# #

15 Δεκ 2012

Με το ζόρι χριστιανική κατήχηση. Ακόμα και σε πείσμα του νόμου...



Ο Ο.Γ. είναι 16 χρόνων, μαθητής της Α” Λυκείου στο 17ο Λύκειο Αθηνών. Από την πέμπτη Δημοτικού απαλλάσσεται από το μάθημα των Θρησκευτικών, με υπεύθυνη δήλωση του γονέα του, όπως ορίζει ο νόμος. Το ίδιο ζήτησε φέτος, με τη διαφορά ότι ο...

ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ, ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ...








"Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα..."

Κύριε Υπουργέ της....Παιδείας !!!


Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό από το «παράθυρο»…



Καταγραφή
Κύριε Υπουργέ
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στην τελευταία συνεδρίασή του και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τη σύνταξη των πινάκων επιλογής υποψηφίων εκπαιδευτικών για απόσπαση σε εκπαιδευτικές μονάδες του εξωτερικού, έγινε...

Γιάννης Δόνδωρος.....LIVE


Σήμερα το βράδυ, Acoustic LIVE του Γιάννη Δόνδωρου στο "ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ"


Μικρή η ζωή για κακή μουσική



Πάντα η μουσική ήταν σύμμαχός μου. 
Έβαζε φτερά στη φαντασία μου, νοηματοδοτούσε τη ζωή μου, μπορούσε να κάνει όμορφη μια ασπρόμαυρη μέρα. Κάτι για το πρωί, κάτι για ένα χαμόγελο, μια δύσκολη στιγμή, μια κενή ώρα, μια ανάμνηση που πασχίζει να ξαναζωντανέψει, μια ευχή που παραμένει ευχή. Πως ένα τραγούδι μπορεί να σε ταξιδέψει εκεί που οι λέξεις σιωπούν. Και πως σιωπώ όταν ακούω μια μελωδία φτιαγμένη από εμπειρίες και συναισθήματα πιο δυνατά και από τους χτύπους μιας καρδιάς που θέλει να ζήσει. 


Και είναι όλα αυτά που με απομακρύνουν από τη...

14 Δεκ 2012

Δανίκας προς Βαρβιτσιώτη: «Με τόση περιουσία είναι ποτέ δυνατόν να αισθανθείς μόχθο, αγωνία, απελπισία;»



Την περίπτωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη «ιδιοκτήτη 59 ακινήτων» εξετάζει σήμερα ο Δημήτρης Δανίκας, για να καταλήξει χαρακτηρίζοντας τους ψηφοφόρους συγκεκριμένων πολιτικών «βλάκες με περικεφαλαία».
Στο...

Ομολογία σκανδάλου από τον Βενιζέλο: Δεν τα έδωσα στον Λαυρεντιάδη, αλλά “στους δικούς μας”!!!


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ PROTON











Η αποκάλυψη της μεγάλης απάτης! 

Πολιτικής δυστυχώς, αφού τα ανδρείκελα του μνημονίου φρόντισαν να αμνηστευθούν με ειδικό νομοθετικό διάταγμα!

Πριν από λίγο, ο Ε. Βενιζέλος μετά από επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ που του καταλόγιζε σκανδαλώδη συμπεριφορά, βγήκε μαινόμενος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την κυβέρνηση Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας τον ελεεινό τρόπο που έδρασε η κυβέρνηση Παπανδρέου απέναντι στους τραπεζίτες με τα λεφτά του Ελληνικού λαού.

Τι είπε; 

Σκανδάλων συνέχεια ...


ολγα κεφαλογιάννη
Κι άλλα σκάνδαλα με υπουργείο Τουρισμού - ΕΟΤΠλήρωσε εισιτήρια, διαμονή κ.ά. σε ''τηλεπερσόνα'' ελληνικούτηλεοπτικού σταθμού Νέας Υόρκης, γιά ταξίδι τριών εβδομάδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω ΕΟΤ. Το σκεπτικό; Να προβάλει ο μικρής εμβέλειας (και συνδρομητικός) σταθμός, την Ελλάδα στους... 'Ελληνες Νέας Υόρκης. Το υπουργείο αρνήθηκε να δώσει την χορηγία- διαφήμιση 200.000 που του είχε ζητηθεί από την ίδια ''τηλεπερσόνα''.

Αξιωματούχοι του ΕΟΤ στην...

Ρωσία: H Mόσχα δεν θ’ αλλάξει θέση απέναντι στη Δαμασκό! Αυτό κρύβουν τα ΜΜΕ & δημοσιογράφοι Υπηρεσίας!



Ο Alexander Lukasevich, εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου των Εξωτερικών ξεκαθάρισε ότι η Μόσχα δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει τη στάση της απέναντι σ’ ό,τι συμβαίνει στη Συρία.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν αλλάξαμε ποτέ και δεν θα αλλάξουμε τη θέση μας για τη Συρία».

Μια αντίδραση που απαντάει στην διεθνή προπαγάνδα παραπληροφόρησης -γέμισε και τα ελληνικά ΜΜΕ και μπλογκς- που εξαπέλυσαν οι δυτικοί ινστρούχτορες των αποικιοκρατών.

Τι κρίμα κι απογοήτευση για τον εκπρόσωπο της...

Σου λέει δηλαδή το άτομο: αφού θα σε γα..σω που θα σε γα..σω, τουλάχιστον να νομίζεις ότι το κάνεις για το καλό του Έθνους!!!!

ΔΕΗ: 
Δ(ΕΝ)  Ε(ΧΕΙΣ)  Η(ΘΟΣ)  ΡΕ!...





Ώρα είναι να το πάρεις απόφαση και να ξεμπερδεύουμε. Το στυλ "μπινελίκι" μου ταιριάζει πιο πολύ απ' όλα. Μπορώ να το...υποστηρίξω στην τελική βρε αδερφέ. Σε προετοιμάσω, επειδή ετοιμάζομαι να το ανοίξω και πάλι το γλυκό μου το στοματάκι, αλλά έλα που έχω μονίμως την πεποίθηση πως δεν το κάνω και τόσο καταχρηστικά και άδικα..! 

Αν σου πω τη λέξη "ΔΕΗ", τι σου πρωτοέρχεται εσένα στο μυαλό τώρα;

Να στάξει το στόμα σου μέλι, ή να τους αρχίσεις στις γρήγορες;

Να συνεχίσει η ΔΕΗ να εισπράττει τέλος ακινήτων...!!! Νόμος ....Δημοκρατία.. ΤΕΛΟΣ οριστικά στην Ελλάδα



Οι απειλές του Υπουργού Οικονομικών κατά του ΙΝΚΑ και κατά της απόφασης του πολυμελούς πρωτοδικείου που δικαίωσε την μήνυση σχετικά με το "χαράτσι" (ειδικό τέλος ακινήτων) της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε άμεσα. 

Ο υπουργός δεν είναι μόνο ένα φερέφωνο των Διεθνών δανειστών - κερδοσκόπων που επιβάλλουν στην χώρας μας νόμους και ληστρικά χαράτσια, αλλά δεν σέβεται τους νόμους και καμία απόφαση δικαστηρίου. 

Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει δικαιοσύνη που να αποφασίζει εις βάρους της αλλά μόνο αυτή που τους δικαιώνει ακόμα και για κάθε ανέντιμο τρόπο που χρησιμοποιούν εις βάρους του Ελληνικού λαού.
Το "χαράτσι" της ΔΕΗ δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο το...

Ο κρυφός άσσος του ...Σαμαρά !!!

Η επιτυχία αρχίζει να γίνεται κουραστική



Πολύ ικανοποιημένος είναι ο Αντώνης Σαμαράς μετά την απόφαση του Eurogroup να εγκρίνει τη δόση των 34,3 δισ. ευρώ για την Ελλάδα. 

Ο κ. Σαμαράς είπε πως πρόκειται για «μεγάλη επιτυχία» και πως «οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες». 

Εντύπωση προκάλεσε το ότι αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς δεν αναφέρθηκε στη βοήθεια του...

Είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο ότι η εσωκομματική κρίση στους Ανεξάρτητους Έλληνες ξεσπά την ώρα που σκληραίνει μια γεωπολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας...


Βουβάλια και βατράχια


Τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δείχνουν να το υπερβαίνουν. Η εσωκομματική διαίρεση που συνοδεύτηκε με αποχωρήσεις και παραιτήσεις στελεχών μπορεί να κωδικοποιηθεί σε τρία πολιτικά ζητήματα: 
Στην ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος, στη θέση που παίρνει έναντι του ευρώ και της ΕΕ και στις σχέσεις του με το ΣΥΡΙΖΑ.
Κεντρικό στοιχείο των θέσεων του Πάνου Καμένου είναι η αντίθεση σε μια ομοσπονδιακή ΕΕ και μάλιστα υπό γερμανική επικυριαρχία, ενώ για όσους παρακολουθούν την ειδησεογραφία δεν περνάει απαρατήρητο ότι πρόσφατα προχώρησε και σε επαφές για την προσχώρηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο κόμμα των Ευρωσκεπτικιστών στο ευρωκοινοβούλιο.
Πάνω ακριβώς στο θέμα ...

Απίστευτο, η ΔΑΚΕ είχε 500 στελέχη μέσα στη Βουλή!!!


Πεντακόσιοι υπάλληλοι της Βουλής, στελέχη της ΔΑΚΕ αποχώρησαν σήμερα από τη συνδικαλιστική παράταξη διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές κατά 25% στους μισθούς τους. 

Μάλιστα, οι υπάλληλοι προχώρησαν σε 3ωρη στάση εργασίας απειλώντας ότι θα μπλοκάρουν την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου.



Εντυπωσιακή η είδηση: 

Κατ’ αρχάς είχε η ΔΑΚΕ 500 στελέχη της μέσα στη Βουλή; 

Προφανώς οι υπόλοιποι 600-700 να φανταστούμε ότι είναι...

Άντε στο διάολο Τζάμπα!



Είναι μακράν η πιο αντιαισθητική διαφήμιση που έχει παιχτεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. 

Η Μάνα του Τζάμπα δημιουργεί ένα κόμπο στο στομάχι. 

Αν είχαμε σοβαρές καταναλωτικές οργανώσεις, όπως στη Γερμανία, θα είχαμε ήδη κηρύξει μποϊκοτάζ στα προϊόντα αυτών των απαράδεκτων που προσβάλλουν έτσι έναν ολόκληρο λαό...

Ο μορφωμένος, φοβισμένος κύριος που προσπερνάμε κάθε μέρα


12imagesΕίναι άντρας, σε παραγωγική ηλικία, με μεσαία, ανώτερη ή ανώτατη μόρφωση. Νιώθει φόβο, ανασφάλεια, απαισιοδοξία, ταυτόχρονα όμως κάνει όνειρα για το μέλλον και πιστεύει ότι η κατάστασή του μπορεί να αλλάξει.
Επιρρίπτει ευθύνες στους πολιτικούς για την κρίση και θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον κανένα. 
Θα μπορούσε να ..

Μη σωπαίνεις άλλο…


pontokomicom.blogspot.com

της Λίζας Χαρατζή

Με ρωτά. Ξανά και ξανά. Αφορμή η επίθεση της Χρυσής Αυγής σε μετανάστη στη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας. 
«Μα πως γίνεται να δέρνουν κάποιον δίπλα σου και να μην αντιδράς βρε παιδί μου; Έτσι αυθόρμητα, όπως θα τρέξεις να σηκώσεις έναν άνθρωπο που έπεσε κάτω. Τι θα κάνεις, θα τον αφήσεις κάτω;»  
Έλα ντε. Αναρωτιέμαι και εγώ φωναχτά. Φόβος; Μήπως είναι φόβος;  Ίσως ναι, να είναι φόβος. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Και ο φόβος είναι εργαλείο ..τρομερό.
Έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημμένως σε διαδικασίες κοινωνικού ελέγχου.   Σε μαζικό ή και σε ατομικό επίπεδο. 
Μήπως δεν είναι ο φόβος ένα από τα βασικά θεμέλια της θρησκευτικής πίστης;

Είσαι άθεος; Ποινή θάνατος!


Σε τουλάχιστον επτά χώρες του κόσμου οι άθεοι οδηγούνται στο απόσπασμα




Οι άθεοι υπόκεινται σε διωγμό ή διακρίσεις σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ σε τουλάχιστον επτά είναι πιθανό ακόμη και να θανατωθούν εάν γίνουν γνωστές οι πεποιθήσεις τους, σύμφωνα με έκθεση που τιτλοφορείται «Ελευθερία Σκέψης 2012» και που εξέδωσε η Διεθνής Ανθρωπιστική και Ηθική Ένωση (IHEU).

Σύμφωνα με την έκθεση, που εκδόθηκε την Δευτέρα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η έκφραση αθεϊστικών απόψεων ή απόκλισης από την επίσημη θρησκεία μπορεί να επιφέρει την εσχάτη των ποινών στο...

Μαύρα σκυλιά είναι, λυσσασμένα για λεφτά, μαύρα με την τρίχα μέσα κι έξω σαν λυκάνθρωποι, γιατί τα ταΐζω;..


Γιατί δεν απορώ που ο κ. Μανιτάκης, αυτός ένας άτεγκτος, κυβερνά με Προεδρικά Διατάγματα;
Γιατί όμως να απορώ, όταν ο κ. Σαμαράς έχει κάνει το Κοινοβούλιο Κομαντατούρ και κυβερνά με Προεδρικά Διατάγματα.
Στα πόσα Προεδρικά Διατάγματα ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα σπάσει την πέννα του και θα σκύψει το κεφάλι που δεν όρθωσε;
Με πόσα χορταίνει ο κ. Κόκκαλης;

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗ… ΡΟΥΜΑΝΙΑ!



Εξω φρενών εναντίον των Ρουμάνων ψηφοφόρων ήταν η γερμανική δεξιά εφημερίδα«Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» σε πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της αναφερόμενο στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών που έγιναν την περασμένη Κυριακή στη μεγαλύτερη βαλκανική χώρα: 
«Η έκβαση των εκλογών στη Ρουμανία είναι καταστροφή τόσο για τη χώρα όσο και για την...

Ο Καμμένος βομβαρδίζει Τσαπανίδου και Σκάι....Είστε ψεύτες!!!

Καμμένος: Ο Κουράκος είναι Μανιάτης κι εγώ αλλιώς ξέρω τους Μανιάτες

Πήραν τη Δόση, πήραν'τη!



Καλημέρα, κυρίες και κύριοι, ας δούμε τα σχόλια της πολιτικής και κοινωνικής ηγεσίας σχετικά με το μεγάλο γεγονός της ημέρας.

«Είμαστε μια χώρα με υψηλά Ι-δανεικά» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Καρατζαφέρης. Και μετά off-the-record πρόσθεσε «Το 'πιασες; Καλό, ε; Καλό;»

Σχετικά τοποθετήθηκε και η Χρυσή Αυγή: «Αργκρρρρ... Αίμα .... Γκρούντ (sic )... Καθαρά Χέρια... Άρφφφφ... Στερεοειδή.... Γκρρ... Λάθρο... Μογγόλοι.... Ζβρρρρ... Ελλάς!»

Η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών χαιρέτησε την έγκριση της Δόσης με ένα νεύμα γιατί έχει καλή ανατροφή και ξέρει πως όταν τρώνε ...

Γιατρέ μου, ντρέπομαι που είμαι ΠΑΣΟΚ...!!!



Οι κακουχίες, οι αποτυχίες, οι διαψεύσεις, τα βάσανα κάνουν τον άνθρωπο σεμνό, ταπεινό, ολιγαρκή, εραστή του ελαχίστου κι ένας τέτοιος εραστής είναι ο βασανισθείς, ουχί επί Χούντας, αλλά επί Δημοκρατίας, Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, που στην κοινή συνεδρίαση όλων των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, συνεδριάζουν όλοι μαζί για να φαίνονται πολλοί και για να μην ανάβουν το καλοριφέρ, εξεστόμισε την κάτωθι φράση - μνημείο ολιγάρκειας: «Τους θέλουμε όλους μαζί μας, αρκεί να μην ντρέπονται να πούνε ότι είναι ΠΑΣΟΚ».
 
«Να μην ντρέπονται να πούνε ότι είναι ΠΑΣΟΚ»: 

Το ελάχιστο και ταυτοχρόνως το μέγιστο. 

Άντε να πεις δημοσίως τη σήμερον ημέρα ότι ...

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ...

 ...ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

forologia


ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΔΩ
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΕΔΩ
Το φορολογικό νομοσχέδιο κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας από τις Βρυξέλλες μετά το Eurogroup, το οποίο προφανώς έδωσε το «πράσινο φως» στις τροποποιήσεις που προχώρησε η Αθήνα μετά τις ενστάσεις της τρόικας.
Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής προβλέπουν νέους αυξημένους συντελεστές ακόμα και από τα ...

Ούτε οι μπίζνες του Τσοχατζόπουλου, ούτε εκείνες του Παπαντωνίου αποκαλύφθηκαν από τα πόθεν έσχες τους στη Βουλή.. ...


ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ



«Πολύ κακό για το τίποτα» το θέμα με τα πόθεν έσχες των βουλευτών και ευρωβουλευτών. Ο καλύτερος τίτλος σχετικού δημοσιεύματος που διάβασα ήταν «Όλα όσα επέλεξαν να δηλώσουν οι βουλευτές μας στο πόθεν έσχες τους». Τα λέει όλα, διότι ουσιαστικά, περί επιλογής πρόκειται.
Ούτε οι μπίζνες του Τσοχατζόπουλου, ούτε εκείνες του Παπαντωνίου αποκαλύφθηκαν από τα πόθεν έσχες τους στη Βουλή. 
Δηλαδή, αλίμονο αν κάποιος βουλευτής ή υπουργός άρχιζε να δηλώνει ποιες off shore έχει ή πόσα πήρε από προμήθειες ή όντας ενταγμένος σε payroll επιχειρηματιών.
Θα μου πείτε ότι δε μπορεί να δηλώνουν όλοι ψευδή πόθεν έσχες. 
Να ξεκινήσουμε με το κλασικό, ότι πρόκειται για έσχες και όχι για πόθεν. Να συνεχίσουμε με το ότι το περίεργο δεν είναι με αυτούς που δηλώνουν μεγάλα ποσά καταθέσεων, αλλά αντίθετα, με εκείνους που δηλώνουν καταθέσεις 2,5 ευρώ στις τράπεζες, αλλά έχουν 78 ακίνητα που αγοράστηκαν τα τελευταία χρόνια.
Το ερώτημα όμως παραμένει: 
Είναι όλοι ένοχοι ή έστω ύποπτοι; 

Πολλά ρωτάς παλιοκουμούνι....


...

Λαοπλημμυρα σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟκ !!!

Μήπως αν λέγαμε....σκατοπλημμύρα ;



Τρεις κι ο.. κούκος στο ΠΑΣΟΚ

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, αλλά με ηχηρές απουσίες. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ στο παρελθόν οι νομαρχιακές συνελεύσεις γίνονταν στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και μάλιστα στη μεγάλη αίθουσα, τώρα επελέγη το σαφώς μικρότερης χωρητικότητας Βυζαντινό.

Ομιλητής ο πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρώην υπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος στηρίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Οσο για την συμμετοχή; 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ; Έρευνα για το ''δωράκι'' Βενιζέλου στην Proton Bank




ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ 
Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός - Παναγιώτης    Βλαχουτσάκος
Μια ιδιαίτερα σοβαρή εισαγγελική έρευνα, που έχει ως στόχο τη διερεύνηση της σκανδαλώδους πριμοδότησης της τράπεζας Proton Bank με 100 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούλιο του 2011, βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών Αρχών μπαίνει το σχέδιο που εξύφανε και ολοκλήρωσε ο τότε υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, λίγους μήνες προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, φρόντισε να πριμοδοτήσει «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» την υπό κατάρρευση τράπεζα.

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος φρόντισε, εκ των υστέρων, να «αθωώσει» τον εαυτό του και μάλιστα αναδρομικά, καθώς με μια διάταξη της «ντροπής» έδωσε «συγχωροχάρτι» για όλες τις πριμοδοτήσεις τραπεζών από υπουργούς Οικονομικών, από το 1997 και εντεύθεν.

Ωστόσο,

«ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΚΟ ΝΑ ΗΤΑΝ…»



  • ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
  • ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΠΟ
  • ΜΙΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ






Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου από τις εκδόσεις Λιβάνη. Όπως γράφει χαρακτηριστικά στο οπισθόφυλλο, «και ένα µάρκο να ήταν η οφειλή, η Γερµανία έχει τη νοµική, την ιστορική, αλλά προπαντός την...
ηθική υποχρέωση να εκπληρώσει τα χρέη της απέναντι στην Ελλάδα».
 
  «Η περιφρονητική, υποτιµητική και απαξιωτική, όλο λοιδορίες, ως και απάνθρωπη συµπεριφορά της Γερµανίας απέναντι στην Ελλάδα φαίνεται, από πρώτη όψη, δυσεξήγητη και εύλογα δηµιουργεί πολλά ερωτήµατα.
Τι συµβαίνει;

Συζυγικό....



Το παντρεμένο ζευγάρι ταξιδεύει στην εθνική οδό με 80χλμ/ώρα. Καθώς οδηγεί ο σύζυγος, γυρίζει η σύζυγος και του λέει:
- Γλυκέ μου, είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια αλλά θέλω διαζύγιο.
Ο σύζυγος δε λέει τίποτα παρά αυξάνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου σε 100χλμ/ώρα. Αυτή συνεχίζει λέγοντας:
- Δε θέλω να αρνηθείς, γιατί τα έχω με τον καλύτερο σου φίλο, και είναι πολύ καλύτερος εραστής από εσένα.
Ο σύζυγος παραμένει αμίλητος αλλά αυξάνει την ταχύτητα σε 120χλμ/ώρα.
- Θέλω το σπίτι, συνεχίζει αυτή.
Και η ταχύτητα αυξάνει στα 140χλμ/ώρα.
- Θέλω και τα παιδιά και όλες τις πιστωτικές κάρτες και τους κοινούς λογαριασμούς μας των τραπεζών. Η ταχύτητα του αυτοκινήτου έχει φτάσει στα 200χλμ/ώρα... 

Άνδρας - γυναίκα ...Δεν αλλάζουν με τίποτα.



...

Ο κ. Λαυρεντιάδης είχε βραβευθεί, ως «Επιχειρηματίας της Χρονιάς», το 2006. Αυτοί που τον βράβευσαν κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.


Φυλακισμένος της Χρονιάς...






Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για την υπόθεση της Proton Bank. 

Ο κ. Λαυρεντιάδης κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος του δημοσίου, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και απιστία κακουργηματική. 

Αυτά δηλαδή που κάνουν όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες. 
Άδικα τον συνέλαβαν τον άνθρωπο. 

Η σύλληψη του κ. Λαυρεντιάδη έχει θορυβήσει όλες τις μεγάλες προσωπικότητες που...

Η Μογγολία περνάει δύσκολες μέρες....


Ανεξάρτητοι Μογγόλοι





Η Μογγολία περνάει δύσκολες μέρες. Η χώρα έχει χρεοκοπήσει, τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο, η Μογγολία προσφεύγει στο ΔΝΤ, οι Μογγόλοι είναι οργισμένοι και η πολιτική και οικονομική ελίτ της Μογγολίας έχει τρομάξει. 

Ο κίνδυνος να χαθεί η εξουσία για τα δυο μογγολικά κόμματα που κυβερνούν εναλλάξ τη Μογγολία για περισσότερο από 35 χρόνια και να οδηγηθούν στο δικαστήριο οι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία είναι ορατός.

Μπροστά στον κίνδυνο απώλειας της εξουσίας, της τιμωρίας και της ανόδου στην εξουσία ενός μικρού κόμματος της μογγολικής Αριστεράς –που ξαφνικά μοιάζει ικανό να κερδίσει τις ψήφους ακόμα και παραδοσιακών δεξιών Μογγόλων ψηφοφόρων -, η οικονομική ελίτ της Μογγολίας καταφεύγει σε μια σειρά από πανούργες ενέργειες....

13 Δεκ 2012

Η ελπίδα και το χαμόγελο!



- Γεια σου, είπε η Ελπίδα
- …
- Έι, δε με ακούς; Είπα γεια!
- Γεια..
- Είμαι η Ελπίδα! Εσένα πως σε λένε;
- Μμ, με λένε Χαμόγελο..
- Χαμόγελο! Τι ωραίο όνομα!
- …
- Και τι κάνεις εδώ κρυμμένος;

- Τίποτα, απλά κάθομαι.
- Ναι, μα γιατί;
- Γιατί… γιατί δεν έχω τι να κάνω.. κι έτσι απλά κάθομαι και περιμένω..
- Περιμένεις, τι περιμένεις;
- Πολύ περίεργη είσαι ελπίδα. Δε σου είπανε όταν ήσουν μικρή το παραμύθι με τη περίεργη γάτα;

Προτάσεις....Ειδικός νόμος για όσους βρίσκονται χωρίς νόμιμη είσοδο στην χώρα.



Δεν είναι ανάγκη το Κράτος να θεσπίσει ιδιώνυμο τα αδικήματα των αλλοδαπών, γιατί αυτό είναι αντίθετο με την αρχή της ισότητας απέναντι στην δικαιοσύνη.
Μπορεί όμως το Κράτος να ψηφίσει έναν νόμο ο οποίος θα αφορά γενικά όποιον βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς νόμιμη άδεια.
Έτσι σε περίπτωση που αυτός θα διαπράττει κάποιο αδίκημα, θα έχει ειδική μεταχείριση: 

Θρησκεία – Σύμπτωμα Οικουμενικής Διανοητικής Διαταραχής;



* Ο 20ος αιώνας που προβάλλεται αυτάρεσκα ως «εποχή της λογικής»
δεν είναι παρά μια εποχή βαθύτατου σκοταδισμού.
* Η θρησκεία είναι μια πανάρχαια συλλογική έκφραση της οικουμενικής διανοητικής διαταραχής
που συνοδεύει το ανθρώπινο είδος σ’ όλη την ιστορική του διαδρομή,
που έχει ως πυρηνικό της στοιχείο την ολοκληρωτική υποταγή.

Η επάνοδος και η μαζική αποδοχή των πιο ακραίων, δημαγωγικών και επιθετικών παραφυάδων του χριστιανισμού, του ριζοσπαστικού ισλαμισμού και του ορθόδοξου ιουδαϊσμού, αποδεικνύει απλώς ότι ο 20ος αιώνας, που προβάλλεται αυτάρεσκα ως «Εποχή της Λογικής», δεν είναι παρά μια εποχή βαθύτατου σκοταδισμού...

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ..Κι ο μικρός Κωστάκης



ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

Έβαλαν οι φωστήρες τις σημαίες της κάθε χώρας στο πάτωμα για να σταθούν επάνω της οι Πρωθυπουργοί για φωτογραφία ποδοπατώντας την. (Στις μασονικές στοές το τυπικό για να ανεβεί κάποιος στον 18 βαθμό είναι να.....ποδοπατήσει την σημαία της χώρας του). 

Ο δικός μας έτρεξε πρώτος να πατήσει τον σταυρό και εξευτελίστηκε μπροστά στον Τούρκο που ...

Ο Εκκλησιασμός προϋπόθεσις (δια την επιτυχίαν του νέου ωράριου καταστημάτων)


Με τη βοήθεια του Θεού, 
η Ελλάς θα εξέλθει
οσονούπω Ενισχυμένη, 
εκ της οικονομικής κρίσεως.




Την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων έως 250 τ.μ. όλες τις Κυριακές του έτους, προβλέπουν, μεταξύ άλλων, οι ρυθμίσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης. 


Τα υπόλοιπα καταστήματα, ανεξαρτήτως τετραγωνικών, θα μπορούν να λειτουργούν επτά Κυριακές τον χρόνο.
Επίσης ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στον αγορανομικό κώδικα (ο προηγούμενος ίσχυε από το 1946) που προβλέπουν μεταξύ άλλων αυστηρότερες ποινές για νοθεία τροφίμων και καυσίμων, καθώς και για ελλιπείς παραδόσεις από τις αντλίες, αντικειμενικοποίηση των ποινών αλλά και εκπτώσεις 50% για όσους πληρώνουν το πρόστιμο χωρίς να προσφύγουν στα δικαστήρια, κ.α.
Με το ισχύον καθεστώς για τις Κυριακές, επιτρέπεται η λειτουργία των...

Ο αντώνης πήρε το παιχνίδι πάνω του. Και άλλαξε την φορεσιά στα τέρατα…

...Ακραία τέρατα


 

Με τον Στουρνάρα τα βάζω, με τον Στουρνάρα τα βγάζω… τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;
 Άρον – άρον πήραν το φορολογικό πίσω για να δουν πως θα καταφέρουν να μας τα πάρουν με διαφορετικούς κωδικούς.

  Αυτό ο φορολογικό το σχεδίασαν κάτι κακοί τεχνοκράτες (τεχνοκράτης είναι και ο Στουρνάρας αλλά αυτό δεν πιάνεται) και ο καλός, τίμιος, αγαθός, θεός (τι θεός, ημίθεος που έλεγε και ο Χάρυ Κλυν) ο προστάτης των αδυνάτων, ο μοναδικός Αντωνάκης σφουγγαράκης, μόλις το έμαθε έγινε έξω φρενών. Ο καημενούλης δεν ήξερε τίποτα για το φορολογικό. Ευτυχώς που την προηγούμενη μέρα είδε δελτίο ειδήσεων (στο Mega) και έμαθε τι σχεδίαζε να κάνει η κυβέρνηση.

Παιδιά, δεν είναι πλάκα… ειπώθηκε!

  Έτσι μόλις άκουσε την Τρέμη να αναρωτιέται για τις κλίμακες ανησύχησε. Είδε τον Πρετεντέρ να μιλάει σαν Τσίπρας. 

Άντεξε όμως. Ώσπου βγήκε και ο Καψής.

Να ακούγεται ο Καψής σαν Παπαρήγα και να διαβάζει το κείμενο χωρίς το κόμπιασμα του Τσίμα ήταν κάτι το μη αναμενόμενο. 

Εκεί κατάλαβε ότι η κυβέρνηση για άλλη μια φορά ετοίμαζε τέρατα…

Τα μεγαλύτερα ποτάμια της Ελλάδας.

































Αλιάκμονας...