# #

20 Οκτ 2012

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ "ΕΛΠΙΖΩ"...ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!



Φώτη, σταμάτα Φώτη, Φώτη...από χαλαρή αριστερή τσόντα νουάρ του Σαμαρά Τσολάκογλου άρχισες να γίνεσαι σκληρό πορνό, και αυτό όλο...μόνος σου.

Ό,τι και να πεις, την πορεία σου την έχεις προδιαγράψει.
Προδότης με τα όλα σου. 
Κι εσύ και οι άλλοι πολιτικοί τυχοδιώκτες του δεξιότατου κόμματός σου ΔΗΜΑΡ έχετε ξεφτιλιστεί πριν ακόμη ψηφίσετε τα μέτρα. Αυτό μόνο εσείς το καταφέρατε μέχρι σήμερα. 
Κι αυτοί που σας πίστεψαν τη δεύτερη φορά...προδότες κι αυτοί. 
Ας δούμε πόσες μαλακίες είπες μόνο μέσα στον Σεπτέμβριο...

27/9/12. Ως καλό παπαγαλάκι των τοκογλύφων του λαού μας μεταφέρεις αυτό που σου είπαν να πεις, βγαίνοντας από τη γιάφκα του Μαξίμου.


27/9/12. Ποια πολλαπλά επίπεδα βρε Φώτη και ποια συνολική διεκδίκηση? Α ρε Φώτη....είσαι να σε λυπάται κανείς. Πως κατάντησες έτσι?


11/9/12. Τι αποφασίσατε τελικώς με τους άλλους δυο προδότες? 65, 67 ή μήπως 77? Ή καλύτερα τι αποφάσισαν τα αφεντικά σας και εσείς το υπογράφετε,  Φωτάκο? Το ρούφηξες όλο το αυγό σου? Ρούφα το ΟΛΟ, για να μεγαλώσεις...



7/9/12. Μα δεν είσαι πολύ γελοίος όταν συμμετέχεις σε 835 καλοκαιρινές συσκέψεις "αρχηγών", υποτακτικών θα έλεγα εγώ, και ακόμη και σήμερα 7 Οκτωβρίου 2012 δεν κλείδωσαν όλα τα μέτρα της κηδείας της κοινωνίας μας?
6/10/12. Το καλύτερο ξεκάρφωμα είναι το κάρφωμα. Ο μονόδρομος της δραχμής που οι 3 αερομούνηδες δούλοι της Μέρκελ ακολουθείτε μας οδηγεί κατευθείαν εκτός ευρώ. Επειδή εσείς λέτε τον Τσίπρα ότι ανήκει στο λόμπι της δραχμής δε σημαίνει ότι σας πιστεύει και ο λαός. Τώρα γιατί σας ψήφισε? Γιατί τέτοιοι που είμαστε τέτοιους ψηφίζουμε... 

5/10/12. Το πιο σύντομο ανέκδοτο του Σεπτέμβρη!
3/9/12. Πόσα αυγά πρέπει να ρουφήξεις για να καταλάβεις ότι εκεί μέσα είσαι ένα τσουτσέκι των προσκυνημένων και τίποτα, μα τίποτα, άλλο?


1-9/12. Όσοι σ ακολούθησαν ήξεραν από την αρχή τι ρόλο θα παίξεις στο φιάσκο που παρακολουθούμε από την επόμενη των εκλογών.
Και για το τέλος σου φύλαξα το καλύτερο. 

Θυμάσαι που μετά τις εκλογές ήσουν πρώτο τραπέζι πίστα στο κεντρικό δελτίο τρομοκρατίας και τοκογλυφικής προπαγάνδας του ελληνικού λαού? 
Πέμπτη  12 Ιουλίου 2012. 
Αφιερωμένο στον  προδότη Κουβέλη και στους προδότες Έλληνες που τον ψήφισαν...
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.