# #

18 Σεπ 2012

Κάθε –μα ΚΑΘΕ- μορφή βίας θα παταχθεί πάραυτα!






Ο κύριος Δεντριάς ήταν κατηγορηματικός: «Η βία, απ’ όπου κι αν προέρχεται, θα παταχθεί... Βίαια και πάραυτα.»
Στη συνέχεια ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι θα λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο τηλεφωνικό κέντρο (10100, χρέωση από σταθερό 1,10 ευρώ/λεπτό) «Άμεσης Πάταξης Κάθε Μορφής Βίας», ώστε οι απανταχού ρουφιάνοι να μην παίρνουν τηλέφωνο τη Χρυσή Αυγή και χαλάνε την εικόνα της αστυνομίας μας στο εξωτερικό.

Η αρχή της πάταξης έγινε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick-boxing, Μάικ «Iron» Ζαμπίδης, υπερασπιζόταν τον τίτλο του ενάντια στον πρωταθλητή... Τουρκίας, Ορχάν Παμούκ.
Ο Τούρκος προπονητής, σαν είδε ότι ο αθλητής του δεν άντεχε άλλο το σφυροκόπημα του Ποντίου, τηλεφώνησε στο 10100.
Πάραυτα εισέβαλαν στο στάδιο δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι περισσότεροι άντρες της πρώτης διμοιρίας μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό με κρανιοεγκεφαλικές βλάβες και πολλαπλά κατάγματα, αφού ο Ζαμπίδης δεν ήταν τόσο εύκολος στόχος, όσο οι συνταξιούχοι.
Τελικά, κάνοντας χρήση χημικών, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον πρωταθλητή και να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για άσκοπη χρήση βίας και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η συνέχεια ήρθε από μια παιδική χαρά στο Περιστέρι. Εκεί δύο πεντάχρονοι άρχισαν να τσακώνονται για ένα φτυαράκι που είχαν βρει. Άγνωστος (ο οποίος εικάζεται ότι ήταν ο πατέρας ενός από τα διαπλεκόμενα αγόρια) τηλεφώνησε στο 10100 για να καταγγείλει το περιστατικό βίας.

Σε χρόνο dt διμοιρίες των ΜΑΤ και άντρες των Ειδικών Δυνάμεων περικύκλωσαν την παιδική χαρά και έκαναν χρήση ασφυξιογόνων. Έπειτα προσπάθησαν να συλλάβουν τα δυο παιδιά, τα οποία δεν παραδόθηκαν, αλλά ξεκίνησαν να τρέχουν μέσα στην παιδική χαρά για να διαφύγουν της σύλληψης.

Τελικά οι αστυνομικοί, κάνοντας και χρήση πλαστικών σφαιρών, κατάφεραν να πιάσουν τα παιδιά και να τα οδηγήσουν αυθωρεί και παραχρήμα στην εισαγγελία, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για άσκοπη χρήση βίας, οπλοχρησία (το φτυαράκι), αντίσταση κατά της αρχής και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Την ίδια μέρα, το απόγευμα, μια νέα υπόθεση βίας συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μία κυρία βρέθηκε στο Πάρκο Μουσικής για να παρακολουθήσει τη –δωρεάν- συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας.
Ενώ, όμως, αυτή περίμενε να ακούσει κάτι από Μότσαρτ ή Τσαϊκόφσκι, βρέθηκε να ακούει Σοστακόβιτς. Οι βίαιες μελωδίες του Ρώσου συνθέτη (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, ήταν μπολσεβίκος) την τάραξαν τόσο πολύ που κατέφυγε στην «Άμεση Πάταξη».

Αυτοστιγμεί η αστυνομία επενέβη, διέλυσε τη συναυλία, και συνέλαβε το μαέστρο (αφού έψαξε αρκετή ώρα για τον Σοστακόβιτς), τον οποίο οδήγησε στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για άσκοπη χρήση βίας και σύσταση εγκληματικής ορχήστρας.










Τις επόμενες μέρες το τηλεφωνικό κέντρο της Α.Π.Κ.Μ.Β. δε σταμάτησε να δουλεύει πυρετωδώς.
Ένας άντρας κατήγγειλε τη σύζυγο του για ψυχολογική βία, αφού δεν τον άφηνε να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του και συνεχώς του έλεγε ότι δεν της δίνει πλέον καμιά σημασία.

Μια γνωστή ηθοποιός, στην παράσταση της Μήδειας, συνελλήφθη μετά από τηλεφώνημα θεατή.
Ένας άντρας συνελλήφθη, αφού μόλις πήρε στα χέρια το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας ξεκίνησε να βρίζει δημοσίως.
Ο διευθυντής προγράμματος του Star αναζητείται από την αστυνομία γιατί το κανάλι του πρόβαλλε βίαιες σκηνές από το αμφιλεγόμενο καρτούν «Τομ και Τζέρι».

Μια ομάδα βουδιστών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αφού ζήτησαν -σε γνωστό σουβλατζίδικο του Θησείου- πίτα γύρο χωρίς κρέας.

Όμως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της αποφασιστικότητας του κύριου Δεντριά, ήταν αυτό που συνέβη στο λόφο του Λυκαβηττού.
Από εκεί τηλεφώνησε στο 10100 ένας κύριος, ο οποίος έγινε μάρτυρας της βίαιης επίθεσης μιας ομάδας μυρμηγκιών σε ένα γέρικο σκαθάρι.











Με παρέμβαση του ίδιου του κυρίου Σαμαρά ισχυρές δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας μετέβησαν πάραυτα στο σημείο της βιαιοπραγίας και έκαναν χρήση χημικών (ddt, αλντρίν, παραθείο κα) για να καταστείλουν τον ανεξέλεγκτο όχλο των εντόμων.

Εκείνα δε φάνηκε να παθαίνουν κάτι από τα χημικά και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να τα ποδοπατάνε.

Έγιναν πολλές προσαγωγές και υπήρξαν τραυματισμοί, μέχρι που ένας αστυνομικός παρατήρησε ότι κάποιος συνάδελφος του συμπεριφερόταν βίαια προς τα έντομα.
Προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει, αλλά κάποιοι άλλοι αστυνομικοί θεώρησαν τη συμπεριφορά του βίαιη κατάχρηση εξουσίας και του επιτέθηκαν για να τον συλλάβουν.

Σε αυτούς επιτέθηκαν κάποιοι άλλοι και στους άλλους λίγοι περισσότεροι, ώσπου (ίσως και εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης χημικών) οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να συλλαμβάνουν ο ένας τον άλλον.




Τελικά όλοι οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στο πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τυχαία περνούσε με το ποδήλατο του από το σημείο, και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για άσκοπη χρήση μνημονίου και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Ο κύριος Παπανδρέου είπε ότι θα ζητήσει να αρθεί η βουλευτική του ασυλία για να δικαστεί δίκαια, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες.

Ο κύριος Σαμαράς ζήτησε να ξαναγίνει η δίκη του Σωκράτη, κατηγόρησε ευθέως το Μαχάτμα Γκάντι ότι προωθεί τη βία και δήλωσε ότι δε θα επιτραπεί η είσοδος στην «Αλβανίδα» Μητέρα Τερέζα.

Και ζήσαμε (;) εμείς... Κι αυτοί καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.