20 Σεπ 2012

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ... Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΛΕΕΙ !

4 σχόλια:

 1. ΠΟΛΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ..vesinios

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

  ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α' Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΗΑ) - ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  Α ΚΟΡ.11,11: πλὴν οὔτε ἀνὴρ χωρὶς γυναικὸς οὔτε γυνὴ χωρὶς ἀνδρὸς ἐν Κυρίῳ
  ΔΗΛΑΔΗ: ούτε ο άνδρας, μετά την δημιουργίαν, γεννάται χωρίς την γυναίκα, ούτε η γυναίκα χωρίς τον άνδρα, σύμφωνα άλλωστε και με τους νόμους που έχει θέσει ο Κυριος.

  Α ΚΟΡ.11,12: ὥσπερ γὰρ ἡ γυνὴ ἐκ τοῦ ἀνδρός, οὕτω καὶ ὁ ἀνὴρ διὰ τῆς γυναικός, τὰ δὲ πάντα ἐκ τοῦ Θεοῦ.
  ΔΗΛΑΔΗ: όπως η γυναίκα προήλθεν από το άνδρα, πλασθείσα από την πλευράν του, έτσι έκτοτε και ο άνδρας γεννάται δια μέσου της γυναικός. Τα πάντα δε προέρχονται απ' αρχής και μέχρι τέλους από τον Θεόν.

  Α ΚΟΡ.11,14: ἢ οὐδὲ αὐτὴ ἡ φύσις διδάσκει ὑμᾶς ὅτι ἀνὴρ μὲν ἐὰν κομᾷ, ἀτιμία αὐτῷ ἐστι
  ΔΗΛΑΔΗ: Η μήπως και αυτή η φύσις δεν σας διδάσκει ότι, εάν ο άνδρας τρέφη και περιποιήται κατά τρόπον θηλυπρεπή μακράν κόμην, είναι εξευτελισμός και εντροπή δι' αυτόν;

  Α.ΚΟΡ.11,15: γυνὴ δὲ ἐὰν κομᾷ, δόξα αὐτῇ ἐστιν; ὅτι ἡ κόμη ἀντὶ περιβολαίου δέδοται αὐτῇ.
  ΔΗΛΑΔΗ: Η δε γυναίκα εξ αντιθέτου εάν τρέφη μακρυά μαλλιά, είναι τούτο τιμή και στόλισμά της, αφού και η ιδία η φύσις της έχει δώσει μια τέτοις δυνατότητα; Διότι η κόμη της έχει δοθή από τον Θεόν ως ένα ειδός σεμνής περιβολής.

  Τέλος να πούμε το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ που συνέβει στην Αγία Γραφή είναι η Αποκατάσταση της Γυναίκας, από την πτώση της Εύας στον Παράδεισο.
  Συγκεκριμένα έχουμε το εξής:

  Η ΑΓΙΟΤΕΡΑ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (πιο Άγια και απολύτως αναμάρτητη δεν υπάρχει) Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΓΙΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ "ΨΕΜΑ ΕΣΤΙ..."

  Ένας φίλος (ΑΝΤΡΑΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ), ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΨΩΣΕΙ - ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.

  Τήν Τιμιωτέραν τών Χερουβείμ, καί ενδοξοτέραν ασυγκρίτως τών Σεραφείμ, τήν αδιαφθόρως Θεόν Λόγον τεκούσαν, τήν όντως Θεοτόκον, σέ μεγαλύνομεν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ...
   ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΑΚΤΙΝΩΝ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΑ...
   ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ...

   http://www.youtube.com/watch?v=0bDw5F32c_w

   Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.