# #

24 Αυγ 2014

Ο Σαμαράς με τους 180 Χαικάληδες ετοιμάζονται να εκλέξουν Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Φώτη Κουβέλη!!!!!!!!



ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κι ενώ ο Σαμαράς με τους 180 Χαικάληδες ετοιμάζεται να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Φώτη Κουβέλη, έναν ακόμη πολιτικό- τίποτα που δεν έχει ουδεμία σχέση με προσωπικότητες σαν του Κώστα Γαβρά και της Αρβελέρ, την ίδια ώρα “δίνει” στεγνά στην δημοσιότητα τις VIP πτήσεις του συνεταίρου του στην κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εκδότες του Πρώτου Θέματος, Αναστασιάδη και Καραμήτσο, άφησε να διαρρεύσει στην συγκεκριμένη εφημερίδα μια “προσωπική αδυναμία” του Βενιζέλου.
Οταν ο Σαμαράς βρισκόταν κλινήρης στην σουίτα του Costa Navarino, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που έκανε διακοπές στη Σκιάθο, ζήτησε να..
χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να παρευρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Πράγμα και έγινε. Φυσικά ο Βενιζέλος δεν μπορούσε να φαντασθεί εκ των προτέρων την παγίδα στην οποία τον έριχνε το “ok” του πρωθυπουργού για το ταξίδι του αντιπροέδρου.
Οταν ο Βενιζέλος πληροφορήθηκε ότι έγινε θέμα στην συγκεκριμένη εφημερίδα άρχισε να εξαπολύει μύδρους κατά του Σαμαρά. Για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο εκτιμούν πως ο Σαμαράς “έδωσε” τον Βενιζέλο επειδή ο αντιπρόεδρος αντιδρά στην παράδοση του Ιπποδρομιακού Στοιχήματος στην Intralot αντί 5 εκατ. ευρώ και χαλάει την σούπα του Μαξίμου.
Αυτό πιστεύει και ο Βενιζέλος!
Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση κρέμεται σε μία κλωστή έστω κι αν οι Σαμαράς-Βενιζέλος υποδύονται προς τα έξω τους ερωτευμένους!!!
http://www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.