# #

9 Αυγ 2014

Ρωσικό εμπάργκο. Ευκαιρία για την Ελλάδα να κάνει δικαιολογημένη στάση πληρωμών.

rosiko-empargko-pligma-15-ekat-stin-kypriaki-oikonomia
Όταν έχεις χάσει την εθνική σου κυριαρχία και δεν μπορείς να χαράξεις δική σου εξωτερική πολιτική, τότε είναι επόμενες και ορισμένες συνέπειες, σαν αυτές του Ρωσικού εμπάργκο. 
Και μακάρι να είναι μόνο αυτές και να μην έχουμε και χειρότερα, όπως κάποτε, όταν στείλαμε στρατό για να πολεμήσει τους μπολσεβίκους στην Κριμαία.. Όταν η κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου, ψήφιζε κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, υπακούοντας στους Ομπάμα και Μέρκελ, πουλώντας ανέξοδο πολιτικό τσαμπουκά, ήταν καλά;

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ισπανοί εθελοντές στο πλευρό των ρωσόφωνων καταγγέλλουν την ΕΕ ως "εγκληματίες"

Συγκλονιστικό βίντεο με Ισπανούς εθελοντές στο πλευρό των ρωσόφωνων αποκαλύπτουν την αλήθεια για το τι συμβάινει στην Αν. Ουκρανία, και για την πραγματική φύση του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο στηρίζει απροκάυπτα η Δύση.
 
Καταγγέλουν την κυβέρνησή τους του Μαριάνο Ραχόι ως συνένοχη στα εγκλήματα πολέμου των Ουκρανών κατά του άμαχου πληθυσμού.
 
Θεωρούν τον πόλεμο στην Ουκρανία σαν την προσπάθεια ενός φασιστικού καθεστώτος που προσπαθεί να..

H αποθέωση των Γκέμπελς...Ετοιμάζουν «πανηγύρι» δήθεν εκδίωξης της τρόικας

Στόχος του Μαξίμου να εξαφανίσει τις λέξεις: Τρόικα, Μνημόνιο, ΔΝΤ – Παίζουν με την ψυχολογία της μάζας - Ετοιμάζουν φιέστες δήθεν «εκδίωξης» της τρόικας, αντίστοιχες με αυτές της εξόδου στις αγορές.

Την εποχή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο Ανδρέας Παπανδρέου στις αρχές του 1980 με το σύνθημα «Έξω οι βάσεις του θανάτου» και διάφορα άλλα γλαφυρά σοσιαλιστικά συνθήματα κυκλοφορούσε κι ένα τραγουδάκι στις θεατρικές επιθεωρήσεις που έλεγε:

ΕΝΦΙΑ...Ένα Νέο Φοροεπεισόδιο Ιδιώνυμης Αθλιότητας!

Ένα Νέο Φοροεπεισόδιο Ιδιώνυμης Αθλιότητας!

Του Μάρκου Μουζάκη

Πολύ τους βολεύει τους κυβερνώντες και τα διαφόρων ειδών φερέφωνά τους το να μιλήσει κάποιος για «φιάσκο» προκειμένου να χαρακτηρίσει αυτό το άθλιο έκτρωμα που ονόμασαν ΕΝΦΙΑ!
Όχι, δεν πρόκειται για φιάσκο!
Για μια νέα αθλιότητα σε βάρος του ταλανισμένου λαού μας πρόκειται. Ιδιώνυμη αθλιότητα, όπως ιδιώνυμο είναι το διαρκές έγκλημά τους σε βάρος της χώρας και του λαού.
Νοσηροί εγκέφαλοι ...

Στην Αργεντινή ο Σαμαράς, στην Β.Κορέα ο Βενιζέλος !!!!!!!!!!



Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διεμβολίζει με επιτυχία την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας που αποτελείται από θεούσες και προληπτικούς.

Σε απάντηση στην κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί το Άγιον Όρος, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Αργεντινή και την Βραζιλία, για να διεμβολίσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Αργεντινή, ο Αντώνης Σαμαράς θα..

"ΔΕΝ χρειάζεται ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, μήτε ΟΡΓΗ, μήτε ΑΓΩΝΑΣ, γιατί "κινδυνεύουμε" να χάσουμε και τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ"!!...E ραγιά μου?

Η εποχή της χαμάλας.

Την ιστορία την πρωτοάκουσα μαθητής στο δημοτικό.
Εκείνη την άθλια και βρώμικη εποχή.
Την εποχή της φτώχειας, της στέρησης, της κατάθλιψης.
Την εποχή χωρίς χαμόγελο. Χωρίς ελπίδα.

Ζούσε, λέει, στη γενέτειρα πόλη μου ένας φτωχός. 
Ο Θύμιος.
Αντρας δυό μέτρα, με 5 παιδιά, γερόντια και μιά...

Άρχισαν πάλι να αγοράζουν ασφάλιστρα κινδύνου οι ξένοι για πιθανή πτώχευση της Ελλάδας!

Εικόνα Αρχισαν πάλι να αγοράζουν ασφάλιστρα κινδύνου οι ξένοι για πιθανή πτώχευση της Ελλάδας!

Το Χρηματιστήριο της Αθήνας, γνωρίζει "μαύρες" ημέρες, με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί στις 1.047,21 μονάδες  με ένα "μίνι" κραχ της τάξης του -4% με τους επενδυτές και αυτό είναι μόνο το "κερασάκι": Υποχωρεί συνεχώς για 10 (!) συνεδριάσεις συνέχεια.
Στις τελευταίες δέκα συνεδριάσεις ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε απώλειες 13,8% με επίκεντρο των ρευστοποιήσεων από τους ξένους επενδυτές τις τέσσερις συστημικές τράπεζες ενόψει των ανησυχιών για τα αποτελέσματα των stress tests.
 
Πρακτικά βρισκόμαστε μπροστά σε μια πραγματική ..

8 Αυγ 2014

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ....Το μεγαλύτερο και ευγενέστερο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς

Ρεπορτάζ από τα Προμήθεια 2014 στον Όλυμπο

…και ορισμένες προσωπικές σκέψεις για το θεσμό


Της δημοσιογράφου Σουζάνας Μπάκα



Τι είναι τα Προμήθεια

Τα Προμήθεια είναι πολιτιστικές εκδηλώσεις με σκοπό, σύμφωνα με τους διοργανωτές τους, την προβολή και ανάδειξη του αρχαίου ελληνικού πνεύματος. Τελούνται κάθε χρόνο στον Όλυμπο, στο Άλσος Προμηθέως, συμπλήρωσαν ήδη το 19ο έτος συνεχούς λειτουργίας τους και πραγματοποιούνται σε εθελοντική βάση με την άμεση συμμετοχή και την ανάληψη έργου ομάδων και συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα. 
Αποτελούν τη μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής κοσμοθεάσεως από πλευράς διάρκειας ημερών και πλήθους κόσμου που τα επισκέπτεται.
Το ρεπορτάζ επιχειρεί μια εκτενή περιγραφή του τετραήμερου των φετινών (2014) εκδηλώσεων.


Πρώτη ημέρα: Πέμπτη 3 Ιουλίου

Τα Προμήθεια 2014 ξεκίνησαν όπως πάντοτε τα τελευταία χρόνια με ήπιο προφίλ και χαμηλούς τόνους, που δεν προϊδεάζουν αυτόν που έρχεται για πρώτη φορά για την εκρηκτική και εντυπωσιακή συνέχεια. 

Πρώτη ημέρα η Πέμπτη 3 Ιουλίου όπου δεκάδες επισκέπτες απ’ όλη σχεδόν τη χώρα, αψηφώντας ηθελημένα τη δυσμενή οικονομική κατάσταση, άρχισαν να καταφτάνουν από το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας στον Όλυμπο και να στήνουν τα αντίσκηνά τους στο ελεύθερο κάμπινγκ του Άλσους Προμηθέως (όπως πλέον αποκαλείται η περιοχή που παλαιότερα ονόμαζαν οι ντόπιοι «Αγιάννης»). Χαρούμενες φωνές, χαιρετισμοί και πειράγματα μεταξύ των γνωστών που ξαναβρίσκονταν, ένα ήσυχο άλσος που άρχισε σιγά-σιγά με το πέρασμα της μέρας να παίρνει ζωή και κίνηση. 
Εννοείται βέβαια ότι τα ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…………….Διαβάστε το...Μπορεί να ναι κι έτσι

SOLD OUT
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…………….
Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και…
αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται...

Είναι τιμή να λέγεσαι Αργεντίνος σήμερα... Ενώ η Ελλάδα είναι η μάνα πρεζάκι που εκπορνεύεται και ξεπουλιέται

Είναι τιμή να λέγεσαι Αργεντίνος σήμερα... ενω εμείς "ντροπιάζουμε" κατ΄ εξακολούθηση το όνομα Ελλάδα !

Η Αργεντινή, η Ουγγαρία, η Ισλανδία δεν είναι παραδείγματα προς αποφυγή. Το αντίθετο. 
Είναι υποδείγματα. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο συκοφαντούνται διαρκώς. 
Δεν είναι παράδεισοι, γιατί κάτι τέτοιο ούτως ή άλλως δεν υπάρχει παρά μόνο στο
μυαλό θρησκόπληκτων. Αλλά ζουν αξιοπρεπώς και αρνήθηκαν να υπονομεύσουν το μέλλον των ερχόμενων γενεών. 
Σε πλήρη και κτυπητή αντίθεση, η Ελλάδα είναι η μάνα πρεζάκι που όχι μόνο εκπορνεύτηκε αλλά και πούλησε τα παιδιά της και τα παιδιά των παιδιών της για...

Όλη η λίστα των προϊόντων που απαγορεύτηκαν από τη Ρωσία – Δεν... γλίτωσαν από το εμπάργκο οι ελιές – Αγωνία στους Έλληνες αγρότες

Όλη η λίστα των προϊόντων που απαγορεύτηκαν από τη Ρωσία – Δεν... γλίτωσαν από το εμπάργκο οι ελιές – Αγωνία στους Έλληνες αγρότες

- Κρέας και αλλαντικά, θαλασσινά, λαχανικά, φρούτα, γαλακτοκομικά στον κατάλογο εκείνων που απαγορεύεται να εισάγει για ένα χρόνο η Ρωσία
- Το εμπάργκο δεν ισχύει για λάδι και κρασί, αλλά περιλαμβάνονται οι ελιές και τα οπωροκηπευτικά
- Η Ελλάδα εξάγει στη Ρωσία κυρίως ..

7 Αυγ 2014

"Κάνε το σταυρό σου, προσκύνησε την κάρα και πες μου τι αισθάνεσαι"

Θαυματοποιοί και τσαρλατάνοι...



Στο Βατοπέδι υποτίθεται πως φυλάσσεται η "Τίμια Ζώνη" της Θεοτόκου!
Οι κάπως παλιότεροι θυμούνται την εποχή που ήταν άρρωστος ο Ανδρέας Παπανδρέου, κι η Μιμή, σε συνεννόηση με τον μπίζνεσμαν ηγούμενο, έφεραν στην Αθήνα τη "Ζώνη" μπας και γιάτρευε τον καημένο τον ασθενή.
Και με την ευκαιρία, το "ιερό κειμήλιο" έκανε κάμποσες βολτούλες από Ανώνυμες Εταιρείες κι Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων, με το αζημίωτο εννοείται...

Συνηθισμένες ιστορίες θα μου πείτε.
Ακόμη κι ο Σουλτάνος κάποτε,

Καημένη Ελλαδίτσα...παρακμιακή



Εμείς είμαστε άξιοι των "ηγετών" που δυστυχώς εμείς οι ίδιοι εκλέγουμε...

Άξιοι της απαράδεκτης παιδείας που μας πασάρουν και την αποδεχόμαστε...

6 Αυγ 2014

Άγιο Όρος: το «Περιβόλι των χαμαιλεόντων»!


Όταν το 1941 οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Ελλάδα, οι Αγιορείτες πατέρες του έστειλαν προσωπική επιστολή καλώντας τον ν’ αναλάβει προσωπικά την προστασία του Αγίου Όρους. Να εγγυηθεί πως οι πολεμικές επιχειρήσεις δεν θα συμπεριλάβουν τη χερσόνησο του Άθω και πως δεν θα πατούσαν εκεί το πόδι τους Βούλγαροι στρατιώτες.
Δεν ξέρω αν η επιστολή έφτασε μέχρι τον Φίρερ, αλλά τα αιτήματα των καλογέρων έγιναν δεκτά, κι εκείνοι από ευγνωμοσύνη έβαλαν τη φωτογραφία του Χίτλερ στο σαλόνι του Πρωτάτου, ανάμεσα σ’ εκείνες πατριαρχών και ηγουμένων...

Ο Γκλέτσος ξέρει από ζεϊμπέκικο... Ξέρει?



2010-2014, μια νέα εποχή που συνεχίζεται.
Από τον ενθουσιασμό και την ελπίδα που  γέννησε η εξέγερση ενός λαού στην κατάθλιψη και την παράνοια. Στη χαμένη ταυτότητα.
Ως τώρα, νικητής το καθεστώς.
Από την "άμεση δημοκρατία" των "αγανακτισμένων" στην αναζήτηση του ηγέτη που θα μας σώσει.
Η σύγκρουση του άσπρου και του μαύρου, που τα κάνει όλα γκρίζα. Ποιο είναι το άσπρο και ποιο το μαύρο, όταν το άσπρο δεν είναι φως;
Ο Γκλέτσος έβγαλε και ξανάβγαλε τις ..

Περιβαλλοντικός εφιάλτης στον Καναδά από διαρροή αποβλήτων μεταλλείου παρόμοιου με τις Σκουριές (βίντεο, φωτογραφίες)

Τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, ένα φράγμα συγκράτησης αποβλήτων του μεταλλείου χαλκού-χρυσού Mount Polley στη Βρετανική Κολομβία (Καναδάς) κατέρρευσε, απελευθερώνοντας 5 εκατ. κυβικά μέτρα αποβλήτων στα ρέματα της περιοχής. Η ποσότητα αυτή είναι ίση με 2000 Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες. Το πλάτος του ρέματος που πρώτο δέχθηκε τα απόβλητα αυξήθηκε από 1,5 μέτρο σε 45 μέτρα (!) και τα υγρά απόβλητα γρήγορα έφτασαν μέχρι τη λίμνη Quesnel. Δείτε το βίντεο, είναι πραγματικά τρομακτικό.
Οι αρχές επέβαλαν απόλυτη απαγόρευση χρήσης του νερού από ..

Η τσογλανοκρατία του δικομματικού καθεστώτος δημιούργησε το φυτώριο της διαφθοράς.... Και συνεχίζει ακάθεκτη

Η ασύδοτη δικομματική νομενκλατούρα σπαταλά αφειδώς δις ευρώ


ΠΕΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ είχε ξεσπάσει το πρωτοφανές σκάνδαλο, με το φορτίο των 2.120 κιλών ηρωίνης αξίας εκατοντάδων εκατ. ευρώ (€), που βρέθηκε σε βίλα γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στην Φιλοθέη και σε αποθήκη του Κορωπίου.
Σε διεξοδικές αναλύσεις μας από τη στήλη αυτή, έχει επισημανθεί ότι τα εισοδήματα από έκνομες οικονομικές δραστηριότητες κυμαίνονται μεταξύ 35 και 90 δις € κάθε χρόνο και τούτο ανάλογα της μεθόδου υπολογισμού των παράνομων εισοδημάτων της παραοικονομίας. 
Πριν μερικές μέρες, στο δημοφιλές για τους λεφτάδες του δικομματικού καθεστώτος beach bar Nammos της Μυκόνου, έγινε η πολυδιαφημιζόμενη συναυλία των Χούλιο Ινγκλέσιας και Αντώνη Ρέμου. Πριν ξεκινήσει η συναυλία, μπήκαν στο Nammos ελεγκτές του υπουργείου οικονομικών και ..

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!!


ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΟΠΑΠ !!!

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΣΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!










Έχει και η τρίτη ηλικία τα τυχερά της !!!


Μοναδικές στιγμές..

5 Αυγ 2014

Πρέπει να ‘σαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα...


Στην Ελλάδα, για να λειτουργήσει ακόμη και περίπτερο, χρειάζεται άδεια λειτουργίας. 

Ένα κανάλι όμως μπορεί να λειτουργεί χωρίς άδεια. 
Τώρα πώς αυτό μπορεί να συμβαίνει σε μια χώρα που όπως λένε την τακτοποιούν και την κάνουν να λειτουργεί με κανόνες είναι άλλο καπέλο. Τα χειρότερα νομοσχέδια, τροπολογίες που φωτογραφίζουν συμφέροντα περνάνε με το επιχείρημα πως είναι προαπαιτούμενα της τρόικας, αλλά ούτε η τρόικα, ούτε βέβαια η κυβέρνηση εμφανίζουν κάποιο προαπαιτούμενο που να σχετίζεται με το χάος που υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο. Εκεί δεν λειτουργούν οι νόμοι της αγοράς, αλλά ...

Οι πολιτικοί που είναι σήμερα στην κυβέρνηση της Αργεντινής αγαπούν την πατρίδα τους...Αντιθέτως....


Ελλάδα ΑργεντινήΜετά την χρεοκοπία της χώρας τους, οι πολίτες της Αργεντινής είχαν την εξυπνάδα και την αξιοπρέπεια να μην διατηρήσουν στην εξουσία τους πολιτικούς που οδήγησαν την Αργεντινή στην χρεοκοπία. 

Αντιθέτως, οι Έλληνες πολίτες παλεύουν ακόμα με τους Σαμαράδες και τους Βενιζέλους.

Δεν είναι αναρχοκομουνιστές σήμερα στην κυβέρνηση της Αργεντινής. Οι περονιστές είναι στην εξουσία.

Μετά την χρεοκοπία, δεν έγινε καμία επανάσταση στην Αργεντινή και οι αστοί πολιτικοί είναι ακόμα στην κυβέρνηση.

Αλλά οι αστοί πολιτικοί της Αργεντινής δεν είναι εντελώς ξεπουλημένοι όσο οι Έλληνες πολιτικοί.


Και προφανώς,

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ !!!


Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, ο καλύτερος τρόπος είναι να κλείσετε το κινητό σας και να βγάλετε την μπαταρία. 


Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορείτε να το αποφύγετε ;;; 

Η μία λύση είναι να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα σβήσει το λογισμικό που σας κατασκοπεύει.
Μια άλλη λύση είναι με ..

Πλήρωνε ηλίθιε ...




Πλήρωνε ηλίθιε προκαταβολὴ φόρου γιὰ ανύπαρκτα εισοδήματα…

Πλήρωνε χαράτσια, «εκτακτες» εισφορὲς αλληλεγγύης, τέλη επιτηδεύματος, ανύπαρκτα εσοδα απὸ ακίνητα.

Τρέξε στα ..

Άρωμα γυναίκας στ' Αγιονόρος!

Ο Καζαντζάκης περιγράφει τ' Αγιονόρος ως "ανυπόφορο αρσενοχώρι, χωρίς γυναίκα, χωρίς παιδιά, χωρίς γέλιο, μόνο γενειάδες"...

Κατά καιρούς όμως έμπαιναν γυναίκες στο όρος.
Τον 11ο αιώνα, όταν ομάδες Βλάχων άρχισαν να κατακλύζουν τη Μακεδονία, πολλοί απ' αυτούς εγκαταστάθηκαν με τις οικογένειες και τα ποίμνιά τους στη χερσόνησο του Άθω. Προμήθευαν τα μοναστήρια με γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ οι γυναίκες τους πρόσφεραν...

15 μύθοι για το Μεσαίωνα: Δεν υπήρχε η πρώτη νύχτα του αφέντη, η ζώνη αγνότητας και ήξεραν ότι η γη γυρίζει

Μεσαίωνας
Ο Μεσαίωνας, ή αλλιώς οι Σκοτεινοί Χρόνοι, καλύπτει ένα μεγάλο χρονικό φάσμα της Ιστορίας, από την Αρχαιότητα έως την Αναγέννηση (476 μ.Χ.- 1492 μ.Χ.). Στα 1000 περίπου χρόνια Μεσαιωνικής Ιστορίας, κύριο χαρακτηριστικό είναι η στροφή προς τον συντηρητισμό, αλλά και η επιβολή της θεοκρατίας.
Παρόλο λοιπόν που ο μυστικισμός και η παπική εξουσία κυριαρχούσαν, μια νέα τάξη πραγμάτων δημιουργήθηκε. Καινούρια φύλα λαών εμφανίζονται για πρώτη φορά στον δυτικό κόσμο, όπως οι Ούννοι, οι Σάξονες και βέβαια οι..

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το νομοσχέδιο για την ολική φασιστοποίηση των ΜΜΕ οδηγεί σε «εσωαριστερές» διαμάχες.



Φήμες θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, να έχουν αποχωρίσει από την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ.

Οι ίδιες φήμες, θέλουν επίσης το ΚΚΕ να είχε κρυφτεί κάπου μέσα στο κοινοβούλιο , λόγω του ότι ήθελε απεγνωσμένα να διαχωρίσει την θέση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ βγήκε μεν από το κοινοβούλιο όπως και αυτοί, ο δικός τους λόγος δε, ήταν καθαρά ταξικός, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που το έκανε για ..

Μήνυση κατά της Ελλάδας κατέθεσαν Αργεντινή και Βενεζουέλα


Τεράστια έκπληξη στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι Αργεντινή και Βενεζουέλα κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά της Ελλάδας, και συγκεκριμένα ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Ρόιτερς το οποίο πήρε στα χέρια του το προσχέδιο της μήνυσης, βασική αιτιολόγηση της πράξης αυτής αποτελούν τα δυσφημιστικά σχόλια δεκάδων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου κατά των δύο αυτών χωρών.
Συγκεκριμένα, το κείμενο αναφέρει ότι “παρατηρώντας εδώ και δύο περίπου χρόνια τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού να ψεύδονται διαρκώς στοχεύοντας αναίτια τους περήφανους λαούς της Αργεντινής και της Βενεζουέλας, κι έπειτα από συνεχείς διαμαρτυρίες σε διπλωματικό επίπεδο που δεν εισακούστηκαν, αναγκαστήκαμε να ..

Να και μια κρατικοποίηση από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου...Πολύ γέλιο(πικρό) στο Σαμαριστάν

Ξέρετε με πόσα χρέη φόρτωσε το Μέγαρο Μουσικής ο Χρήστος Λαμπράκης για να κάνει το κέφι του;




Γράφει η εφημερίδα "Παρόν" για την υπόθεση του Μεγάρου Μουσικής και των χρεών του - που η κυβέρνηση θέλει να "ξεπληρώσει" με αντάλλαγμα τον "έλεγχο" του ιδρύματος:

 "Ξέρετε με πόσα χρέη φόρτωσε το Μέγαρο Μουσικής ο Χρήστος Λαμπράκης για να κάνει το κέφι του; Ψιλοπράγματα...

Που βρήκε τους 180 βουλευτές ο Σαμαράς για να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας;



Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της "Εφημερίδας των Συντακτών": "...Λίγη ώρα μετά τα εγκαίνια της έκθεσης στη Βουλή για τα 40χρονα από την αποκατάσταση της δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς κατευθύνθηκε στο καφενείο της Βουλής και το Εντευκτήριο, όπου και συνομίλησε για λίγο με τους «γαλάζιους» βουλευτές του Β΄ Θερινού Τμήματος, οι περισσότεροι εκ των οποίων εξελέγησαν πρώτη φορά το 2012. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, τους διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, καθώς «πιάνουμε το όριο των 180».

Η διαρροή στα ΜΜΕ και η δημοσίευση της εν λόγω είδησης στον ηλεκτρονικό Τύπο θορύβησε το πρωθυπουργικό επιτελείο, το οποίο προσπάθησε να τα «μαζέψει», δίνοντας τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού, εμφανώς ανήσυχοι, επιχειρούσαν να διαψεύσουν όσα οι ίδιοι οι βουλευτές της Ν.Δ. άκουσαν με τ’ αυτιά τους, προσπαθώντας να πείσουν τους δημοσιογράφους ότι ο πρωθυπουργός δεν εμφανίστηκε ως σίγουρος, αλλά ότι σε σχετική ερώτηση βουλευτών για το αν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, απάντησε με τη φράση «έτσι πιστεύω».

Σημειώνεται, βέβαια, ότι δεν έλειψαν και τα τηλέφωνα σε διευθυντικά στελέχη ΜΜΕ, ώστε να «διορθωθούν» όσα ρεπορτάζ δεν απέδιδαν τα –κατά την κρίση τους- λεγόμενα του πρωθυπουργού. Σε μια περίπτωση, και μάλιστα σε κοινή θέα, χρησιμοποιήθηκαν μέχρι και ..

Ανεκδοτάκι...!!!!!!!!!!!!!!!!



- Ποιός είναι; ρωτά η γιαγιά
- Ο χάρος.


- Και τι θες; λέει ο παππούς
- Ήρθα να πάρω έναν από εσάς.


- Εμένα πάρε λέει ο παππούς, άσε τη γιαγιά να
ζήσει!!
– Όχι, λέει η γιαγιά, εμένα πάρε, άμα χάσω
τον παππού, πως θα ζήσω μόνη μου;


- Αποφασίστε, λέει ο χάρος και θα ξανάρθω...

Γράμμα ενός αγράμματου....





...

4 Αυγ 2014

Παιχνίδια Σαμαρά - Βενιζέλου για να αποφύγουν τη συντριβή... Κάλπες τον Νοέμβριο για εκλογή Προέδρου



Παίζουν με τη φωτιά Σαμαράς και Βενιζέλος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψουν μια ήττα στις εκλογές. Και δεν διστάζουν να εμπλέξουν στα παιγνίδια τους την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, μεταφέροντας τη διαδικασία της ψηφοφορίας τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα περάσουν τον δύσκολο κάβο των 180 ψήφων και θα παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία μέχρι το 2016 που λήγει η θητεία της παρούσης Βουλής.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, το θέμα έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τους δύο αρχηγούς και μαζί με τους πολύ στενούς συνεργάτες τους, σε επανειλημμένες συσκέψεις, με τη συμμετοχή συνταγματολόγων και νομικών, συζητούν όλες τις πλευρές, και κυρίως των συνταγματικών δεσμεύσεων και των αντιδράσεων που ενδεχομένως θα υπάρξουν από την αντιπολίτευση αλλά και των προθέσεων του..

Yπάκουη υπηρέτρια η κυβέρνηση για χάρη των χρεοκοπημένων μηντιαρχών!

Πρόθυμη υπηρέτρια της διαπλοκής και των νταβατζήδων των ΜΜΕ η κυβέρνηση του καυτού διδύμου μας λένε ΤΡΙΝΙΤΑ και δέρνουμε ξανά, νομοθετεί για πάρτη τους με υπάκουες τροπολογίες.
Μία από αυτές ορίζει ποιες συμπράξεις ΜΜΕ δεν εμπίπτουν στις απαγορεύσεις του νόμου για να αποσαφηνιστεί το τοπίο και να δίνει τη δυνατότητα στα Μέσα αυτά να πραγματοποιούν οικονομίες κλίμακας, όπως ..

Πόσο πιθανό είναι να πέσουν τρία αεροπλάνα σε οκτώ ημέρες;

Πρόσφατα ατυχήματα αεροπλάνων

Πολλοί άνθρωποι ίσως αρχίσουν να αναρωτιούνται πόσο ασφαλές είναι να πετάει κανείς αυτές τις ημέρες, έπειτα από τη συντριβή τριών επιβατικών αεροπλάνων σε διάστημα οκτώ ημερών. Στην πραγματικότητα όμως αυτή η σύμπτωση δεν είναι τόσο απίθανη, και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ασφάλεια των πτήσεων.

Συνολικά 462 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα οκτώ ημερών, πρώτα στη μαλαισιανή πτήση MH17 που κατερρίφθη στην Ουκρανία στις 17 Ιουλίου, έπειτα στην πτώση αεροπλάνου στην Ταϊβάν επτά μέρες αργότερα, και τέλος στην εξαφάνιση μιας ακόμα επιβατικής πτήσης, που ταξίδευε προς ..

Υπάρχουν τελικά οι Έλληνες Θεοί;



Λίγο πολύ όλοι τους ξέρουμε. Γνωρίζουμε την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Ερμή, την Αθηνά, τη Δήμητρα, τον Απόλλωνα, την Άρτεμη, τον Ήφαιστο, τον Διόνυσο, τον Δία, την Ήρα, τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και πολλούς άλλους..

Ο Απόστολος Γκλέτσος βάζει ...«Τελεία»

«Ιδρύουμε την “Τελεία” ως ένα ενιαίο πολιτικό κόμμα με σκοπό να επαναφέρει στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου τα θεμελιακά αυτονόητα, που συγκροτούν την Ελληνική κοινωνία ως δύναμη αντίστασης στην υποδούλωση»
«Ιδρύουμε την “Τελεία” ως ένα ενιαίο πολιτικό κόμμα με σκοπό να επαναφέρει στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου τα θεμελιακά αυτονόητα, που συγκροτούν την Ελληνική κοινωνία ως δύναμη αντίστασης στην υποδούλωση»

Το βράδυ των εκλογών που ο Απόστολος Γκλέτσος επανεξελέγη δήμαρχος Στυλίδας προανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος. «Βάζουμε “Τελεία” σε όλα αυτά που μας έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού. Βάζουμε “Τελεία” σε όλα αυτά που μας διχάζουν. Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά…», είχε πει εκείνο το βράδυ ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο LamiaReport.
Όλο αυτό το διάστημα ο Απ. Γκλέτσος παράλληλα με τα δημαρχιακά του καθήκοντα, βλέπει κόσμο και προετοιμάζει το νέο κόμμα.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά την πολιτική διακήρυξη του νέου κόμματος που δημοσιεύτηκε στο διαδικτυακό μέσο mediasoup της Σεμίνας Διγενή, που έχει αναλάβει και το επικοινωνιακό κομμάτι του όλου εγχειρήματος:
Διακήρυξη Αρχών Πολιτικού Περιεχομένου..

Η τροφή που μηδενίζει τις πιθανότητες να πάθετε καρκίνο του παχέος εντέρου...

Η τροφή που μηδενίζει τις πιθανότητες να πάθετε καρκίνο του παχέος εντέρου
Επιστήμονες από Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγο (UCSD) υποστηρίζουν ότι υπάρχει τρόπος να περιορίσετε στο ελάχιστο τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου.
Όπως δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Journal of Clinical Investigation», υπάρχει ένας συγκεκριμένος υποδοχέας των κυττάρων που λέγεται TRPV1 και ο οποίος όταν είναι ενεργοποιημένος προστατεύει το έντερο από τους καρκινικούς όγκους.
Στο παρελθόν,

Τα καφενεία ζητάνε "να γίνουμε Αργεντινή", έντρομος ο Γιούνκερ στην Αθήνα για να στηρίξει την κυβέρνηση των κρατιστών!


Η Αργεντινή απειλεί να βάλει φωτιά στην ελληνική κυβέρνηση των κρατιστών που 4 χρόνια τώρα αρνείται κάθε είδους μεταρρυθμίσεις και επιχειρεί να ξεγελάσει τους κουτόφραγκους ενώ οι επιδόσεις εξαντλούνται στην εξαθλίωση της μεγάλης μάζας.
Αίφνης οι Ελληνες διαπιστώνουν ότι η δεύτερη χρεοκοπία της Αργεντινής μοιάζει με ..