# #

27 Μαρ 2015

ΠΙΕΡΙΑ...Με το βλέμμα στο μέλλον και με την ελπίδα να στηρίξουμε την ποδηλασία στον νομό μας



ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΞΟΧΗΣ
Α.Μ.Ο.Ε. – ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.

Με το βλέμμα στο μέλλον και με την ελπίδα να στηρίξουμε και την ποδηλασία στον νομό μας έγινε η ποδηλατική αγωνιστική ομάδα  του συλλόγου μας . Με σκοπό την ανακάλυψη και  αναγνώριση νέων ταλέντων, μέσω του αθλήματος της ποδηλασίας που αναπτύσσετε ταχύτατα σε όλο τον κόσμο αλλά δυστυχώς, πάρα πολύ αργά στον τόπο μας ( Πιερία - Ελλάδα ).

Στόχος μας είναι μέσα από τον αγωνιστικό αθλητισμό  και την ποδηλασία κάθε είδους, να κινητοποιήσουμε κάθε πολίτη και να τον προσκαλέσουμε να συμμετέχει στο εγχείρημα. Βέβαια δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι πρωταθλητές αλλά όλοι μπορούμε να γίνουμε αθλητές, καθένας με τον τρόπο του . Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο . Κανένας δεν περισσεύει και είτε το πιστεύετε είτε όχι ,έχουμε δει δεκάδες «ποδηλατικά» πιερικά ταλέντα που «χάθηκαν», χωρίς να τους δοθεί ποτέ η ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους. Ειδικά από την φετινή χρονιά ανακοινώθηκαν για πρώτη φόρα και πανελλήνιοι μαθητικοί αγώνες ποδηλασίας! 

Τώρα όλα αλλάζουν γιατί απλά, ο καθένας στον τόπο του γινόμαστε… «εμείς» και είμαστε οι άμεσοι  υπεύθυνοι ! Με απλά λόγια ο Α.Μ.Ο.Εξοχής υποστηρίζει , προτείνει και  δημιουργεί club ομάδες σε κάθε χωριό ,γειτονιά που το επιθυμεί, με την υποστήριξη των έμπειρων αθλητών του και την συνδρομή αναγνωρισμένων προπονητών ποδηλασίας. Με οργάνωση τοπικών αγώνων, δεξιοτεχνίας και μαθημάτων ποδηλασίας με απλό και κατανοητό τρόπο.

Ο Α.Μ.Ο.Ε  έχει έτοιμο φάκελο δεκάδων προτάσεων για την υποστήριξη, προώθηση, διοργάνωση ποδηλατικών εκδηλώσεων, ανάλογα και ειδικά με την ιδιοσυγκρασία της  κάθε περιοχής. Μερικές από τις προτάσεις που μπορούν να γίνουν άμεσα και με πολύ χαμηλό  κόστος (αρκεί να υπάρχουν εθελοντές που να το υποστηρίξουν) είναι :
                                                                   
ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ,
πασχαλινό ΒΜΧ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ(!) .Υπάρχει τεράστιος- ατελείωτος χώρος για αγωνιστικό ΒΜΧ .Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ήταν έτοιμη η κατασκευή δημοτικής πίστας  ΒΜΧ , από τον πρώην δήμαρχο κ. Κεραμιδιώτη Γιώργο με  ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος  κατασκευής για τον δήμο αλλά σταμάτησε λόγο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»


.ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ.ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ DH,ΜΤΒ : 
Η πρώτη πρόταση-ενημέρωση  είχε γίνει από την ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο. το 2004 προς την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης . 

‘Έγιναν κάποιες προσπάθειες, αγώνες από  ποιον -ακόμα δεν μάθαμε επίσημα-!

 Ειδικά η περιοχή από το  χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου μέχρι την «Σαρακατσανα» είναι από τα καλύτερα φυσικά ποδηλατικά πάρκα στα Βαλκάνια!  

Πληροφοριακά για το 2015 διοργανώνουν πανελλήνιους αγώνεςDH τα Χ.Κ. «3-5Πηγάδια» και η «Βασιλίτσα» …το καλοκαίρι! 

    
ΟΛΥΜΠΟΣ. ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΒΡΟΝΤΟΥ : 
Είναι έτοιμα ποδηλατικά πεδία, για εκδρομές, ποδηλατικές διαδρομές, αγώνες.    

                                                                                                                     
Για κάθε περιοχή της Πιερίας μπορεί να γίνει ξεχωριστή εκδήλωση. 
Πολύ σημαντική είναι  η συμμετοχή εθελοντών και καμία εκδήλωση δεν μπορεί να πετύχει εάν δεν τυγχάνει της καθολικής στήριξης της τοπικής κοινωνίας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ   “EXTREME”  ,          ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ        ΤΗΛ: 23510 73977

 ΕΞΟΧΗ      ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Μ.Ο.Ε.    ΛΑΖΑΡΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ       ΤΗΛ: 6972607175

Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εξοχής συνεχίζει να διοργανώνει πετυχημένους πανελλήνιους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλου  μοτοσυκλέτας.

Από το Δ.Σ.

Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.