# #

5 Μαΐ 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ!!!


dimachaias1
Η απόλυτη συντριβή του δικομματισμού.
 Η τιμωρία που αποτυπώνεται στο γκαλοπ που διενεργεί τις τελευταίες ημέρες ανεξάρτητος φορέας και δημοσιεύει το makeleio έρχεται απο όλες τις περιφέρειες... 
Βλέπετε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα του Παπανδρεϊσμου και σίγουρα βγάζετε τα συμπεράσματα σας!!!  
Απλώς να προσθέσουμε ότι//
οι αναποφάσιστοι είναι 8% και δεν απάντησε μόλις το 4,6%!!!!

1 σχόλιο:

  1. Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του "αλεξιπτωτιστή" Καζάκη είδαμε ενα πολύ απλό πράγμα. Ήταν πολύ γρήγορη η ανάδειξή του, για να είναι φυσική και άρα να προέρχεται από τις "ζυμώσεις" της κοινωνικής βάσης. Πολύ γρήγορα έγινε ομοεπίπεδος και "ομοτράπεζος" των επαγγελματιών προπαγανδιστών του συστήματος εξουσίας. Πολύ γρήγορα "ανακάλυψαν" τον "αντιστασιακό" τα φερέφωνα του δικομματισμού. Πολύ γρήγορα έγινε "επώνυμος" συνομιλητής των διαφόρων "γιγάντων" της ενημέρωσης. Πολύ γρήγορα έφτασε η "φήμη" του στις εσχατιές της επαρχίας.


    Η περίπτωση Καζάκη είναι μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα και μπορεί και στον κόσμο ολόκληρο. Ποτέ και κανένας επιστήμονας δεν διακρίθηκε στην επιστήμη του, χωρίς να ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν και χωρίς καθόλου συγγραφικό έργο. Ο Καζάκης μυστηριωδώς αναδείχθηκε σαν "επιστήμονας" εκτός επιστημονικής κοινότητας. Ξεκίνησε να δίνει μια "αλυσίδα" συνεντεύξεων, επειδή απλά έδινε απλές συνεντεύξεις. Η προηγούμενη συνέντευξη ήταν ο λόγος της ύπαρξης της επόμενης. Ρωτούσες ποιος ήταν ο Καζάκης και σε παρέπεμπαν σε βίντεο. Από βίντεο τη Μενεγάκη κρίνεις και όχι κάποιον επιστήμονα.


    Επιπλέον υπάρχουν κι άλλα σκοτεινά σημεία. Η συνεργασία του με τον Παπαθεμελή, τι ακριβώς είναι; Αντισυστημική; Αντιμνημονιακή; Ιδεολογική; Θρησκευτική; Ο Παπαθεμελής είναι γνωστός στους παροικούντες την "Ιερουσαλήμ". Δεν είναι φρέσκο πρόσωπο, που το ανακάλυψε ο Καζάκης. Αντιπροσωπεύει μία από τις "σκοτεινότερες" πλευρές της Μεταπολίτευσης. Έχει περάσει καί από τους δύο γίγαντες του δικομματισμού, διαχειριζόμενος πάντα πολύτιμα για τον δικομματισμό πόστα ...Στην κυριολεξία εδώ και τριάντα χρόνια "δουλεύει" τους πάντες με έναν τρόπο πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά.

    Ε ΟΧΙ και τον καζακη ρε σεις, εδω κλασαμε μεγαθηρια το "σαγανακι" οα προσκυνησουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.