# #

16 Σεπ 2012

Ο «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ..






Μια μέρα βρέθηκα στο προαύλιο της Βουλής από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας και παρακολουθούσα συγκεντρωμένους διαδηλωτές διαδηλώνοντας για κάποιο θέμα που τους  απασχολούσε σχετικό με τους δημοσίους υπαλλήλους...

Ήταν απογευματάκι γύρω στις 7,00 κατακαλόκαιρο Ιούνιος μήνας του διανύοντος έτους -2012-.

Είχα παρκάρει πάνω στην μάνδρα και σχολίαζα με έναν αστυφύλακα τους βουλευτές που εισέρχονταν μέσα για την επικείμενη συνεδρίαση της Βουλής.

Έβλεπα έναν - έναν να μπαίνουν και αυτό που παρατήρησα εξ αρχής ήταν ότι οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες Δημόσιοι Υπάλληλοι με την ειδικότητα και τα καθήκοντα του Βουλευτή, και μάλιστα μερικοί εξ, αυτών με θητεία πάνω από 30 χρόνια.

Η πρώτη σκέψη που μου πέρασε ήταν ότι, αφού κοντεύουν 35 χρόνια θα βγουν όπου ναναι στη σύνταξη, όπως οι ΠΡΟΚΟΠΗΣ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ κλπ.

 Κάποια στιγμή βλέπω ένα γκολφ σκούρο –αν θυμάμαι καλά- κοιτάζω με προσοχή και είδα έναν ΝΕΟ – ΠΑΛΙΟ βουλευτή ο οποίος βγήκε αργά-αργά φορώντας λευκό πουκαμισάκι, έβαλε το σακάκι του, γύρισε, κοίταξε τους διαδηλωτές, με το ύφος που ο πρίγκιπας βλέπει τον λαό του να διαμαρτύρεται, κάνοντας τον να νοιώσει ότι κυβερνά, και αν ο λαός αντιδρά, τότε σίγουρα «ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, δηλαδή ΑΥΤΟΣ», χαμογέλασε από μέσα του, και .
τράβηξε προς την είσοδο της βουλής με το βηματισμό  του πρίγκιπα…!!!

Σήμερα έρχεται αυτός ο κύριος, που στην ουσία είναι από την ώρα που γεννήθηκε δημόσιος υπάλληλος ,και δηλώνει ότι πρέπει να απολυθούν οι συνάδελφοι του Δημόσιοι Υπάλληλοι, γιατί γίνανε πολλοί και μίκρυνε  το μερτικό το οποίο για τον πρίγκιπα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, δηλαδή μηνιάτικο  ίσο με 1.000 υπηκόων.

Σήμερα σε ηλικία 44 ετών με 8 χρόνια βουλευτική θητεία, ξέρει να περιμένει την σειρά του…ενεργεί σύμφωνα με την καθοδήγηση του …πατήρ φαμίλιου, «έχει σειρά η αδελφή μη βιάζεσαι»…εκτός και αν η αδελφή θυσιαστεί σαν την  Ιφιγένεια για τον πρίγκιπα…που έχει και το «όνομα»!!!

Σημασία έχει ότι ο πρίγκιπας σε σταθερά χρονικά διαστήματα κάνει την εμφάνιση του για να δηλώνει ότι είναι παρών στα πράγματα. και τα ΜΜΕ που είναι στην πλειονότητα όργανα του. υπακούν άμεσα και τον βγάζουν.

Για το ποιος είναι δεν αναφέρομαι απλά και μόνο γιατί έστω και με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι διαφημίζεται, το αφήνω στην κρίση των επισκεπτών…!!!
THOUREIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.