# #

6 Ιουλ 2013

Είσαι πραγματικά μεγάλος εραστής !



Ο Robert 85 ετών, παντρεύεται την Jenny, μια κούκλα 25άρα.

·        Επειδή ο Robert είναι τόσο γέρος, η Jenny αποφασίζει ότι μετά τον γάμο αυτή και ο Robert θα κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες γιατί φοβάται ότι ο καινούριος αλλά ηλικιωμένος  συζυγός της μπορεί να το "παράκανει" αν περνούσαν όλη τη βραδυά μαζί.
 
·        Μετά το γαμήλιο πάρτυ, η Jenny ετοιμάζεται για το κρεβάτι και περιμένει το κτύπημα στην πόρτα. Όντως το κτύπημα ακούγεται, η πόρτα ανοίγει και να σου ο Robert, ο 85χρονος γαμπρός, έτοιμος για δράση. Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν! Ολα πάνε καλά , ο  Robert αφήνει την νύφη κι' αυτή ετοιμάζεται για ύπνο.
 
·        Μετά από λίγα λεπτά η Jenny ακούει ξανά κτύπημα στην πόρτα και εμφανίζεται ο... Robert. Ξανά είναι έτοιμος για "περισσότερη δράση". Κάπως ξαφνιασμένη, η Jenny συναινεί για ακόμη μια συνεύρεση. Όταν οι νεόνυμφοι τελειώνουν, ο Robert (άξιος) φιλά τη νύφη, της στέλνει μια γλυκιά καληνύχτα και φεύγει.
 
·        Αυτή ετοιμάζεται να πέσει για ύπνο ξανά, αλλά, όπα τις, όπως καταλάβατε ο Robert επιστρέφει ξανά κτυπώντας την πόρτα και φρέσκος-φρέσκος σαν 25άρης, είναι έτοιμος για περισσότερη "δράση". Για μια ακόμη φορά, απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον.
 
·        Αλλά καθώς ο Robert (άξιος) ετοιμάζεται να φύγει ξανά, η νεαρή νύφη του λέει,  "Είμαι φοβερά εντυπωσιασμένη από την ηλικία σου να μπορείς να έχεις τέτοια απόδοση και τόσο συχνά. Εχω πάει με άντρες που είχαν μόλις το ένα τρίτο της ηλικίας σου και ήταν καλοί μόνο μια φορά. Είσαι πραγματικά μεγάλος εραστής !" 
 
 
 
·        Ο Robert κάπως αμήχανα, γυρνά  στην Jenny και της λέει:
 
"Εννοείς ότι ήμουν εδώ ξανά;"

 
 
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ
 
 
·        Μη φοβάστε τα γηρατειά, το Alzheimer έχει και τα καλά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.