# #

14 Δεκ 2012

Σκανδάλων συνέχεια ...


ολγα κεφαλογιάννη
Κι άλλα σκάνδαλα με υπουργείο Τουρισμού - ΕΟΤΠλήρωσε εισιτήρια, διαμονή κ.ά. σε ''τηλεπερσόνα'' ελληνικούτηλεοπτικού σταθμού Νέας Υόρκης, γιά ταξίδι τριών εβδομάδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω ΕΟΤ. Το σκεπτικό; Να προβάλει ο μικρής εμβέλειας (και συνδρομητικός) σταθμός, την Ελλάδα στους... 'Ελληνες Νέας Υόρκης. Το υπουργείο αρνήθηκε να δώσει την χορηγία- διαφήμιση 200.000 που του είχε ζητηθεί από την ίδια ''τηλεπερσόνα''.

Αξιωματούχοι του ΕΟΤ στην... Χαβάη γιά προβολή του ελληνικού τουρισμού
(6-8 Δεκεμβρίου). Συμμετείχαν... τουριστικά, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του, κ. Ανδρέας Φιορεντίνο και στελέχη του Γραφείου ΕΟΤ Αμερικής.
Παιδάκια πεινάνε στην Ελλάδα, αλλά λεφτά πάντα υπάρχουν γιά επιτήδειους και ''ημέτερους''Το ''φαγοπότι'' συνεχίζεται με κρατικό χρήμα, μέσω της αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (του ΥΠ.ΕΞ.)
Ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος γιά Απόδημους Κ. Τσιάρας, υπογράφει ''αβέρτα'' αποφάσεις γιά επιχορηγήσεις-δωρεές στο όνομα της... Ομογένειας. Χρήμα γιά την συναυλία Γ. Μαρκόπουλου στη Νέα Υόρκη 27 Iανουαρίου '13 (άσχετα αν οι Ομογενείς θα πληρώσουν εισιτήριο). Χρήμα πάλι και στην ελληνική Ομοσπονδία Γερμανίας, που έχει πρόεδρο τον... ταμία του ΣΑΕ (αυτή η Ομοσπονδία είναι προνομιούχα, αφού έχει ''φάει'' πολύ χρήμα την τελευταία 10ετία). Τίποτα δεν αλλάζει τελικά στο σάπιο ψευτο-κράτος της Αθήνας.
'
'Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει ρεμούλα καμιά''Χρηματοδότηση... ''Ινστιτούτου Κ. Καραμανλή'' γιά λόγο ανύπαρκτο, από κονδύλια γιά τον... απόδημο Ελληνισμό!... (Η απόφαση)
Οι ''λαμογιές'' με ''ξέπλυμα χρήματος'' προς διάφορες ''καταστάσεις'', μέσω της αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ), του υπουργείου Εξωτερικών.

Σε ότι αφορά το ''Ινστιτούτο Κ. Καραμανλή'', που χρηματοδοτήθηκε από την διεύθυνση... Αμερικής της ΓΓΑΕ, γιά την ''λειτουργία διαδικτυακού παρατηρητηρίου και ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ανάδειξη των θέσεων της Ελληνικής Ομογένειας'', στην ιστοσελίδα του ΔΕΝ υπάρχει ούτε η λέξη... Ομογένεια. Δηλαδή, μιλάμε γιά (κομματική) ΑΠΑΤΗ.


Κάποιος της κυβέρνησης ''ξέχασε'' να δηλώσει το διαμέρισμα στο Μανχάτταν

Προς υπουργικό συμβούλιο, Αθήνα: Κάποιος από εσάς, υποθέτουμε θα ξέχασε ή θα είχε ''πολύ σοβαρές υπηρεσιακές ασχολίες'' και στο ''πόθεν έσχες'' του, ''ξέχασε'' να βάλει και το διαμέρισμα στην ανατολική πλευρά του Μανχάτταν, Νέας Υόρκης. Παρακαλούμε, φροντίστε το, επειδή οι 'Ελληνες πολιτικοί δεν είστε μόνο οι ''εντιμότεροι'' στον πλανήτη, αλλά πρέπει και να το δείχνετε, γιά να σας θαυμάζουν οι λαοί. Αν ο ιδιοκτήτης έχει πάθει... αμνησία γι' αυτό δεν το δήλωσε, πολύ ευχαρίστως να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες και τα σχετικά. H υποκρισία: Ουδείς δηλώνει, στο θεατρινίστικο ''πόθεν έσχες'', εισοδήματα που δεν μπορεί να δικαιολογήσει, όπως καταθέσεις στο εξωτερικό και off shore.

''Πόθεν 'Eσχες'' Eλλήνων πολιτικών γιά τον χρόνο 2011. Οι δηλώσεις
Το ζήτημα δεν είναι τι ''δηλώνουν'' οι διεφθαρμένοι και μη, διαπλεκόμενοι και μη, πολιτικοί. Σημασία έχει, ΠΩΣ απόκτησαν τις περιουσίες και μετρητά, τι φόρους πλήρωσαν και σε περίοδο μεγάλης κρίσης που αυτοί δημιούργησαν, πόσα -έστω ελάχιστα- πρόσφεραν, σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα, φτωχά παιδιά, δεινοπαθούντες κ.ά.. Από ότι γνωρίζουμε, τίποτα.

Ο πεθερός του Ε. Βενιζέλου και αδελφός του GAP, στο Δ.Σ. τράπεζας του Λαυρεντιάδη
For Greece, Oligarchs Are Obstacle to Recovery (Τhe New York Times)
''...Eπιχειρηματίες και μιντιάρχες στηρίζονται στους πολιτικούς για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους, ακόμη και περνώντας ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις για χάρη τους...''
Το ζήτημα με τις τράπεζες Λαυρεντιάδη και η σκανδαλώδης ανάμιξη Ε. Βενιζέλου ως υπουργού Οικονομικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.