# #

13 Δεκ 2012

Απολύτως δικαιολογημένη η προτροπή Παγκάλου για διάλυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.


20121212-082547.jpg

Δείτε το βίντεο που οδήγησε τον Τσοχατζόπουλο στην φυλακή, και το έγγραφο βόμβα του αμαρτωλού ΚΥΣΕΑ.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε τον διακαή πόθο του για “διάλυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων” με αφορμή τις αποχωρήσεις 3 πολιτευτών, λέγοντας: «Είναι καλό να διαλυθεί για την υγεία του πολιτικού μας συστήματος»!!

Η ευχή του Θεόδωρου Πάγκαλου είναι απολύτως δικαιολογημένη αφού συνδέεται με την προσωπική του διασφάλιση. Έτσι, όταν ο Πάγκαλος αναφέρεται σε “Υγεία του πολιτικού συστήματος”, εννοεί την εξωφρενική πολιτική κατάσταση που επιτρέπει στον κύριο Πάγκαλο του οποίου η υπογραφή κοσμεί την καταστροφική απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τα υποβρύχια, ακριβώς κάτω από αυτή του Άκη Τσοχατζόπουλου, να βρίσκεται στο απυρόβλητο! Την ίδια στιγμή που υπάρχουν “ορφανά” δεκάδες εκατομμύρια μίζας από αυτή την υπόθεση!

Δηλαδή, ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές για αυτή την σύμβαση, ο κύριος Πάγκαλος συνεχίζει να φιλοσοφεί, να κρίνει και να ζει ελεύθερος και ανενόχλητος!

Γιατί συγκεκριμένα τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”; Μα γιατί ο Πάνος Καμμένος ήταν ο άνθρωπος που είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των υποβρυχίων από το 1999! Τότε το σύστημα Σημίτη τον βάφτιζε “συνωμοσιολόγο” και ξεμπέρδευε. Μετά από 12 χρόνια όμως, μετά την έκθεση της Deveboise που δικαίωνε τις καταγγελίες Καμμένου, η τότε κυβέρνηση σύρθηκε σε νέα εξεταστική. Επικεφαλής από την μεριά της Νέας Δημοκρατίας, ήταν ο …Πάνος Καμμένος!

Εκεί λοιπόν, ενώ όλοι ήθελαν μία “καταδικαστική απόφαση” τύπου Τσουκάτου λόγω παραγραφής, ο Καμμένος τους είχε έτοιμη την λύση, που τελικά οδήγησε τον Άκη στην φυλακή. Γι’ αυτό ακριβώς που θα ακούσετε τιμωρήθηκε επιτέλους ένας επίορκος, γι’ αυτό τρέμουν οι Πάγκαλοι, γι’ αυτό που θα ακούσετε επικρατεί η ομερτά των διεφθαρμένων και των καναλιών. Δείτε το μέχρι τέλους.

Εννοείται ότι ο κύριος Πάγκαλος μπορεί να υπέγραψε όχι επειδή αμάρτησε, αλλά επειδή “δεν διάβασε”. Εάν όμως επικρατήσει η ομερτά της συγκάλυψης, δεν θα του δοθεί ποτέ η ευκαιρία να το υποστηρίξει στο ακροατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.