# #

30 Αυγ 2012

Όλυμπος...Τι Θα ωφελήσουν τα 30 αργύρια που Θα εισπράξει από τα επικίνδυνα απόβλητα;;


ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
 
Το παχύδερμο που υπεροπτικά αρέσκεται να αυτοαποκαλείται εκλεγμένος Δήμαρχος 
δεν έπαψε να προκαλεί με τις προκλητικές δηλώσεις του όλους όσους διαφωνούν με την ατεκμηρίωτη άποψη του, ότι το υλικό που προτίθεται να αποθέσει στον πυθμένα  του δημοτικού αμμορυχείου είναι ακίνδυνο!! 
Μέσα σε αυτούς τους αιρετικούς και απάτριδες, συμπεριλαμβάνει και την ταπεινότητά μου την οποία φωτογραφίζει ανωνύμως αλλά πολύ σαφέστατα.. 

“Ματαίωσα ,, την κατασκευή του ΝΑΤΟικού λιμανιού στη Γρίτσα, .όπου η περιοχή είχε προγραμματιστεί να μετατραπεί σε Ελληνικό “ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ,,. 

Άλλωστε είναι παγκοσμίως  γνωστό ότι εκεί έγιναν οι αποβάσεις για τη Ιμπεριαλιστική επέμβαση στην τότε Γιουγκοσλαβία που σμπαράλιασε μια ανθούσα κοινωνικοοικονομικά ανεξάρτητη χώρα.. “Ματαίωσα ,, τη δημιουργία GOLF  γιατί ζήτησα να μετέχει ο Δήμος στα κέρδη, και προπαντός στα κέρδη του ξενοδοχείου, που θα έκτιζαν οι επίδοξοι επενδυτές σε 200 στρέμματα που είχε συμφωνήσει από μόνος του να τους παραχωρήσει ο Δήμαρχος στο Ξηροκάμπι.. 
Την Μονάδα Μπετόν ,, δεν μπόρεσα να την ματαιώσω, γιατί την έστησε παρανόμως με τις ευλογίες του Δημάρχου η ΑΤΤΙΚΑΤ όπως και το εργοστάσιο πίσσας, με τη επικίνδυνη αμιαντούχο πράσινη άμμο που έμεινε για πολλά χρόνια αποθηκευμένη και εκτιθέμενη σε όλες τις καιρικές συνθήκες, στη δήθεν ομαλοποιημένη έκταση από την οποία η ΑΤΤΙΚΑΤ αποκόμισε και το αυτούσιο υλικό από το οποίο και ζημιώθηκε η ΔΕΑΛ και ο Δήμος τις 468.000 ευρώ τις οποίες οφείλει ο δήμος να διεκδικήσει, έστω και αν ποινικά αθωώθηκε ο υπαίτιος της ζημίας, με μία απίθανη απόφαση επιείκειας. 
Δεν συμπλήρωσε όμως ο κ. Παπαθανασίου, και την άλλη ζημία που προξένησα στον τόπο μας ματαιώνοντας την εκποίηση 58 στρεμμάτων στα οχτάρια της Γρίτσας από την περιβόητη ΑΓΡΟΓΗ με κύριο αγοραστή τον ισοβίτη Αγγελόπουλο που ο κ. Παπαθανασίου ως μάρτυρας υπεράσπισης του, διαβεβαίωνε το δικαστήριο ότι είναι εξαιρετικό παιδί!! 
Ούτε λέξη δεν μας είπε ο κ. Παπαθανασίου για τα 57 εκατομμύρια που μας χρωστάει η ΑΤΤΚΑΤ από τις 500.000 κυβικά αμμοχάλικο που αποκόμισε από την εκτός αμμορυχείου περιοχή με την επίσημη συμφωνία που υπογράφηκε τότε και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. 
Και φυσικά ούτε λόγος για τις εκατοντάδες χιλιάδες κυβικά υλικού που αποκόμισε η κατασκευαστική εταιρία ΕΤΕΚ. ΑΕ, από την κοίτη του παρακείμενου ποταμού Ενιπέα, την οποία μετέτρεψε σε φαράγγι χωρίς να πληρώσει δραχμή, ούτε στο Δήμο ούτε στη ΔΕΑΛ γιατί ήταν εκτός του χώρου της δικαιοδοσίας της.. 
Τέλος με καταμαρτυρεί ότι θέλω το κακό του τόπου μας, και ως πρόσφατα με θεωρούσε και “ «Γραφικό» γιατί επέμεινα παρά τις δικές του αστήρικτες αντιρρήσεις, ότι τα κοινόχρηστα βοσκοτόπια είναι περιουσία του δήμου σύμφωνα με το νόμο 2074/1920 και όχι δημόσια όπως ισχυρίζονταν το αναξιόπιστο Ελληνικό δημόσιο.
Μέχρι που εκδόθηκε η αμετάκλητη απόφαση 1216/2006 του εφετείου Θες/νίκης και ο Δήμος Λιτοχώρου δικαιώθηκε πανηγυρικά.. 
Ξέχασε επίσης να με καταλογίσει και την ευθύνη για την μη επικύρωση από το Δημοτικό Συμβούλιο τη συμφωνία που υπέγραψε με την Ελληνογαλλική εταιρία [Γαλλικά Νερά] που της παραχωρούσε τα νερά του Ενιπέα για 99 χρόνια!! 
Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και τον προκαλώ ανά πάσα στιγμή να εκτελέσει την απειλή του κα να με στείλει στα δικαστήρια..
Έχω όμως μία απορία με την οικονομική ένδεια που διακατέχει το Δήμο μας τι Θα ωφελήσουν τα 30 αργύρια που Θα εισπράξει από τα επικίνδυνα απόβλητα;; 

Μωραίνει ο κύριος ον βούλεται
Λιτόχωρο 29/8/2012    Ν.Κουκουτάτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.