# #

28 Φεβ 2015

1 Θεοδωράκης = 2 Βαρουφάκηδες



Την Ιταλία επισκέφτηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης όπου τον υποδέχτηκε ένας δευτερότριτος γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, δεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ποταμιού αφού έχει μια χώρα να κυβερνήσει και δεν έχει ώρα για χάσιμο.  Ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει καμιά χώρα να κυβερνήσει οπότε έχει άπειρο χρόνο για χάσιμο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δε έκρυψε ότι η συνάντηση ήταν... πολύ ενδιαφέρουσα. Άλλωστε ο πρόεδρος του Ποταμιού δεν έχει τίποτα να κρύψει, πόσο μάλλον μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. 

Μάλιστα ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έκρυψε ούτε το όνειρο του να γίνει κάποτε πρωθυπουργός της Ελλάδας ώστε να συναντιέται με τους αντίστοιχους πρωθυπουργούς των υπολοίπων χωρών και όχι με τους γραμματείς. Και εύχεται να μην καταφέρει ο Αλέξης Τσίπρας να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας ώστε να το λύσει ο ίδιος όταν θα γίνει πρωθυπουργός. Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι σίγουρος ότι θα σώσει την Ελλάδα. 

Επίσης ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον των ευρωπαίων για το Ποτάμι είναι τεράστιο αφού ο ίδιος τους ενημέρωσε ότι έχει καταπληκτικές ιδέες και ότι είναι άσος στις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό του σαν δύο Βαρουφάκηδες. 


Παρόλαυτα δεν έκρυψε την πικρία του που οι Έλληνες δεν έχουν ακόμα παραδεχτεί το ταλέντο του αλλά είναι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα τους πείσει. Άλλωστε τόσοι και τόσοι το έχουν καταφέρει στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.