# #

6 Ιουν 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ....Δείτε τον !!! Καμαρώστε τον...Ψηφίστε τον!!!


ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .....

ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΣΥ Ο «ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ» ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ




Η χειρότερη μορφή πολιτικού θράσους. 

Σε επίπεδα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. 

Ο πολιτικός που διέλυσε το ΕΣΥ σε λιγότερο από 2 χρόνια τώρα κατηγορεί τους γιατρούς του ΕΣΥ που δουλεύουν μέρα νύχτα με 1300 ευρώ και οι νοσηλευτές για 500 και 600 ευρώ.

Με απλήρωτες εφημερίες, Σαββατοκύριακα, νυχτερινά, επιδόματα. Τα έβαλε με ...τους γιατρούς και θα τον θάψουν. Αυτό είναι το πολιτικό του τέλος.

Πέραν αυτών όμως αυτό το πράσινο θρασύ κομματικό τυπάκι, προφανώς έχει ξεχάσει τα δικά του ατοπήματα. 

Να του θυμήσουμε ένα από αυτα. Τον καιρό που εξύβριζε χυδαία τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην ως τεμπέληδες, διόριζε τη γυναικούλα του στο δημόσιο! Ναι, στο δημόσιο.

Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. 

Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί “μεταφοράς” των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.

Το θέμα θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.

makeleio.gr
από δω

2 σχόλια:

  1. 5.000 μαλάκες τον ψηφίζουν. Ας τον καμαρώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΥΚΕΜΙΑ είναι ο πο@@@@στης Ο Αδωνης Γεωργιάδης που βγαίνει κάθε ημέρα στα κωλοκαναλα του ΜΕΚΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ που σαν υφυπουργός ναυτιλίας υπεργαψαι στα ποντοπόρα πλοία με ελληνική σημαία να έχουν ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ...

    Και βαρέθηκα να ακούω ότι θα πάρουν οι εφοπλιστές την σημαία τους από τα πλοία τους!!!! ΑΣ ΤΗΝ ΠΆΡΟΥΝ οι κερατάδες ας το μάθει ο ΣΥΡΙΖΑ και όποιο πλοίο δεν έχει ελληνική σημαία αν πιάνει λιμάνι να τους ξεσκίζομαι στο φόρο..58 ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΈΧΟΥΝ, Φ.Π.Α ΔΕΝ ΠΛΕΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΆΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΊ!!! 130 ΜΕΓΆΛΟΙ ΌΜΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΚΈΡΔΗ 59% ΤΟΥ ΤΖΊΡΟΥ , ΌΤΑΝ ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΈΧΟΥΝ ΜΕΣΏ ΟΡΩ 25-30 % ... ΠΑΝΆΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ...ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΔΩΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΊ!!!!! ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ....

    ΓΙΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!!! ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@@@ΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΡΕΡΕΠΝΕΡΗ !!!!!!! ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ .. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΙ...ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ ΤΡΟΥΓΚΑ ..ΧΑΤΖΙΝΗΚΟΛΑΟΥ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ;

    ΑΥΤΆ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.