# #

23 Ιουλ 2014

"Φάουλ" από τον ραδιοσταθμό "105,5 στο Κόκκινο"

Δεν  στερούνται βάσης το πλήθος αρνητικών σχολίων που υπάρχουν στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης και τα οποία καυτηριάζουν την απόφαση του ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο» και της συλλογικότητας «Αλληλεγγύη για όλους» να οργανώσουν συναυλία αλληλεγγύης με την Χ. Αλεξίου στις απολυμένες καθαρίστριες ΥΠΟΙΚ.

Τα πυρά επικεντρώνονται στην επιλογή του προσώπου της τραγουδίστριας Χάρης Αλεξίου η οποία θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιούλη στη πλατεία Συντάγματος.

Παρακάτω ένα χαρακτηριστικό απ’ αυτά τα σχόλια του υπογράψει ο δημοσιογράφος Nasim Alatras και το αλιεύσαμε από την παρουσία του στο facebook:

Επειδή η Χάρις Αλεξίου δεν μπορεί και φέτος να πάει στο.. σιωνιστικό κράτος γιατί φοβάται τις ρουκέτες που πέφτουν στο σύμμαχο της κράτος κάποιοι "νέοι" στο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτηκαν να την καλέσουν στο σύνταγμα για συναυλία ..για τις καθαρίστριες ....λες και δεν υπάρχουν κινηματικά συγκροτήματα που στήριζαν τόσο καιρό τον αγώνα αυτόν .. Σκέφτηκαν να φέρουν από το Ισραήλ την Αλεξίου για να """"στηρίξει"""" αυτόν τον αγώνα.
Η "κυρία" αυτή που ποτέ της δεν έδωσε σημασία για το δράμα και του πόνου ενός ολόκληρου λαού στην Παλαιστίνη τώρα """""νοιάζεται""" για τον αγώνα των καθαριστριών ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΚΡΙΜΑ ..ΚΡΙΜΑ στους "νέους" του ΣΥΡΙΖΑ που δεν σκέφτηκαν να καλέσουν νέους καλλιτέχνες για να στηρίζουν αυτόν τον όμορφο αγώνα ...ΚΡΙΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.