# #

19 Απρ 2014

Αγιο φως, μια συνεχιζόμενη ιστορική απάτη

aero
Την ώρα που ο ελληνικός λαός φορολογείται βάναυσα και μαστίζεται παράλληλα από στερήσεις, λόγω κυρίως της παρατεταμένης ανεργίας, η Βυζαντινοκρατούμενη χρεοκοπημένη πολιτεία δρομολογεί αεροπλάνα για την μεταφορά μιας μηχανουργημένης απάτης. 

Με τα τεράστια έξοδα μεταφοράς στον μαλάκα φορολογούμενο και όχι  κανονικά με τα χρήματα της πάμπλουτης εκκλησίας, που ενδεχομένως, αν τα χρεωνόταν  η εκκλησία, θα ήταν εντελώς..
αδιάφορο στους έτερους μη πιστούς φορολογούμενους Έλληνες πολίτες.
Την ίδια ακριβώς ώρα με αυτή, οι φαταούλες ιεράρχες της εκκλησίας, απειλούν και ωρύονται σαν μανιασμένοι τράγοι εναντίον κάποιων ( αδιάφορο) διανοουμένων, που τους υπενθύμισαν απλά την άγια και ιερή τους ιστορική απάτη. 
Εκκλησία με πολιτεία, ασταμάτητα , χέρι – χέρι στην διαιωνιζόμενη αυτή απάτη, από κτίσεως του Νεοελληνικού κράτους ( κι αυτό μια απάτη ήταν),  με την ζωή των Χατζη/Ελλήνων εν τάφω,  που τρέχουν και συνεχίζουν να τους ψηφίζουν σαν πρόβατα. Και ο  πιο αισιόδοξος παρατηρητής τους, δεν μπορεί δυστυχώς, να περιμένει απολύτως τίποτε από αυτούς.
Ο καταγόμενος από την Αθήνα Έλληνας πατριάρχης Ιεροσολύμων Εφραίμ ο  “Β ( 1766-1771) , αναγνώρισε και κατήγγειλε  ότι: «το ονομαζόμενο «Άγιο Φως» δημιουργείται με απάτες και μηχανουργίες «, έχοντας σαν αποτέλεσμα την καθαίρεση του,
επειδή αποκάλυψε την μεγάλη ιστορική απάτη.

ΕΔΩ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ  ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ του Πατριάρχη Ιεροσολύμων ΕΦΡΑΙΜ ΄Β:
 Χειρόγραφο υπ.Αριθ.89, περί του Επιτάφιου Φωτός, από το βιβλίο «Μνημεία της Ιστορίας των Αθηναίων» Τόμος ΄Β ,σελίδα 234.
 
444-web-agio-fos
 

3 σχόλια:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.