# #

14 Σεπ 2013

Για πολλά γέλια η δημοσκόπηση από την ανύπαρκτη εταιρία Metrisi!

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 21,2% , ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 20,7%. 
Τρίτο κόμμα στη δημοσκόπηση αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 10,8% ενώ ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5,4%, το ΚΚΕ με 5,2% , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,1%. 
Εκτός βουλής μένει , σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η ΔΗΜΑΡ το ποσοστό της οποίας είναι μόλις 2,2%. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 6,4% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα ..ψηφίσει άλλο κόμμα, ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου αγγίζει το 23%.

Επίσης, καταλληλότερος Πρωθυπουργός εμφανίζεται να είναι ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 40,5% ενώ το 53,6% της κοινής γνώμης λέει όχι στις απεργίες των εκπαιδευτικών.
Η εταιρία Metrisi, εμφανίστηε το τελευταίο διάστημα, και η εφημερίδα που βγάζει τις δημοσκοπήσεις της, είναι η φιλο-Σαμαρική "Παραπολιτικά" του Μαρινάκη. Ψάχνουμε στο διαδίκτυο, να βρούμε την ιστοσελίδα της, κάποια στοιχεία της...Μάταια!
Για να καταφέρουν, να βγάλουν την ΝΔ, μπροστά έστω και με μισή μονάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει ένα 23% ως αδιευκρίνιστη ψήφο.......Έλεος βρε λεβέντες το 1/4 που σας μίλησαν, δεν σας είπαν τι ψηφίζουν;; Απλά πρόκειται για συγκάλυψη ποσοστού απαντήσεων, που δεν βόλευαν την εταιρία και την εφημερίδα, και για να μην καρφωθούν στην αρχή που δήθεν ελέγχει τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, το είπαν αδιευκρίνιστη!
Τέλος, μας λέει ότι το 54% της κοινής γνώμης, είναι κατά της απεργία των εκπαιδευτικών, προσφέροντας μία ακόμη υπηρεσία στο Μαξίμου....


 http://anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.