# #

23 Μαΐ 2011

Κεφαλονια....Περιμενουν το ΣΔΟΕ με αγριες διαθεσεις ! Νεα Κερατεα!!!


Οι πιο ηλίθιοι μαθητές των ψυχολογικών εργαστηρίων της CIA και της Σχολής του Σικάγου



Η πληροφορία, για απόβαση έχει διασταυρωθεί. Επιφυλάξεις υπάρχουν ως προς τη μέρα και αυτό είναι φυσικό, γιατί δεν περίμεναν να διαρρεύσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι συνεργεία , αποτελούμενα από 30 άτομα του ΣΔΟΕ. Άγνωστος είναι ο αριθμός αστυνομικών και εισαγγελέων. 

Και τώρα, αρχίζει η πλάκα.
Οι κυβερνητικοί βλέπουν πολύ τηλεόραση και έχουν επηρεαστεί. Δεν εξηγείται αλλιώς. Έχουν φτιάξει μια τηλεόραση για να υπνωτίσουν το λαό και αυτοί κοιμούνται πάνω της.
Πρόκειται για τους χειρότερους μαθητές των ψυχολογικών εργαστηρίων της CIA, της Λέσχης Bilderberg και της Τrilateral Commission!
Περιμένουν πως από την απόβαση αυτή θα τρομάξει ο κόσμος; Τι άλλο μπορεί να πάθει ο κόσμος, περισσότερα από όσα έχει πάθει; Θα φοβηθεί τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ; Ε, και; Έχει να τα πληρώσει; 
Το Δόγμα του Σοκ είναι καλό, όταν λειτουργεί η περίοδος του σοκ πάνω στις κοινωνίες. Πάει αυτό. Μας τελείωσε και είμαστε στη διαδικασία ανασύνταξης δυνάμεων.
Είναι η χαρά του λαού, μια τέτοια άφιξη. Θα μας ανεβάσει το ηθικό, θα συσπειρώσει ακόμα περισσότερο κόσμο, θα βγάλει από το καβούκι του τον σκεπτικιστή, που φοβάται και με είχε πρήξει για τις επιθέσεις που γίνονται στο ΣΔΟΕ. Θα πάρει κι αυτός θάρρος και θα περάσουμε πολύ ωραία. 
Τέλος, η απόβαση θα τονώσει την αγορά και την τοπική οικονομία.

Σήμερα, από το μεσημέρι που τελειώνουν οι δουλειές, αρχίζουν οι συσκέψεις για την οργάνωση της υποδοχής. 
Εκεί που μαζεύονταν 50-100 , κάθε φορά που ερχόταν το ΣΔΟΕ, τώρα, θα δείτε πόσοι θα μαζευτούν για την υποδοχή.
Κανένα "φοροεισπραχτικό" πρόβλημα δεν είχε το κράτος από το συμβολικό σταμάτημα των ελέγχων του ΣΔΟΕ. Έκαναν 20 ελέγχους την ημέρα και οι πολίτες σταματούσαν έναν. Στο τελευταίο σταμάτημα, έφυγαν και γύρισαν μετά να συνεχίσουν τον έλεγχο. To ξέρουν και το ξέρουμε πως αυτό που έμενε ήταν ο συμβολισμός μιας πράξης, χωρίς οικονομικό αντικείμενο.
Η απόβαση και η εντατικοποίηση των ελέγχων, με επίδειξη τζούφιας δύναμης, γίνονται μόνο και μόνο, για να καμφθεί το φρόνημα των πολιτών. Θυμηθείτε την Κερατέα: Ήταν "άνευ αντικειμένου" η φύλαξη δύο καμένων μηχανημάτων, επί  4 μήνες. Το "νόημα" ήταν το σπάσιμο του τσαμπουκά ενός μικρού χωριού.

Και, οι κύριοι αυτοί, δεν έλαβαν κανένα μάθημα από την Κερατέα....

"Όταν στις 11 Δεκέμβρη, βγήκαμε στα μπλόκα, κανείς από μας δεν πίστευε πως θα κρατούσαμε, πάνω από 2-3 μέρες. Και κρατήσαμε 4 μήνες, ως ότου έφυγαν", μας έλεγε ο μικρός Δημήτρης, για την εμπειρία της Κερατέας και για την αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε, χάρις στην παρουσία των ματ
Ιδού, ο κοινωνικός ρόλος των ματ. Θα ξαναγίνουμε κοινωνίες αλληλεγγύης. Γι' αυτό τα στέλνει η κυβέρνηση  (Όσοι της καταλογίζουν κακές προθέσεις, το κάνουν εκ του πονηρού).

Διαλυμένοι και εξαφανισμένοι, οι λιγοστοί πράσινοι εξουσιαστές που βιώνουν τη μοναξιά της εξέδρας, έχουν χάσει το μέτρο, έχουν χάσει την επαφή με τους ανθρώπους  και βλέπουν πολύ τηλεόραση. 
"Τους φταίει η φοροδιαφυγή", που δεν μαζεύουν λεφτά και καμιά επιταγή του ΔΝΤ δεν μπορεί να εξωφληθεί!  Δε φταίει καθόλου, που έχουν αποσύρει και την τελευταία δεκάρα από την αγορά και δεν κυκλοφορεί τίποτα.
(Βέβαια, ξέρουν πως λένε ψέματα. Πίσω από όλα αυτά, βρίσκεται η αγωνιώδης μετατροπή των ανθρώπων σε δουλοπάροικους και κρύβεται το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, της δικής μας περιουσίας, για την οποία συμφωνεί και ο "αγωνιστής" Σαμαράς)  
ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς τους "εκπροσώπους"  δεν έχει μετρήσει κάτι άλλο:
Ξέρουν πόσες οικογένειες, πόσοι άνθρωποι ζουν από ελεημοσύνη και φιλανθρωπία φίλων; Αυτό στην Αθήνα, θα το βρεις στο δρόμο. Εδώ, στην επαρχία, δεν θα το δεις. Δεν το επιτρέπει ο γείτονας και ο φίλος. Εκεί πάνε τα λεφτά που δε σας δίνουν μερικοί από μας. (Οι πολλοί, έτσι κι αλλιώς, δεν έχουν)


Βλέποντας πολύ τηλεόραση, αυτά δεν τα βλέπουν. Καθισμένοι μόνοι στην εξέδρα των επισήμων δεν βλέπουν τίποτα. Πήγαν να κάμουν εσωκομματικές εκλογές και δεν μπόρεσαν. Και δεν έβγαλαν κανένα συμπέρασμα.
"Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι".

Θα στενοχωρηθούμε πολύ, αν δεν έρθουν τα αποβατικά στρατεύματα.
Έτσι κι αλλιώς, μας έδωσαν την ευκαιρία να δείξουμε τι σημαίνει φορολογία-απάτη  και ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του χρήματος. 

ΥΓ. Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν πως στην υποδοχή του "απελευθερωτικού στρατού"  θα λάβει μέρος, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και χιλιάδες λαού θα ρένουν με άνθη του αγρού τα στρατεύματα (τσουκνίδες, γαϊδουράγκαθα, παπαρούνες, αγριομαργαρίτες, ασφοδέλια και σπάρτα).
 Μολότωφ δεν θα ριχτούν σε κατοικημένη περιοχή. Τα χημικά των ματ επιτρέπονται.
Οι νοικοκυρές απλώνουν τραχανά και πλένουν σημαίες, για την υποδοχή.
Οι φοιτητές των ΤΕΙ ετοιμάζουν κουμπαρά, για να βάλουν μέσα τα λεφτά που θα αποφέρει η επιδρομή, ώστε να μην κλείσει το ΤΕΙ βιολογικής καλλιέργειας.
Ο πιο ψηλός άνδρας των ΜΑΤ και ο πιο κοντός εισαγγελέας θα ανακηρυχθούν επίτιμοι δημότες.
Οι τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια θα μεταφερθούν με λεωφορεία, στον τόπο της υποδοχής.

Η πόλη θα σημαιοστολιστεί και στο τέλος θα καώσι και ωραιότατα πυροτεχνήματα.
Ετοιμάζονται χαρτονένιες επιγραφές, με συνθήματα:
ΔΝΤ-ΣΔΟΕ , ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ... ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ..
ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ...
ΦΠΑ ΣΤΟ 40% ... ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
(το τελευταίο σύνθημα θα συνοδεύεται με συμβολική παράδοση εσωρούχων).
Και μια καινούργια παροιμία, σαν προσευχή θα ακουστεί από την εκκλησιαστική χορωδία του κ. Ευαγγελάτου:
"Ο θεός να κόβει φόρους από τις τράπεζες και να βάζει τόκους σε μένα".

Το δημοτικό συμβούλιο, σε ειδική τελετή θα παραδώσει τα κλειδιά της πόλης. Δεν θα είναι χρυσά, λόγω λιτότητας. 
Όταν λέμε, πως θα δώσουν τα κλειδιά της πόλης, δεν εννοούμε τα κλειδιά του δημαρχείου. Εννοούμε τα κλειδιά όλων των σπιτιών και των μαγαζιών, ώστε το ΔΝΤ, το ΣΔΟΕ, ο Εισαγγελέας, ο Βολευτής η Ε.Ε., οι τραπεζίτες  και όποιος άλλος γουστάρει να μπαίνει και να παίρνει ό,τι θέλει.
Αυτοί θα πάρουν τα κλειδιά κι εμείς θα βγάλουμε αντικλείδι. Θα ορίσουν και ώρες επίσκεψης των σπιτιών μας.
Εκείνα, για τα οποία οι τράπεζες έχουν εκδώσει διαταγές πληρωμής, ξεχάστε τα. Ο δήμος θα μοιράσει αντίσκηνα και θα δώσει άδεια, για να κοιμόμαστε, έξω από τις τράπεζες.

Ήδη, μαζεύονται υπογραφές, ώστε το εκστρατευτικό σώμα να μη φύγει, μια και ρέπουμε στις εξεγέρσεις και τις επαναστάσεις. Θα ζητήσουμε να μείνουν, για να μας φυλάξουν από τον κακό εαυτό μας, τον επιρρεπή σε ανταρσίες, παρανομίες και κάθε είδους παραβατικότητες.
Θα ζητηθεί, επίσης, κάθε φορά που έρχονται κρουαζιερόπλοια, μαζί με τα χορευτικά συγκροτήματα, που υποδέχονται τους τουρίστες, να ρίχνουν και μερικά χημικά, ώστε οι τουρίστες να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το πολιτιστικό γίγνεσθαι και το τοπικό φολκλόρ. 
(Οι προτάσεις στο υστερόγραφο έρχονται μέσα από βροχή emails).
Ως το βράδυ, θα ανανεώνονται.

ΣΗΜ."Ι": Θα στενοχωρηθούμε πολύ, αν επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις και τα στρατεύματα δεν έρθουν.
Τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους; Είναι κι αυτοί μια κάποια λύση. (Δεν θα πλήττουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.