# #

14 Σεπ 2013

Σε ποια γλώσσα, κάποια είπε, ότι η αρχαία ελληνική είναι νεκρή γλώσσα;

hellas
Η προσπάθεια να γονατίσουμε και να παραδοθούμε διαλυόμενοι, δεν εξελίσσεται μόνο στο οικονομικό πεδίο – το οποίο είναι σημαντικότατο βέβαια – αλλά και σε άλλους τομείς. Αυτοί πού έχουν «διαταχθεί» να εκτελέσουν το έργο αυτό, βρίσκονται στα μεγάλα κόμματα αλλά και στα λεγόμενα «αριστερά» κόμματα.
Η πορεία της συγκεκριμένης κυρίας, την οποία σέβομαι ως άτομο – ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ότι σέβεται και αυτή εμένα – ειδικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις της, βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με την διάθεση και την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Η άποψή της για κατάργηση της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών, δεν έχει σχέση με το μάθημα στα σχολεία, ούτε με το αν γίνεται σωστά ή όχι. Πολύ περισσότερο δεν έχει σχέση με το αν η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι νεκρή ή όχι.
Υποστηρίζει ότι είναι ιστορικός.... 

Μας μίλησε λοιπόν για «συνωστισμό» στην Σμύρνη, μας είπε ότι ο χορός του Ζαλόγγου είναι ένας μύθος και άλλα. Μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει. Έχουμε όμως το δικαίωμα να κρίνουμε την άποψή της. 
Όμως γλωσσολόγος ΔΕΝ είναι. 
Γιατί μιλάει για ζητήματα πού ΔΕΝ κατέχει; 
Για ποιο λόγο εκτίθεται; 
Ποιούς εξυπηρετεί; 
Γιατί τώρα μιλάει για ένα τέτοιο θέμα; 
Θέμα πού δεν ΥΠΑΡΧΕΙ φυσικά!
Με δυο κουβέντες : Κατά την άποψη μου, αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι κάποιοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στοχεύοντας στην – με κάθε τρόπο – διάλυση των Ελλήνων, όχι μόνο δεν θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε τα περίεργα που συμβαίνουν, αλλά θα μας απασχολεί – λες και δεν έχουμε άλλα πιο σημαντικά πράγματα – τι είπε ο κάθε «πικραμένος» ….
Κάποιοι ΔΕΝ γουστάρουν –για να το πω απλά – που υπάρχουμε. Κι έχουν αρχίσει την επίθεση, η οποία θα κλιμακωθεί, κατά τη γνώμη μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.