# #

3 Δεκ 2011

Καλα, πρεπει να ειναι και γαμω τα βιβλια!!!!

Πως να μην γκρινιαζει η ...συζυγος !!



Μια μια παρέα αντρών στο καφενείο και συζητάνε στην παρέα είναι και ο Ψαραντώνης .......

Θέμα συζήτησης το πως κρατάς τη σύζυγο να μην γκρινιάζει .........

Λέει ο πρώτος:
Εγώ την πήγα πέρισυ ένα ταξίδι στην Γαλλία και φέτος σκέφτομαι να την πάω στην Αυστρία !!!

Λέει ο επόμενος:
Εγώ την πήγα στη Νέα Υόρκη και φέτος θα την πάω στο Λος Αντζελες !!!
Εσύ μωρέ Αντώνη ;;;

Ψαραντώνης:
Οπέρισυ την επήγα στο μιτάτο απάνω στη Νίδα ........... (οροπέδιο στην κορυφή του ψηλορείτη)

Κι εφέτος ρε συ Αντώνη ;;;

Καμμια φορα η ζωη ειναι ….πολυ αδικη!

Φάτε… ελληνικά για καλό σεξ!


Το καλύτερο φάρμακο για καλή σεξουαλική ζωή είναι το παραδοσιακό ελαιόλαδο αλλά και γενικότερα η μεσογειακή διατροφή.
Όπως έδειξε … πρόσφατη μελέτη που πραγματοποίησαν ειδικοί του πανεπιστημίου της Νάπολη και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sexual Medicine», η μεσογειακή διατροφή θωρακίζει τους άνδρες από τη στυτική δυσλειτουργία.
Για τις ...

Θεέ μου, απόψε σου ζητάω κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Θέλω να με κάνεις τηλεόραση! Θέλω να πάρω τη θέση της τηλεόρασης που είναι στο σπίτι μου.



Αυτη η έκθεση ειναι μια 100% αληθινή έκθεση που γράφτηκε από έναν μαθητή δημοτικού και κάποιος φανερά συγκινημένος την ανέβασε σε γνωστή κοινωνική ιστοσελίδα:

«Θεέ μου, απόψε σου ζητάω κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Θέλω να με κάνεις τηλεόραση!
Θέλω να πάρω τη θέση της τηλεόρασης που είναι στο σπίτι μου. Να έχω το δικό μου χώρο.
 Να έχω την οικογένειά μου γύρω από μένα. Να με παίρνουν στα σοβαρά όταν μιλάω.
 Θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής και να με ακούνε οι άλλοι χωρίς διακοπές και ερωτήσεις.
 Θέλω να έχω την ίδια φροντίδα που έχει η τηλεόραση όταν δεν λειτουργεί. 
Όταν είμαι τηλεόραση, θα χω την παρέα του πατέρα μου όταν έρχεται σπίτι από τη δουλειά, ακόμα κι αν είναι κουρασμένος....

τσαχπινης . . . . διαιτητης !



Οι Οπερα-Χαοτικ στην Βαρκελωνη !!! δειτε το βιντεο

1 δις ευρώ τον χρόνο στέλνουν στην πατρίδα τους οι Αλβανοί που εργάζονται στην Ελλάδα ...


Δεκάδες μισθοί αλλοδαπών εργαζομένων στη χώρα μας κάνουν φτερά χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση.
 Στο 13% του αλβανικού ΑΕΠ έφτασαν τα χρήματα που έστειλαν σπίτι τους Αλβανοί εργαζόμενοι στην Ελλάδα.
Στο 1 δις ευρώ υπολογίζεται το ποσό που κάνει φτερά σχεδόν κάθε χρόνο με προορισμό τη γειτονική Αλβανία, από μετανάστες Αλβανούς που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.
Το γεγονός αποδεικνύει ότι δεκάδες Έλληνες εργοδότες εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν και να καταβάλλουν μαύρες αμοιβές στο προσωπικό τους.
Το εν λόγω ποσό που κατευθύνθηκε στην Αλβανία με τη μορφή εμβασμάτων το περσινό έτος, αντιστοιχεί σχεδόν στο 13% του...

Ο καρκίνος του μαστού δε «χτυπά» μόνο γυναίκες...???


 

Όταν ο Mark Doel παρατήρησε μικρές κηλίδες αίματος στα σεντόνια … του δεν έδωσε μεγάλη σημασία. 

Ούτε όταν ένας συνάδελφός του στο γραφείο του είπε ότι είχε μικρά σημάδια στο πουκάμισό του.
Πίστεψε ότι είχε ακουμπήσει κάπου και είχε γρατσουνιστεί κατά λάθος.
Αρκετούς μήνες μετά τα πρώτα συμπτώματα επισκέφθηκε το γιατρό του, ο οποίος του είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο για κάποια δερματική ασθένεια και του συνταγογράφησε μια κρέμα.
Όμως ο Mark έπασχε από καρκίνο στο στήθος.
«Δεν είχα ιδέα ότι μπορούσα να το πάθω» λέει ο 41χρονος από το Morden του Surrey.
«Ένιωθα μεγάλη ντροπή....

Ποσες δοσεις απεχουμε απο τον…..θανατο;;;

Ποιος ζητά την παραπομπή της κ. Τζαβέλα στο πειθαρχικό του ΛΑΟΣ???




Είχαμε αναφερθεί εδώ σε όσα είπα πρόσφατα σε συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Νίκη Τζαβέλλα.

Τώρα ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος κ. Π. Αποστόλου ζητά την παραπομπή της στο πειθαρχικό για όσα είπε..

Μαρούσι 01/12/2011
Προς κ. Ιωάννη Ζαφειρόπουλο
Πρόεδρο Επιτροπής Δεοντολογίας ΛΑΟΣ
Κε Ζαφειρόπουλε,

  Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες μιας επιεικώς περίεργης πολιτικής συμπεριφοράς της Ευρωβουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Νίκης Τζαβέλα, η οποία εκθέτει την πατρίδα μας όχι μόνο στα μάτια των φίλων, ψηφοφόρων και οπαδών του ΛΑ.Ο.Σ., αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσβάλλοντας με τον πιο αήθη τρόπο τις εθνικές και πατριωτικές μας αξίες και υπονομεύοντας το παρόν και το μέλλον της πατρίδας.


Αναφέρομαι συγκεκριμένα στις τρεις πιο πρόσφατες παρεμβάσεις,  της εν λόγω κυρίας στην Ευρωβουλή, οι οποίες ήδη κάνουν  το γύρο του διαδικτύου, των έντυπων και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε.

Είμαι βέβαιος, ότι ως εκ της θέσεώς σας, ως προέδρου δηλαδή της επιτροπής δεοντολογίας, είσθε ενήμερος της απαράδεκτης αυτής διαπόμπευσης της χώρας από ένα άτομο που θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένο να υιοθετεί και να υπερασπίζεται τις εθνικές μας αξίες και τις πατριωτικές μας καταβολές και λυπάμαι που διαπιστώνω, ότι κανένα μέτρο δεν έχετε λάβει ώστε να σταματήσετε αυτές τις επικίνδυνες τοποθετήσεις για την χώρα μας. Ειδικότερα σας αναφέρω:

Βιντεο με Παγκαλου - ανθολογιον


Βρίσον μεν, μη πάταξον δε... (Just like Thodoros)

thumb
Της Τζένης Κ.
Όχι…, για να δούνε οι απανταχού προπέτες πόσο άδικο είχανε εχθές που πέσανε να κατασπαράξουνε τον Παγκαλίνο μου, το τραμπουκοπουρό μου, το αθυροπρογουλίνι μου, το γαργαντουοφλασάκια μου…,τομεταεγκεφαλικοερυθροδερμοαλλοπροσαλλούλη μου… (ρισκάροντας από την κακία τους να πάθουνε εφάπαξ τοξική δηλητηρίαση), επειδή αποκάλεσε τους Έλληνες αγανακτισμένους: κομουνιστές- φασίστες- μαλάκες… 

Που τα βρηκε ο Εφραιμ τα διακοσια ...???

Άστεγος ίσον "ποινικός"; Ή Ο φασισμος εχει ορια ???


thumb

Δεν θέλουμε να δίνουμε ιδέες στον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ή ακόμα και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά τους ευχόμαστε – για τη σωτηρία της ψυχής τους - να μην φτάσουν στο σημείο των Ούγγρων όπου το να είναι κανείς άστεγος δεν είναι πλέον μια ανθρωπιστική καταστροφή που τη βιώνουν πρωτίστως όσοι τη ζούνε αλλά είναι έγκλημα το οποίο επισύρει και ποινή.
Σύμφωνα με την είδηση το δεξιό κόμμα Φιντέζ του Μάτε Κοτσίς πέρασε νόμο σύμφωνα με τον οποίο το να είσαι άστεγος είναι ποινικό αδίκημα που επισύρει ποινή 450 ευρώ (γιατί το να είσαι άστεγος σημαίνει ότι έχεις 450 ευρώ στην άκρη) ή διαφορετικά φυλάκιση. 

Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι οι άστεγοι θα πρέπει να κοιμούνται στους ..

Ο Λ.Παπαδήμος υιοθέτησε πλήρως τον βόθρο του Θ.Πάγκαλου!


ImageΠλήρη πολιτική κάλυψη προσέφερε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο ο τραπεζίτης-πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος για τον οχετό που εκτόξευσε κατά των αγανακτισμένων πολιτών ο πρώτος".

Μάλιστα στις παρατηρήσεις του προέδρου του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα απόλυτος:





 "Δε δέχομαι τους χαρακτηρισμούς που κάνατε για μέλη του...

Πέρασε ο καιρός που ήταν περιζήτητο το επάγγελμα του βουλευτή…






«Η κυβερνητική επιτροπή αποφάσισε να προτείνει στον πρόεδρο της Βουλής να καταργηθεί η δεύτερη ανάγνωση των νομοσχεδίων, έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι νομοθετικές διαδικασίες εν ενόψει του βαρύτατου προγράμματος που θα συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση, με σκοπό να «τρέξουν» όλα τα απαιτούμενα νομοσχέδια».


«Τρένα» θα περνάνε τα νομοσχέδια και θα (μας τον) …σφυρίζουν.


«Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι δεν είναι επιτρεπτές οι δημόσιες διαφωνίες των υπουργών, στον έντονο απόηχο της κόντρας Παπουτσή – Γεωργιάδη. Ο κ. Παπαδήμος παρενέβη πυροσβεστικά και στις εντάσεις εντός της Κυβερνητικής Επιτροπής όπως όταν Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος είχαν φραστική αντιπαράθεση».


Προπονούνται τα παιδιά κύριε Πρωθυπουργέ. Είναι σκληρός ο αγώνας της διαδοχής για την ηγεσία της μεγάλης τροϊκανής παράταξης.


«Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου έθεσαν, πάντως, θέμα για την απουσία των κ.κ. ...

Έχουμε πάψει να αντιδρούμε, να κρίνουμε, να σκεφτόμαστε και να αναλύουμε, έχουμε γίνει πολιτικά ζόμπι.


Νεολαία Βορειοηπειρωτών
Άννα ΓκάγκαληΠαραθέτοντας τις σκέψεις της στο παρακάτω κείμενο, η 15χρονη Άννα Γκάγκαλη, μας εκφράζει τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της σχετικά με το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα.
 Η Άννα με καταγωγή απ' το χωριό Βουλιαράτι της Δερόπολης και γεννημένη  στην Ελλάδα, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη μελετήσει τις ρίζες της και προσπαθεί να δώσει τις δικές της απαντήσεις γύρω απ΄τις εξελιξεις και τα προβλήματα που απασχολούν την ιδιαίτερή μας πατρίδα !
Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο να βλέπεις παιδιά στην ηλικία της Άννας να μην ξεχνούν και να αναζητούν την δική τους αλήθεια!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!! 


της Άννας Γκάγκαλη
 
Αν γινόταν καταγγελία της Αλβανίας στους διεθνής οργανισμούς για τρομοκρατία σε βάρος των εκεί  Ελλήνων της Β. Ηπείρου, αν ζητούσαμε την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για αυτονόμηση της Βόρειας Ηπείρου, δεν θα είχαμε σήμερα του μεγαλοϊδεατισμούς της ΄΄Μεγάλης Αλβανιας΄΄ και, συνολικά, θα ήμασταν πράγματι ο παράγοντας σταθερότητας στη Χερσόνησο του Αίμου.

Έχουμε πάψει να αντιδρούμε, να κρίνουμε, να σκεφτόμαστε και να αναλύουμε, έχουμε γίνει πολιτικά ζόμπι. 

Επιτέλους, ας διαβάσουμε λίγο Αριστοτέλη, λίγο Πλάτωνα. Πώς ονομαζόμαστε ΄΄πολίτες΄΄ αν δεν ασχολούμαστε με τα ΄΄πολιτικά΄΄;

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .....ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ‏


.Πολυ σιγα ομως...παρα πολυ σιγα !!!


Νευρική κρίση για την Carrefour στην Ελλάδα...




Άρχισαν οι καταναλωτές να παίρνουν χαμπάρι τι λαμόγια είναι οι Γάλλοι μεγαλομπακάληδες, κι έπαψαν να πέφτουν με τα μούτρα στις μαϊμού προσφορές. Παρ όλες τις "πλάτες" από το Υπουργείο Ανάπτυξης και την Γ.Γραμματεία του Καταναλωτή, που ούτε βλέπει ούτε ακούει τα χιλιάδες παράπονα και καταγγελίες για "άλλη τιμή στο ράφι και ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ στο ταμείο", οι πελάτες ξύπνησαν κι σταμάτησαν να προτιμούν το Carrefour για τα ψώνια τους , με αποτέλεσμα ο πολυεθνικός όμιλος να αρχίζει να "μαζεύεται".

Βεβαίως η ζημιά έχει γίνει από τα...
 άπειρα καταστήματα που έχουν ανοίξει, γιατί ήδη οδήγησαν στο κλείσιμο όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της γειτονιάς, που δεν μπορούσαν να αντέξουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Αλλά όπως μπορείτε να διαβάσετε στην ακόλουθη ανάρτηση, έχει ο καιρός γυρίσματα...

Η δικη μας Ελλαδα...!!!

Ρωσικό τελεσίγραφο στις ΗΠΑ για την πυραυλική άμυνα!


Δεκαήμερη προθεσμία έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Ντμίτρι Μένβεντεβ, στις Ηνωμένες Πολιτείες...

 ...για να πετύχουν συμφωνία με τη Ρωσία στο ζήτημα του συστήματος πυραυλικής το οποίο αναπτύσσουν στην Ευρώπη.
Σε περίπτωση που αυτό δε συμβεί, τότε η Ρωσία θα λάβει δυναμικά μέτρα, ανέφερε ο Μέντεβεντεβ, σε μια ομιλία όπου ήταν γεμάτη από φαινομενική διαλλακτικότητα, ενώ μέσα στις εκφράσεις οι απειλές διακρίνονταν με καθαρότητα…

Εσεις??? Τι θαζητησετε φετος απ τον "Αγιο Βασιλη" ???

Φθινοπωρινα χρωματα....καλημερα σου μικρε !!!

Δεν ηρθα βεβαια να σας δω να κολυμπάτε γυμνές....




Ενας αγρότης είχε ένα πολύ μεγ άλο αγρόκτημα με μια
ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του.   Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι
την λίμνη.               
Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο,
άκουσε φωνές και γέλια.

  Οταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παιζουν
μέσα στα νερά.               
Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, 
πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.
Ενα από τα κορίτσια του φώναξε: "Δεν πρόκειται να  βγούμε αν δεν φύγεις".

                Και απαντάει κι αυτός: