# #

23 Μαΐ 2011

" Σ κ ε ψ ο υ "...


Παρουσίαση της δράσης "Σκέψου..."

Image
Παρουσίαση της δράσης "Σκέψου..." στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης
Περίπου 2.000 σημειώματα μοιράστηκαν σε 78 συμπολίτες μας και ήδη κάποια από αυτά έχουν τοποθετηθεί σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα
Τη μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών της Κατερίνης συνάντησε η νέα δράση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας με το γενικό τίτλο «Σκέψου».
Με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες της Πιερίας και να δώσουν το σύνθημα για μια πιο ...φιλική αντιμετώπιση τόσο των ατόμων με αναπηρία, όσο και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Κατερίνης, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας παρουσίασαν την Παρασκευή 20 Μαΐου στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης τη νέα τους δράση.
Image
Η δράση περιελάμβανε τη διανομή καρτών, με ένα σύντομο κοινωνικό μήνυμα προς τους χρήστες ΙΧ και όχι μόνο που κάνουν πραγματικά δύσκολη τη μετακίνηση για αναπηρικά αμαξίδια, γυναίκες με καροτσάκια, ηλικιωμένους.
Περισσότερα από 2.000 σημειώματα διανεμήθηκαν σε ...
78 δημότες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να πάρουν μέρος εθελοντικά στη δράση.
Παρόντα όλα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που ενημέρωσαν τους διερχομενους και κύρια άτομα με κινητικά προβλήματα, μητέρες με καροτσάκια και άτομα γ’ ηλικίας.
Image
Αξίζει να αναφέρουμε πως η δράση είναι ανοικτή για όλους εκείνους που θέλουν να πάρουν μέρος και δεν χρειάζεται παρά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Ομάδας www.otoposmou.gr για να ενημερωθούν με ποιον τρόπο μπορούν να προμηθευτούν τα καρτελάκια.
Ανάλογη εκδήλωση διανομής καρτών και ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης των πολιτών θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα.

http://www.otoposmou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.