# #

6 Ιουν 2012

«Ιστορικής σημασίας το τι θα επιλέξουν οι Έλληνες»


 
Μήνυμα του καθηγητή του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), Νόαμ Τσόμσκι, εν όψει των εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου . 


Από το οικονομικό κραχ του 2008 μέχρι σήμερα, οι Ευρωπαίοι ηγέτες εμμένουν στην εφαρμογή πολιτικών λιτότητας, τορπιλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προοπτική να υπάρξει ανάκαμψη και τιμωρώντας τους πληθυσμούς τους. 


Οι εφαρμοζόμενες πολιτικές θα υπονομεύσουν το κοινωνικό συμβόλαιο που κατακτήθηκε ύστερα από πολύχρονους λαϊκούς αγώνες. 


Αυτή η έκβαση άλλωστε – όπως έχουν παραδεχθεί κατά καιρούς κι ανοικτά – μπορεί να αποτελεί και το κυρίαρχο κίνητρο για το όλο εγχείρημα. 


 Η Ελλάδα υπήρξε το κύριο θύμα αυτών των...
καταστρεπτικών κι από πολλές απόψεις βάρβαρων προγραμμάτων. 


Την ίδια στιγμή, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελισσόμενων κινημάτων σε όλη την Ευρώπη που αμφισβητούν τα συγκεκριμένα προγράμματα κι επιδιώκουν την ανατροπή τους. 


Οι επιλογές που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι δύσκολες κι οδυνηρές. 


Πλην όμως είναι ιστορικής σημασίας, όχι μόνο για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά για το σύνολο της Ευρώπης και για ολόκληρο τον κόσμο.


από δω

1 σχόλιο:

  1. ΛΕΥΚΕΜΙΑ είναι ο πο@@@@στης Ο Αδωνης Γεωργιάδης που βγαίνει κάθε ημέρα στα κωλοκαναλα του ΜΕΚΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ που σαν υφυπουργός ναυτιλίας υπεργαψαι στα ποντοπόρα πλοία με ελληνική σημαία να έχουν ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ...

    Και βαρέθηκα να ακούω ότι θα πάρουν οι εφοπλιστές την σημαία τους από τα πλοία τους!!!! ΑΣ ΤΗΝ ΠΆΡΟΥΝ οι κερατάδες ας το μάθει ο ΣΥΡΙΖΑ και όποιο πλοίο δεν έχει ελληνική σημαία αν πιάνει λιμάνι να τους ξεσκίζομαι στο φόρο..58 ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΈΧΟΥΝ, Φ.Π.Α ΔΕΝ ΠΛΕΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΆΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΊ!!! 130 ΜΕΓΆΛΟΙ ΌΜΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΚΈΡΔΗ 59% ΤΟΥ ΤΖΊΡΟΥ , ΌΤΑΝ ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΈΧΟΥΝ ΜΕΣΏ ΟΡΩ 25-30 % ... ΠΑΝΆΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ...ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΔΩΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΊ!!!!! ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ....

    ΓΙΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!!! ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@@@ΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΡΕΡΕΠΝΕΡΗ !!!!!!! ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ .. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΙ...ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ ΤΡΟΥΓΚΑ ..ΧΑΤΖΙΝΗΚΟΛΑΟΥ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ;

    ΑΥΤΆ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.