# #

22 Μαΐ 2014

Δυστυχώς αν αναλύσει κάποιος τα αποτέλεσμα της σταυροδοσίας θα καταλάβει πως η εκλογή δημοτικών συμβούλων είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει με 10000 ευρώ και ποδοσφαιρικούς παράγοντες να σε σπρώχνουν



Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνειδητά με ψήφισαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Όλους όσοι  χωρίς να μου έχουν καμία υποχρέωση έκριναν πως είμαι ικανός να εκπροσωπήσω  τους δημότες στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης, όσοι κι αν είναι αυτοί.  

Όλους όσοι  κατάφεραν να απαγκιστρωθούν από τις πιέσεις που δέχτηκαν και ψήφισαν με γνώμονα τον άνθρωπο και όχι από υποχρέωση σε μεγάλες οικογένειες, σε βουλευτικά γραφεία και σε ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων. 

Θα είμαι πάντα παρών στα τοπικά δρώμενα, κοντά στους δημότες, δίπλα στους εθελοντές και θα βοηθήσω την τοπική κοινωνία από όπου κι αν χρειαστεί να το κάνω. Τέλος να πω πως ήταν επιλογή μου να μη ξοδέψω άσκοπα χρήματα σε ψηφοδέλτια που μοιράστηκαν με το ταχυδρομείο, σε κεράσματα, σε χιλιάδες καρτών και σε τηλεφωνικές επικοινωνίες. 

Πάντα θεωρούσα πως το σημαντικό είναι το να έχεις άποψη. Και να την εκφράζεις με συνέπεια και διάρκεια.
Δυστυχώς...
αν αναλύσει κάποιος τα αποτέλεσμα της σταυροδοσίας  θα καταλάβει πως  η εκλογή δημοτικών συμβούλων είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει με 10000 ευρώ και ποδοσφαιρικούς παράγοντες  να σε σπρώχνουν ή με ψυχολογικές πιέσεις συγγενών και φίλων με κύριο  επιχείρημα πως το παιδί σου πρέπει να είναι κοντά στη μάνα του ή στον πατέρα του. Ή ακόμα με έτοιμα σταυρωμένα ψηφοδέλτια έξω ακριβώς από τα εκλογικά τμήματα, ένα χτύπημα στην πλάτη και γιατί όχι ένα 20ευρω έτσι απλά για να πιείς ένα καφέ. 

Είναι λοιπόν το ίδιο το κατεστημένο που σου βγάζει τη γλώσσα την ώρα που θα έπρεπε να την καταπιεί. Είναι η ίδια η ξετσιπωσιά αυτών που η πρέζα τους είναι η ίδια η εξουσία, είναι το καρκίνωμα που εμφανίζεται ως υγιές κύτταρο, είναι το αυριανό "μαζί τον ανεχτήκαμε"...
Πριν λοιπόν επιχειρήσουμε να αλλάξουμε την πόλη μας, οφείλουμε να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία του κόσμου, τον τρόπο με τον οποίο οι υποψήφιοι πολιτεύονται και τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες "αναγκάζονται" να επιλέξουν.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες.


Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης – Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.