# #

21 Σεπ 2012

Χοντρό παρασκήνιο για να μη δημοσιοποιηθούν ονόματα αδικαιολογήτως πλουτισάντων βουλευτών


vouli xrima
Σύμφωνα με πληροφορίες , για μόλις 6 από τους εθνοπατέρες και τις εθνομητέρες που ελέγχθηκαν αναμένεται να δοθεί συνέχεια.
Οι υπόλοιποι 27 – κατά το κοινώς λεγόμενο – θα την «σκαπουλάρουν». Κάτι βέβαια το οποίο πολύ δύσκολα θα ..
αποδεχθούν οι δικαστικοί λειτουργοί που ασχολούνται με την υπόθεση.
Παρά ταύτα από το ΣΔΟΕ διαρρέεται ότι ο αριθμός των βουλευτών που έχει μπει στο... μικροσκόπιο δεν είναι περισσότεροι από 5 ή 6.
Κάτι για το οποίο η Δικαιοσύνη επιφυλάσσεται. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος για τον οποίο ο αρμόδιος για το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νικ. Παντελής έδωσε εντολή στους συναδέλφους του, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, να ερευνηθεί εάν όντως υπάρχει αυτή η λίστα με τα ονόματα των 33 βουλευτών.
Σε περίπτωση που έτσι είναι, επισημαίνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί και από ποιους τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δράση (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) ή οποιοδήποτε άλλο έγκλημα το οποίο σχετίζεται με παράνομο πλουτισμό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί τελικά να βγουν στη φόρα τα οικονομικά άπλυτα μόνον πέντε βουλευτών, οι αρμόδιες αρχές όμως θα προσπαθήσουν να... ισοβαρήσουν τις εντυπώσεις με τη δημοσιοποίηση μιας λίστας 120 – 140 αυτοδιοικητικών για τους οποίους επίσης θα αποδεικνύεται ότι πλούτισαν αδικαιολόγητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.