# #

29 Δεκ 2012

Δημοσιοκάφροι και εθνονταβατζήδες


Εδώ ο κόσμος καίγεται και το αιδοίον ασχολείται με κομμωτήρια. 

Τούτη η έκφραση μου ήρθε στην γκλάβα κάνοντας περατζάδα απ’ τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. 
Ολοι τους ξεσκίζουν τον Γ. Παπακωνσταντίνου, τον πέταξαν βορά στην λεγόμενη «κοινή γνώμη» και οι ίδιοι δημοσιοκάφροι που μέχρι χτες του έκαναν εμετικά γλειψίματα σήμερα συναγωνίζονται ποιος θα τον κατασπαράξει καλύτερα.
Εντάξει, μπορεί να έγινε μπάχαλο το αστικό πολιτικό σύστημα, όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, αλλά την γενεσιουργό αιτία που δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις (ένα πολιτικό σύστημα που είναι από την φύση του διεφθαρμένο είναι επόμενο το να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα) δεν την αναφέρει κανείς.
Το πιο ωραίο που ακούσαμε ήταν από το στόμα του Συνταγματολόγου Κ. Χρυσόγονου –το παραθέτουμε σε βίντεο- ότι το πιθανότερο με τις νομοθετικές μεθοδεύσεις των εθνοπατέρων ο Γ. Παπακωνσταντίνου, θα βγει λάδι και θα αποδοθεί «λευκά περιστερά» στην κοινωνία....


Για την σκοπιμότητα που σήμερα παρουσιάζεται ξοφλημένος απ’ το πολιτικό σύστημα ο πρώην υπουργός γράψαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. Να σταθούμε όμως λίγο στους «λειτουργούς» έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Με δεδομένο ότι αυτοί έχουν το νταούλι και βαρούν τον χαβά που θέλουν τα αφεντικά τους, δεν θα χορέψω τους σκοπούς τους και θα μιλήσω για το διαχρονικό και επιβεβαιωμένο σύνθημα «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι».
Το ότι τα παντελωνιάζουν οι δημοσιοκάφροι από όσες μπάντες μπορούν είναι γνωστό. 
Και μιλάμε για χοντρά μπακίρια. 
Η χοντρή κονόμα τους δεν είναι οι αργομισθίες που τσεπώνουν οι περισσότεροι/σες εμφανιζόμενοι σαν εκπρόσωποι τύπου υπουργείων και οργανισμών. 
Ούτε ότι παριστάνουν τους καθηγητές, (μέχρι η Παναγιωταρέα δηλώνει καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο στο τμήμα δημοσιογραφίας & ΜΜΕ), σε ιδιωτικές σχολές. 
Θα προσπεράσω, επίσης τα μυστικά κονδύλια που τσεπώνουν αφού δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα και θα σταθώ σε μια άλλες δραστηριότητες τους που είναι μεγάλο μπακιροκοφτήριο.

Από που ν αρχίσω και που να τελειώσω. 


Ας ξεκινήσω λοιπόν απ’ την Ιωάννα Μάνδρου, που σήμερα στην τηλεόραση του Αλαφούζου ήταν φωτιά και λαύρα και ούτε λίγο ούτε πολύ προεξόφλησε ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα «παραθερίσει» μαζί με τον Τσοχατζόπουλου στις φυλακές του Κορυδαλλού. 

Γνωρίζετε φυσικά αυτή την δημοσιολόγο. 

Κάποτε μάλιστα της είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «φως, νερό τηλέφωνο» γιατί ήταν «σύμβουλος επικοινωνίας του ΟΤΕ, και «σύμβουλος τύπου» της ΕΥΔΑΠ. 

Με την ΔΕΗ δεν ξέρω τι σχέση είχε. 

Είναι η ίδια δημοσιοκάφρος που έκανε στην αγιογραφία του Διώτη στο περιοδικό του «Βήματος», και έγραφε κάτι εμετικά κείμενα τότε που είχαν συλληφθεί τα φερόμενα σαν μέλη της 17 Νοέμβρη. 

Η κυρία λοιπόν αυτή, μαζί με τον άντρα της έχουν φτιάξει την εταιρία «Fucatio – Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις» και όποιος της τα ακουμπήσει μπορεί, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας, να έχει «ανάπτυξη σχέσεων με εκπροσώπους ΜΜΕ και δημοσιογράφους», όπως και «προβολή θεμάτων στον Τύπο και τη Ραδιοτηλεόραση». 

Στην ψύχρα το λέει η τύπισσα. 

Πλήρωσε και εγώ αναλαμβάνω, με τα κονέ που έχω να παρουσιάσω το 

θέμα που σε ενδιαφέρει στην διαστάσεις που σε συμφέρουν.


Πάμε παρακάτω. 
Τον Χ. Κώνστα που παρουσιαζόταν σαν οικονομικός αναλυτής στο δελτίο ειδήσεων του Alter τον θυμάστε για τον υπερβολικό ζήλο που έδειχνε τασσόμενος πάντα υπέρ των τραπεζών, της Τρόικας και του Μνημονίου, σε σημείο που κάποια στιγμή να τον κράξει και ο Χατζηνικολάου. 
(Στο παρελθόν έγραφε στο περιοδικό «Informer» και στην εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» και κάποιοι του είχαν αποδώσει τον τίτλο «παπαγαλάκι του Χρηματιστηρίου»). 
Αυτός λοιπόν, αφού ολοκλήρωσε την βρόμικη δουλειά που του είχε ανατεθεί το πολιτικό σύστημα, εκτιμώντας τις υπηρεσίες του τον διόρισε υπεύθυνο επικοινωνίας του ταμείου ξεπουλήματος της χώρας
Αυτό που κατ’ ευφημισμό ονομάζουν «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου». Πρέπει να έχει χοντρή μάσα αυτό το πόστο.
Σειρά ο Ζούγκλας. 
Άλλο μουτρόμουτρο κι αυτό. 
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας» εκμεταλλεύεται την δημοσιογραφική του παρουσία για να γίνει τηλεπωλητής σε (νανο) σώβρακα και (νανο)φανέλες. 
Στην ουσία, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εξαπατάει το κοινό που τον παρακολουθεί, κερδίζοντας τεράστια ποσά, πουλώντας αμφίβολης αποτελεσματικότητας προϊόντα –της εταιρείας Νanobionic- που τα διαφημίζει ότι έχουν «θαυματουργά αποτελέσματα».
Η περίπτωση της Ολγας Τρέμη, κεντρικής παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega είναι πολύ ιδιαίτερη. 
Αυτή παρουσιάζεται να συμμετέχει σε εταιρίες προώθησης οπλικών συστημάτων; (Ρίχτε μια ματιά σ” αυτό το αποκαλυπτικό δημοσίευμα).

Ένα άλλο «τηλεοπτικό αστέρι» που έχει την δική του εταιρία και νταλαβερίζεται με χρηματιστηριακές δραστηριότητες είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος
MWG Politics ονομάζετε, το μαγαζί του.
Αυτό εμφανίζεται, να έχει αντικείμενο, εκτός των άλλων και σε «επικοινωνιακές δραστηριότητες στον χρηματιστηριακό τομέα» 
Με το δικό μου μυαλό αυτό μεταφράζετε ότι λέει «εδώ το καλό παπαγαλάκι του Χρηματιστήριου»
Κάνω λάθος;
Από την πλευρά της, η Αννα Δρούζα, έφτιαξε την εταιρία «Anna Inn». 
Ένα μαγαζί που αυτοπροβάλλεται σαν «κέντρο ψυχικής και σωματικής υποστήριξης». 
Αν χάνει λάδια ο εγκέφαλος σου, πας στην Δρούζα και σε φέρνει στα ίσια σου. Τώρα θα μου πείτε ότι είναι πιο πιθανόν η φραπελιά να γιατρέψει τον καρκίνο παρά να γίνει αυτό, αλλά τέσπα.
Άλλο μεγάλο γατόνι είναι ο Θέμος Αναστασιάδης
Είναι ίσως η πιο αποκαλυπτική περίπτωση αφού ο μαυρότρυπας στο καταστατικό της εταιρίας του – «Αρθρον» λέγεται- μιλάει τόσο κυνικά για την δραστηριότητα της επιχείρησης του δεν αφήνει σε κανέναν αμφιβολίες για τους σκοπού της. 
Διαβάζουμε, λοιπόν εκεί ότι η «Αρθρον» «εμπορεύεται πληροφορίες»
Το τρόπο τον ξέρουμε με τα «μαύρα» εκατομμύρια που συνελήφθει και το DVD με τον Ζαχόπουλο.
Όλα, λοιπόν αυτά τα «αστέρια» ανέλαβαν σήμερα να «καθαρίσουν» το πολιτικό σύστημα ρίχνοντας στην πυρά τον πρώην υπουργό για να συνεχίσει το πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών, και τα δημοσιοκαφρικά δεκανίκια τους να επιτελούν το «θεάρεστο» έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.