# #

3 Ιουν 2012

Φεβρουάριος 2012 Ντόρα Μπακογιάννη: Το ένα εκατομμύριο είναι του συζύγου μου.Eκ παράδρομης δεν το δηλωσαμε..




Το τηλεφώνημα του προέδρου της επιτροπής Ελέγχου Πόθεν έσχες Ευάγγελου Αργύρη χρειάστηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη για να διαπιστώσει ότι η έντονη δημόσια συζήτηση που διήρκεσε σχεδόν μια εβδομάδα για τον βουλευτή «φαντομά» με το 1 εκατομμύριο αφορούσε την ίδια!

 

Συζήτηση στην οποία συμμετείχε απροκάλυπτα και η ίδια καθώς τόσο από τη Βουλή όσο και από διάφορα ΜΜΕ δεν δίσταζε να κατηγορεί τους πολιτικούς που εν μέσω κρίσης έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, ενώ μάλιστα τους καλούσε να «φέρουν πίσω τις καταθέσεις»!

Συγκεκριμένα, η κυρία Μπακογιάννη σε δήλωση – παρωδία ανέφερε ότι της τηλεφώνησε ο κ. Αργύρης προκειμένου να την ρωτήσει για το έμβασμα του 1 εκατομμυρίου που έστειλε ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος τον Μάρτιο του 2011

. 

Επιπροσθέτως, κατέφυγε στην προσφιλή μέθοδο των πολιτικών σε τέτοιες περιπτώσεις «πρόκειται για ...φαρσοκωμωδία που για πέντε ημέρες αιωρούνταν. 

Δεν δέχομαι να γίνομαι αντικείμενο σπίλωσης από ανεύθυνους» ενώ συνέδεσε τις εξελίξεις με τον «αγώνα» που δίνει κατά των χρηματοδοτήσεων των κομμάτων.Αλλά το εκατομμύριο… εκατομμύριο και έκανε φτερά στο εξωτερικό!

* Ίσως τελικά το μόνο που θα μπορούσε να απαντήσει κανείς στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, που αυτοαναγορεύεται σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων και σκληρή κατήγορο του ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική περίοδο, είναι αυτό που της απάντησε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε αντιπαράθεσή τους στον ΑΝΤ1: »Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα διακόσμησε η Siemens»!

ΠΗΓΗ: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.