# #

27 Φεβ 2015

«Πιστοποίηση και εξαγωγές: Προορισμός Ρωσία. Νέα πρότυπα και κανονισμοί».



Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Σγουρίδης  θα συναντηθεί  με τον Dr. Alexie ALEKSEENKO,  εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας (ROSSELKHOZNADZOR) του Υπουργείου Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας  και τους  εκπροσώπους  της A CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ, το πρωί της Παρασκευής 27/2/2015 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELEXPO, Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Αίθουσα VIP.


Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσκεψης του Dr. Alexie ALEKSEENKO, μετά από πρόσκληση της A CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ, για να συμμετάσχει σε Ημερίδα που διοργανώνει στο πλαίσιο της DETROP με θέμα: «Πιστοποίηση και εξαγωγές: Προορισμός Ρωσία. Νέα πρότυπα και κανονισμοί».

 

 

Η Ημερίδα

 

H ημερίδα με θέμα «Πιστοποίηση και εξαγωγές: Προορισμός Ρωσία. Νέα πρότυπα και κανονισμοί», που διοργανώνει η A CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ στο πλαίσιο της DETROP θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός στις 11.00 πμ  όπου θα μιλήσουν Ρώσοι και Έλληνες ειδικοί τόσο για τις εξαγωγές στην Ρωσία όσο και για νέα πρότυπα και κανονισμούς στον τομέα της πιστοποίησης.

Σημαντική παρουσία στην ημερίδα είναι αυτή του Dr. Alexie ALEKSEENKO, εκπροσώπου της Ομοσπονδιακής Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας (Rosselkhoznadzor) του Υπουργείου Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος θα παρουσιάσει τις δυνατότητες και τις προοπτικές που υπάρχουν σε διμερές επίπεδο για την άρση της απαγόρευσης εισόδου προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής στη Ρωσική αγορά. Θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες, με τους οποίους θα έχει προηγηθεί συνάντηση με την A CERT και τον Dr. Alexie ALEKSEENKO το απόγευμα της Παρασκυεής, 27 Φεβρουαρίου 2015, στις 4.00 μ.μ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELEXPO, Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Αίθουσα VIP.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:


A’ ΜΕΡΟΣ
Συντονιστής: Κώστας Μπλιάτκας, Δημοσιογράφος/Συγγραφέας

11.00: Χαιρετισμοί
11.15: Dr. Alexie ALEKSEENKO, εκπρόσωπος του ROSSELKHOZNADZOR
“Δυνατότητες και τις προοπτικές που υπάρχουν σε διμερές επίπεδο για την άρση της απαγόρευσης εισόδου προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής στη Ρωσική αγορά”
11.30: Τοποθετήσεις εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων
12.00: Συζήτηση

12.30: Διάλλειμα

Β’ ΜΕΡΟΣ
Συντονίστρια: Κωνσταντία Ναλμπάντη, Γενική Διευθύντρια Α CERT

12.45 : Κωνσταντίνος ΠΑΡΙΝΟΣ,
Υπεύθυνος Πιστοποίησης Τροφίμων, A CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ
13.00: Δημήτριος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,
Υπεύθυνος Πιστοποίησης Πρωτογενούς Παραγωγής, A CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ
13.15: Vladimir BATOGOV,
Σύμβουλος του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού Πιστοποίησης SOEX του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας
13.30: Gulnara MAZITOVA,
Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κεντρικού Εργαστηρίου Αναλύσεων του Οργανισμού Πιστοποίησης SOEX του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας
13.45: Andrey KHODUS,
Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Βιολογικής και Βιοδυναμικής Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας “AGROSOPHIE”, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Πιστοποίησης ECO-CONTROL της Ρωσικής Ομοσπονδίας
14.00: Συζήτηση

14.30: Λήξη Ημερίδας



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα Γραφεία της
            Α CERT στο τηλ. 2310 210777. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.