# #

23 Φεβ 2013

Χαλκιδική...Πολίτες από όλη την Ελλάδα όπου και αν ανήκετε σας στέλνουμε S.O.S.



Τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές  χτυπάνε πάλι οι καμπάνες στην Ιερισσό μας, κάποιοι προσαχθέντες μάλλον έχουν ΄΄χαθεί΄΄ , έχουν ΄΄αργήσει να γυρίσουν΄΄ , ποιος νοιάζεται...


Στην Ελλάδα που ''ακύρωσε'' τον αγωγό Μπουρκάς Αλεξανδρούπολης και τον South Stream που θα έδιναν πνοή στην Θράκη μας και σε όλη τη χώρα αναβαθμίζοντας μας γεωπολιτικά , αλλά που ταυτόχρονα ''άνοιξε την αγκαλιά της'' στα βαρέα μέταλλα και στο κυάνιο της El Dorado και των υποταχτικών της...

Στην χώρα των θαυμάτων μια ''χρυσή σιωπή'' έχει απλωθεί σε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και στα μνημονιακά ΜΜΕ.

Στην Χαλκιδική μας ο... Όργουελ και το 1984 γίνονται πάλι επίκαιροι.

Η επαπειλούμενη  καταστροφή μας με βαρέα μέταλλα βαπτίζεται επένδυση.
Οι ανεπανόρθωτες βλάβες που πρόκειται να συμβούν όπως τεκμηριωμένα έχουν αποδείξει δεκάδες πανεπιστημιακοί καθηγητές μαζί με την απώλεια μακροπρόθεσμα  χιλιάδων θέσεων εργασίας προσπαθούν να καλυφθούν με το φύλλο συκής των θέσεων εργασίας που για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ θα δώσει η εταιρεία.
Θέσεις με υποθήκη το μέλλον το δικό μας , των παιδιών μας, των άλλων επαγγελμάτων σε αλιεία, τουρισμό, κτηνοτροφία, μελισσοκομία κτλ των νερών μας, του πανέμορφου περιβάλλοντός μας.


Ο ειρηνικός αγώνας μας αφού δεν μπόρεσε να καταπνίγει βαπτίζεται τρομοκρατία.
Οι δεκάδες ειρηνικές πορείες μας, νέων γέρων , ανδρών γυναικών από όλη τη Χαλκιδική προσπαθούν έντεχνα να τσουβαλιαστούν και να ποινικοποιηθούν ή να τρομοκρατηθούν.


Πολίτες απο την Αμμουλιανή την Ουρανούπολη τα Νέα Ρόδα την Ιερισσό, την Μεγάλη Παναγία Το Γομάτι τον Πολύγυρο την Θεσσαλονίκη, απο κάθε γωνιά της πατρίδας σηκωθήκαμε απο την ασφάλεια και την μακαριότητα του καναπέ και του τελεκοντρολ  και ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ χωρίς προαπαιτούμενα χωρίς τοπικισμούς χωρίς κομματικές ταμπέλες, (με όλα τα κουσούρια που έχουμε εμείς οι ''χωριατές'') και διεκδικούμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.


Να μην γίνουμε δούλοι του Μπόμπολα και των Καναδών για 500 ευρώ.
Να μην πουλήσουμε την  πατρώα γη μας.
Να μην γονατίσουμε μπροστά στα αρπαχτικά που κάποιοι ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ ΥΠΟΥΛΑ και χωρίς να μας ρωτήσουν.


Ελεύθεροι πολίτες  απο όλη την Ελλάδα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές και πιστεύετε πως η αλήθεια και το δίκιο είναι πάνω από κόμματα και ευρώ, ενώστε τη δική σας φωνή με τη δική μας.
Στηρίξτε μας στον  αγώνα που κάνουμε.
Ο ειρηνικός αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι όλοι  να μάθουν για το έγκλημα που πάει να γίνει εδώ στην πανέμορφη Χαλκιδική μας.
Η Χαλκιδική είναι μόνο η αρχή στο έγκλημα του μνημονίου και της τρόικας.

Πολίτες από όλη την Ελλάδα όπου και αν ανήκετε σας στέλνουμε S.O.S.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.