# #

8 Ιουν 2012

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι μας εκπροσωπούν στη Βουλή άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα…


Και τα μπουκέτα έφυγαν βροχή

thumb

 Είναι πραγματικά θλιβερό να βλέπεις τέτοιου είδους σκηνές δημοκρατικού ευτελισμού να διαδραματίζονται στον τηλεοπτικό σου δέκτη… 
Το λεβεντόπαιδο του Μιχαλολιάκου ως εκπρόσωπος της βίας επιτίθεται σε γυναίκες on air κάνοντας παράλληλα και μια μικρή επίδειξη του street fight στο στούντιο του ΑΝΤ1!!!
 Ο άνθρωπος αυτός χρήζει ψυχιατρικής μέριμνας, δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του, η βία έχει περάσει μέσα του σε όλο της το μεγαλείο… 
Ο αντίλογός του όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν ή του «επιτίθενται» λεκτικά είναι η βιαιοπραγία και ο φασισμός.
Έχει χάσει κάθε έννοια αυτοσεβασμού…
Επιτέθηκε κατά της δημοκρατίας και του ελεύθερου διαλόγου.
Είναι απαράδεκτο να ρίχνει με όλη του τη δύναμη μπουκέτα σε μια γυναίκα χωρίς να νοιάζεται για τραύματα που μπορεί να της αποφέρει η κίνησή του και παράλληλα να έχει άγνοια για τις συνέπειες…Και μετά να παίζει κρυφτούλι με τις αρχές!
 Οι πολίτες που στήριξαν αυτό το κόμμα φαντάζομαι ότι θα ήθελαν να δούνε πολιτικά και όχι πραγματικά χαστούκια στις οθόνες των ΜΜΕ... 
Τώρα πλέον η «Χρυσή Αυγή» δικαίωσε όλους εκείνους τους οποίους αποκαλούσε ως συκοφάντες της… και έδωσε λαβή στο πολιτικό κατεστημένο.
Όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα το χθεσινό θέαμα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις! Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι μας εκπροσωπούν στη Βουλή άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα… 
Δεν είναι δυνατόν οι βουλευτές μας να μην περνούν από ψυχολογικό τεστ και να κρατούν στα χέρια τους την πορεία της ζωής μας και της χώρας μας έχοντας πειραγμένο τον συναισθηματικό τους κόσμο!!!

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...
    Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΕΣΦΑΛΙΖΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!...ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΤΟ 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.