# #

8 Ιουν 2012

Ο Μιχαλολιάκος στρέφεται κατά του πολιτεύματος (video)



Στρέφεται κατά των εκλογών και  τάσσεται υπέρ της Χούντας

Επειδή  όμως πριν λίγες εβδομάδες ορκίστηκε πίστη στην Δημοκρατία και στο σύνταγμα θα πρέπει να του υπενθυμίσει κάποιος το άρθρο 1
ΣΥΝΤΑΓΜΑ -Μορφή του πολιτεύματος
Άρθρο 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι ...
Προεδρευόμενη ΚοινοβουλευτικήΔημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
Άρθρο 120
1…
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3…
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

3 σχόλια:

  1. Ας μη ξεχνάμε ότι οι εναλλαγές χρέους με διαχείρηση εσόδων (Goldman Sacks) του Σημίτη, είχαν εμπνευστεί από το ίδιο κόλπο του Γεωργίου Παπαδόπουλου, που εμφάνισε την χώρα με μηδενικά χρέη, και μετά την είσοδο της Ελλάδος στην ΕΟΚ, αλλάξαν οι λογιστικοί τροποι αναφοράς χρέους, και έτσι μέσα σε λίγα χρόνια , εμφανίστηκε ξανά η Ελλάδα χρεωμένη.

    Ποιός έδωσε εντολή τότε να καλυφτούν τα χρέη και ποιός τώρα; Βρείτε τις ομοιότητες και κερδίστε πολλές έντοκες δόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Αυτός που πάσχει από κασίδα (πάθηση του τριχωτού της κεφαλής, αλωπεκία)

    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ: Γενναίος άνδρας, που τα έβαλε με δύο γυναίκες και
    κρύβεται τώρα για να μην συλληφθεί, υπόδικος για ληστεία με χρήση βίας, οπλοκατοχή
    και οπλοχρησία σε βαθμό κακουργήματος. Πρότυπό του: Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Ε??????????ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ.............ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ Ε?ΟΥΤΕ ΥΠΕΦΕΡΕ Ε?????????????ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Ε???????ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΟΙ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ ΑΛΥΠΗΤΟΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ......ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ε??????????????ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.