύρος Κοντονής έφτασε το νομοσχέδιο ως την ψήφισή του, κάνοντας ελάχιστες και εν πολλοίς αναίμακτες αλλαγές και πέτυχε αυτό που ουδείς υφυπουργός Αθλητισμού είχε πετύχει στο παρελθόν: Επέμεινε ως το τέλος σε ένα νομοθέτημα που του δίνει απεριόριστες δυνατότητες για παρεμβάσεις καταλυτικής σημασίας στο ποδόσφαιρο!
 
Θυμίζουμε για να μην ξεχνιόμαστε: Η ΕΠΟ είχε εκφράσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ αντιρρήσεις για το σύνολο του νομοσχεδίου, σχεδόν για κάθε διάταξη και ζητούσε αλλαγές σχεδόν σε κάθε άρθρο!
 
Για να δούμε, όμως, τι «πέρασε» με το νομοσχέδιό του ο Κοντονής:

Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ?

Τσιτσάνης ..."Αιώνιος Καλπασμός"





Το ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ και o ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ με την υποστήριξη του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟλΥΜΠΟΥ, του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και του βιβλιοπωλείου ΝΕΣΤΩΡ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ αιώνιος καλπασμός την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, στις 7.30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (Δημοτικό Πάρκο). 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ...

7 Μαΐ 2015

Ο Περιπτεράς που εσκισε το Αδωνι στο MEGA! ...."Ο Τρελος του χωριου"

Εδώ και καιρό οι βλακείες του Άδωνι μας έχουν κουράσει και ούτε καν μας προκαλούν γέλιο...μόνο ημικρανίες.

Με αφορμή τα λεγόμενα ενός περιπτερά στην χθεσινή εκπομπή ONLine του MEGA βάζουμε σε εφαρμογή το μποϋκοτάρισμα του Άδωνι....



Δεν μας ενδιαφέρει ούτε τι λέει ούτε τι τουιτάρει αυτό το γκαιμπελιστικό σκουπίδι.

Τον κάθε Άδωνι τον ανέδειξε η δικιά μας,

Ιερώνυμος ο εικονολάτρης.....



Κατηγορηματικά αντίθετος στην αποκαθήλωση των θρησκευτικών εικόνων από τις σχολικές αίθουσες εμφανίστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Τόνισε ότι δεν συμφωνεί με την προοδευτική αυτή αντίληψη, η οποία παλιότερα υπαγόρευσε να κατέβουν και οι εικόνες με τους ήρωες του '21.

Μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι οι εικόνες είναι καλές αφού απεικονίζουν άγιους ανθρώπους γιαυτό όποιος τολμήσει να τις κατεβάσει θα τον πάρει ο διάολος.

Αντίθετα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τάσσεται υπέρ της ...

Αυτή η κυρία θα μείνει στη θέση της;;;

Η Αναστασία ΣακελλαρίουΗ Αναστασία Σακελλαρίου
“ Ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή της διευθύνουσας συμβούλου του ΤΧΣ σε δίκη για την υπόθεση των γκρίζων δανείων του ΤΤ "

Στους 40 κατηγορούμενους για την υπόθεση των γκρίζων δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου εμπλέκεται ένα όνομα που εγείρει σοβαρότατο ζήτημα. Η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου, έμπειρη σε δικαστικές περιπέτειες είναι μεταξύ των προσώπων που σύμφωνα με την εισαγγελική εισήγηση πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου.

Η αρμόδια εισαγγελική λειτουργός ζητά από την κα Σακελλαρίου, αλλά και από άλλους, να λογοδοτήσουν για "Απιστία από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και μη, εκ της οποίας η περιουσιακή ζημία υπερβαίνει το ποσό των ...

Γιατί μ αρέσουν οι γάτες...




Για πολλούς οι γάτες είναι παρεξηγημένα ζώα, αλλά για κάθε έναν άνθρωπο εκεί έξω που σιχαίνεται τις γάτες, υπάρχει ένας που τις λατρεύει, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτές και απολαμβάνει το γουργούρισμα που κάνουν όταν τις χαϊδεύεις.
Σίγουρα, οι γάτες δεν είναι τέλειες, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που αξίζει να τις έχει κανείς για παρέα.
1. Το γουργούρισμά τους είναι ένας από τους πιο όμορφους και απολαυστικούς ήχους που υπάρχουν.
Kourt1
2. Είναι το καλύτερο ταίρι για χάδια και δεν...

Ανέκδοτο....."Οι....δημοσιογράφοι"


exofilo-savvato

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 24% για τον ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 24% για τον ΣΥΡΙΖΑ
Προβάδισμα 24% του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη Νέα Δημοκρατία καταγράφει δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το SBC, με τα ποιοτικά στοιχεία της μέτρησης να είναι και πάλι απογοητευτικά για τον Αντώνη Σαμαρά.
Πιο συγκεκριμένα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 44,5%, έναντι 20,5% της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το Ποτάμι βρίσκεται στο 8,5% και η Χρυσή Αυγή στο 6,5%.
Στην καταγραφή πρόθεσης ψήφου,

Το σύστημα τρέμει την Πρόεδρο της Βουλής...Γιατί άραγε...???


Το σύστημα τρέμει την Πρόεδρο της Βουλής, όχι δήθεν γιατί κόπτονται για την λειτουργία της Βουλής, που επιτέλους λειτουργεί υποδειγματικά μετά από 5 χρόνια κατοχής, αλλά γιατί είναι πρώτη φορά μετά από τρείς Κυβερνήσεις που οι επίορκοι και οι ποινικοί έχουν λόγο να φοβούνται

Σκληρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά των ποινικών ευθυνών του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και της ...

Για να γνωρίζετε τι διαβάζετε....Ποιους διαβάζετε....



Όταν ο Τσοχατζόπουλος ήθελε να χώσει 270.000€ στο tromaktiko για να αθωωθεί! http://antiylhblog.blogspot.com/2012/05/270000-tromaktiko.html


Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο.....
Ακόμα υπάρχει...δεν το διέγραψε κανείς...

Μαθήματα Οικονομίας....Και Γελάει ο Κάθε Πικραμένος



Γελάει και ο κάθε πικραμένος! 
Μαθήματα κομματικής οικονομίας από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εδώ και πολλούς μήνες έχει σταματήσει να πληρώνει εργαζομένους, τη ΔΕΗ, το χαράτσι, τα ενοίκια των γραφείων στη Συγγρού και την διαφημιστική εταιρία που πήγε να την..

Λεφτά Υπάρχουν....

Η λύση στην οικονομική ασφυξία με 5 απλές κινήσεις

jo di mpogiopoulos

Η λύση στην οικονομική ασφυξία με 5 απλές κινήσεις φορολόγησης του πλούτου
Ο Νίκος Μπογιόπουλος περιγράφει μέσω πέντε απλών κινήσεων (ή και πράξεων νομοθετικού περιεχομένου) πως μπορεί η Ελλάδα να βρει μια λύση στην οικονομική ασφυξία που της επιβάλλεται από το εξωτερικό:
«Αντί, λοιπόν, να μας πουλάνε φούμαρα «αριστερής» (!) κατήχησης περί «δίκαιης (!) λιτότητας» (κατά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Φίλη), γιατί δεν πάνε να κάνουν μερικές… δίκαιες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).
Τουτέστιν:
1) Σε αυτή τη χώρα που με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου έφτασαν 6 εκατομμύρια άνθρωποι να ζουν στη φτώχεια, υπάρχουν 559 «πατριωτάκια» μας που μέσα στα χρόνια της κρίσης είδαν τα πλούτη τους να εκτινάσσονται στα 76 δισ. δολάρια («Βήμα», 24/8/2014) και να ανέρχονται στο 45% του ΑΕΠ της χώρας. Γιατί δεν πάει η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, κι όπως οι προηγούμενοι επέβαλαν χαράτσια και ΕΝΦΙΕΣ στο λαό (που η ίδια τα διατηρεί), αυτή – με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου – να επιβάλει μια έκτακτη εισφορά στο περίσσευμα των εν λόγω προυχόντων; Ακόμα και με ένα συμβολικό ποσοστό 10% θα μάζευε 7,6 δισ. ευρώ. Γιατί δεν πάει; Ε;

Πολιτική συμφωνία επετεύχθη, σειρά έχουν οι μεταρρυθμίσεις

image

Η κοινή δήλωση Τσίπρα – Γιούνκερ και η κοινή δήλωση των τριών θεσμών περι κοινής πορείας στο να βοηθήσουν την Ελλάδα και να την οδηγήσουν στην ανάπτυξη ήταν το τέλος της αρχής της ελληνικής διαπραγμάτευσης.

Το δύσκολο και επώδυνο τεχνικό σκέλος της συμφωνίας ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα θα κριθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες όπως επίσης και οι όροι του νέου ελληνικού προγράμματος που θα συνοδεύεται και από ένα νέο δάνειο με δεδομένο ότι για το επόμενο διάστημα οι αγορές είναι κλειστές και οι ανάγκες μεγάλες.

Χθες το βράδυ ο υπουργός οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με την ελληνική ομάδας διαπραγμάτευσης με επικεφαλή τον πρόεδρο του ΣΟΕ κ. Γιώργο Χουλιαράκη ώστε να γίνει ένας απολογισμός από την διαπραγμάτευση που διανύει σήμερα την έβδομη μέρα της συμπεριλαμβανομένης και της διακοπής της Κυριακής.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα τα μεγάλα προβλήματα της διαπραγμάτευσης είναι:

1. Η δημοσιονομική τρύπα που έχει δημιουργηθεί λόγω της στασιμότητας της οικονομίας το τελευταίο εξάμηνο. Οι δανειστές έχουν δεχθεί να αναπροσαρμόσουν το στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος από το 3% του ΑΕΠ που ήταν ο αρχικός στόχος στο..

Ποιός νταβατζής έχει σειρά; Αρχισαν τα όργανα....

Μετά τον Μπόμπολα, όπου πατέρας, σύζυγος και τα τρία παιδιά ήταν στη λίστα Λαγκάρντ και δεν ήθελαν να πληρώσουν τα εκατομμύρια από τα αδήλωτα και ακολουθεί επιχειρηματίας – παράγοντας ΜΜΕ, με offshore και δύο τεράστια ακίνητα, για φοροδιαφυγή 30.000.000 ευρώ – Δεν την κρατάει κανείς την κυβέρνηση και δεν πρόκειται κανένας από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ και της διαπλοκής να μην πληρώσει τα χρέη που έχει προς το Δημόσιο.
Ο Μπόμπολας ήταν η αρχή. Και τίποτε δεν θα είχε βγει στο φως αν δεν έκαναν τον… τσαμπουκά να μην πληρώσουν τους φόρους και τις παρεπόμενες ποινές από την παράνομη εξαγωγή δεκάδων αδήλωτων εκατομμυρίων ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε από τη λίστα Λαγκάρντ και τα εμβάσματα εξωτερικού, σύμφωνα με τις καταστάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος. 
Και φυσικά κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα αντιμετώπιζαν αν συνέχιζε να είναι στην εξουσία η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Μόνο που η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι μια από τα ίδια. Και αυτό το αποδεικνύει κάθε μέρα ο επικεφαλής της, ο Αλέξης Τσίπρας, και προς τα …Μέσα και προς τα έξω …

Από 1 Μαίου 2015 ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος. Μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015.ΠΡΟΣΟΧΗ...


Από 1 Μαίου 2015 ξεκινά η αντιπυρική περίοδος. Μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 δεν θα επιτρέπεται οποιαδήποτε καύση στην ύπαιθρο. Η Πυροσβεστική συμβουλεύει τους πολίτες να μην καίνε σκουπίδια, ξερά χόρτα, κλαδιά και να μην ανάβουν υπαίθριες ψησταριές όταν επικρατεί ξηρασία και φυσάει αέρας.
ΕΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ...

Έρχεται το νέο νόμισμα που θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε…

neo-nomisma
Ένα νέο εικονικό νόμισμα έρχεται την αγορά και αναμένεται να αποτελέσει τον αντίπαλο δέος του Bitcoin και όχι μόνο. Το νέο νόμισμα θα είναι συνδεδεμένο με την τιμή του χρυσού και η μεταλλευτική και τεχνολογική εταιρεία Anthem Vault αναμένεται να το λανσάρει στις 25 Μαΐου.
Το νόμισμα θα έχει αξία όση ένα γραμμάριο χρυσού την συγκεκριμένη (κάθε) μέρα διαπραγμάτευσης και θα είναι ένα πιο ασφαλές νόμισμα σε σχέση με το...

"Το Πρόσωπο Της Μητέρας"


Κοντομηνά, Λαυρεντιάδη, Ρέστη, Φιλιππίδη και άλλους 37 στέλνει στο εδώλιο η εισαγγελέας για το “πάρτι” των δανείων

fili-konto

"Καταπέλτης" για πολλά γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και τραπεζικού χώρου η εισαγγελική πρόταση με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση των "δανείων" χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις που χορηγήθηκαν από Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και "φόρτωσαν" το Δημόσιο με ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που πιστώθηκαν στο ΤΧΣ.

Την παραπομπή σε δίκη για την υπόθεση των επισφαλών δανείων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 40 συνολικά πρόσωπα, ανάμεσά τους ...

Μπόμπολας και Λάτσης καταγγέλουν την διαπλοκή...!!!!!

BARBI

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σκληρή επίθεση στην οικογενειοκρατία και από τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Τώρα, το μόνο που απομένει είναι μια ανακοίνωση και από την..

Ήττα της Μέρκελ από τους "Podemos"



....

6 Μαΐ 2015

Τα ύστερα του κόσμου ήρθανε! Για να σκάει στα γέλια έως και η Μιράντα Ξαφά…

«Μητσοτάκης-Βαρβιτσιώτης ΑΕ» και…
τα ύστερα του κόσμου που έρχονται!


Στην Ελλάς του 2015, το είδαμε και αυτό: να εξανίστανται οργίλοι κατά της οικογενειοκρατίας ο… Μητσοτάκης και ο Βαρβιτσιώτης (δεν χρειάζονται μικρά ονόματα.  Brand είναι το επώνυμό τους. Σαν τη SIEMENS, π.χ., ένα πράγμα).
Τι απομένει, λοιπόν, να δούμε σ’ αυτή τη χώρα; Τα εξής:

* Πύρινο άρθρο-παρέμβαση του Πέτρου Κωστόπουλου υπέρ του αναχωρητικού ασκητισμού και εν γένει της στροφής στην πνευματικότητα, τη θεραπευτική νηστεία και το ζεν διαλογισμό.

* Την Ελένη Μενεγάκη με κορακί μαλλί να εκλαϊκεύει άψογα το μηχανισμό του πεδίου Χιγκς.

* Το Μάρκο Σεφερλή να ερμηνεύει Άμλετ.

* Τον Λιάγκα να λέει κάτι πραγματικά έξυπνο.

* Τη Σκορδά να μη γελάει με κάτι που θα πει ο Λιάγκας.

* Τη Μιράντα Ξαφά να χαμογελάει ενώ μοιράζει δεσμίδες με..

Έγκυρη Δημοσκόπηση-αναγνώριση του Τεράστου Έργου του Σαμαρά

...

Δείτε....

Με τους προδότες ακόμα ελεύθερους...

RIKSI

Εμένα μου αρέσουν πολύ οι ρήξεις. Γουστάρω ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, και η επόμενη εικόνα να είναι όλοι οι Έλληνες αραχτοί στις παραλίες.

Θα τρελάνουμε όλο τον πλανήτη. Θα βουλιάξει η Ελλάδα από τουρίστες. Θα έρχονται να μας δουν από κοντά.
Αλλά, μεταξύ μας, η ρήξη δεν συμφέρει καθόλου τις ..

Σημασία έχουν οι ιδέες και τα οράματα

tkg

Καλή Ζούγκλα!

Το αίμα πουλάει, τηλεθέαση ζητάει..

Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν χθες τα ΜΜΕ, αφού, όπως αποδείχθηκε, ο παιδοκτόνος πατέρας του 4χρονου κοριτσιού δεν είναι μόνο Βούλγαρος αλλά και χρήστης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να μη ξέρουν ποιο από τα δύο να τονίσουν περισσότερο.

Σήμερα γράφτηκε ότι είναι και ομοφυλόφιλος, οπότε η δουλειά τους έγινε ακόμα πιο δύσκολη.

Πάντως Έλληνας και νορμάλ σαν εμάς δεν είναι.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το κορίτσι δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, ήταν σαφές ότι δε θα μπορούσαμε πια να μιλάμε για είδηση και ρεπορτάζ. Αυτό που ακολούθησε στα ΜΜΕ ήταν στυγνή εκμετάλλευση του θανάτου ενός παιδιού...

Το MEGA έφαγε πόρτα στο Παρίσι!

...3c9ff-mega

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι η μεγαλύτερη – και ίσως τελευταία - φάρσα του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος της Ελλάδας.Πάντως, τον σιχαίνονται όλοι, εκτός από τα καθυστερημένα που τον ψήφισαν

Τί Σταύρο κουβαλάω με ρωτάνε οι φίλοι..

                                            Φώτο του Jo Di στον πιτσιρίκο

Τον Σταύρο Θεοδωράκη είχε καλεσμένο στην εβδομαδιαία εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα το στούντιο του Ενικού να αποδειχτεί πολύ μικρό για να χωρέσει δύο δημοσιογράφους του δικού τους βεληνεκούς.

Βέβαια, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι δεν είναι πια δημοσιογράφος, αφού ομολόγησε ότι εγκατέλειψε τη σιγουριά της δημοσιογραφίας για να ασχοληθεί με την πολιτική, οπότε όλα τα ανασφάλιστα παιδάκια που κάνουν ρεπορτάζ για τα κανάλια και τις εφημερίδες σχεδόν αμισθί και δε ξέρουν τί τους ξημερώνει, κόντεψαν να πέσουν κάτω από τα γέλια.

Από την άλλη, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν ένιωσε καμιά ανάγκη ως δημοσιογράφος να αντιδράσει στη μαλακία που πέταξε ο Σταύρος Θεοδωράκης, γιατί πολύ απλά ...

Το φασιστικό παρακράτος του συστήματος δολοφόνησε τους υπαλλήλους της MARFIN

Θα θυμόμαστε πάντα τους δολοφονημένους –από το παρακράτος– υπαλλήλους της Marfin..




Οι νεκροί είναι εκεί. 
Αλλά ορισμένοι δημοσιογράφοι, ενώ δήθεν θυμούνται τους νεκρούς, δεν φαίνεται να θυμούνται το ιστορικό πλαίσιο της εποχής εκείνης – τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που συνέβαλαν στο να χαθούν τρεις συν ένας άνθρωποι. Κι επειδή δεν το θυμούνται εκείνοι (ενν. το πολιτικό πλαίσιο της εποχής), θέλουν να το ξεχάσουμε κι εμείς. Αμ δε!

(Θα ήταν ενδιαφέρον να βρούμε τι έγραφαν τότε οι συγγραφείς που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα στα κείμενά τους.)

Βεβαίως, οι τρεις υπάλληλοι της Marfin δεν υπήρξαν τα μόνα θύματα της κρατικής βιαιοπραγίας. Η κρατική βία εφαρμοζόταν τότε –στις 5 Μαΐου του 2010– προς κάθε πολίτη που διαδήλωνε ειρηνικά στο δρόμο, κατά των καταστροφικών και αντισυνταγματικών μέτρων της μνημονιακής κυβέρνησης του Γ. Α. Παπανδρέου. 

Ωστόσο, το φασιστικό παρακράτος του συστήματος δρούσε ανάμεσα στον κόσμο, κριμένο πίσω από τις κουκούλες του. Έψαχνε μια αφορμή για να εκτονώσει την επικίνδυνη κοινωνική ένταση με έναν τρόπο που θα έσπερνε ταυτόχρονα την καχυποψία στην κοινωνία που προσπαθούσε να ανακτήσει την ..

ΜΟΥΦΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ !!!

Μαξίμου: Προβοκάτσια οι δήθεν πληροφορίες για αν. Υπουργό !!!

Η «δημοσιογραφική» χυδαιότητα δεν έχει όρια !!!


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Να μην πιστεύετε τίποτα πριν το διασταυρώσετε !!!

Αισχρή προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση ..