# #

2 Ιουλ 2013

Γιώργο γύρνα πίσω για Πρόεδρος....



Έτσι θα τσακίσουμε τη Δεξιά και τους Παπαδόγγονές της


Όσο οι Σαμαράδες και οι Βορίδηδες θα στήνουν συγκυβερνήσεις βίας και νοθείας με το ακροδεξιό τους παραμάγαζο -ζωολογικό κήπο- τη Χρυσή Αυγή καλό είναι ο κόσμος να θυμάται πάντα το μεγαλείο του.. Αντρέα μας και πως τσάκισε τη δεξιά.

Γιώργο γύρνα πίσω για Πρόεδρος.

3 σχόλια:

  1. Αρθογράφε η είσαι ανόητος η ηλίθιος η βολεμένος επί Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και μας λες αυτές τις σαχλαμάρες . Μας παρουσιάζεις ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έσωσαν την Ελλάδα και δε λες την αλήθεια ότι ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και το ΠΑΣΟΚ έφεραν την Ελλάδα σα αυτά τα χάλια .Ναι πιστεύω ότι ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και η μαρξιστική λενινιστική πολιτική που ακολούθησε μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση . Για το λόγου το αληθές δες το video στο internet τι είπε ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΝΟΣ πρώην υπουργός οικονομικών επί Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για το χρέος και το ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΡΧΗΓΕ...ΓΥΡΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ...ΓΥΡΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ 1000000.ΓΥΡΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    Αλλα το σχοινι της κρεμαλας ευχομαι να σε πνιγει λιγο λιγο να υποφερεις οπως οι οικογενειες που ρημαξες και καταδικασες στη φτωχια την απελπισια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.