# #

21 Ιαν 2015

Νικος Μπονοβόλιας....Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

                          


Όταν  ένας λαός  πάει  στις εκλογές  είναι  η στιγμή της αξιοπρέπειας της  δημοκρατίας του. Είναι η κορυφαία στιγμή ελευθερίας ,αφού μέσα στο παραβάν  αποφασίζουμε :
Αν θα είμαστε ελεύθεροι ή υποταγμένοι. Αν τα λόγια και οι ιδέες μας συμπλέουν  με  τη ζωή και τις πράξεις μας. Αν η ψήφος μας ανακόπτει αυτά που μας πληγώνουν .
          Η ψήφος όμως, που την υπαγορεύει ο φόβος και η εξάρτηση είναι ψήφος  υποταγής και ταπείνωσης. Τέτοια ψήφο  ζητά   η ΝΔ,  εξαπολύοντας άθλια εκστρατεία εκφοβισμού  στους πολίτες ,που της στρέφουν την πλάτη ,  αποφασισμένοι  να μην ξαναζήσουν  τον εφιάλτη της εξαθλίωσης της ανισότητας, της διαπλοκής και διαφθοράς. Γιατί  η ψήφος στη   Ν.Δ . εξασφαλίζει τη σιγουριά της ...
βιωμένης δυστυχίας. Και αυτό είναι το πιο τρομακτικό!
Στις 25 Ιανουαρίου  η ψήφος μας  θα είναι ελεύθερη, θαρρετή  ψήφος ανατροπής τους. Ψήφος  στον Σύριζα για ανανέωση της πολιτικής και της κοινωνίας. Γιατί με την ψήφο στον Σύριζα μπορεί το παλιό να αλλάξει με πρόσωπα καθαρά , άφθαρτα, μακριά από μίζες και  διαπλοκή. Γιατί η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ  θα βάλει τέλος στην πολιτική της λιτότητας. Η νίκη του  Σύριζα  θα  αναδείξει  άλλη πολιτική  και  άλλους πολιτικούς . Ακόμα  η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το παράδειγμα στους λαούς της Ευρώπης να  πάρουν  στα χέρια τους το μέλλον τους και το πεπρωμένο τους με ελευθερία. Η  νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα  φέρει την ΕΛΠΙΔΑ!
                                                   

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΝΟΒΟΛΙΑΣ
                                                               
         

                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.