# #

26 Μαΐ 2011

Μεγάλο αφιέρωμα του Ριζοσπάστη στους... " Αγανακτισμένους"


Πέντε ολόκληρες σελίδες αφιερώνει σήμερα ο " Ριζοσπάστης"  στη μεγάλη διαδήλωση των "Αγανακτισμένοι" στο Σύνταγμα και στις άλλες πλατείες της  χώρας. 

Υπάρχει ακόμα ειδικό ένθετο με 182 φωτογραφίες από τους πολίτες που ξεκουνήθηκαν επιτέλους από τους καναπέδες και παρουσιάζει με λεπτομερέστατο τρόπο τι διαφορετικό έγινε χθες σε όλη την Ελλάδα ενάντια στο Μνημόνιο, στα φριχτά μέτρα .

Χιλιάδες εργαζόμενοι , άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, σπουδαστές , γυναίκες, φτωχοί αγρότες , τονίζει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της σήκωσαν ασπίδες προστασίας στα μέτρα της πλουτοκρατίας και σήμανε πανεργατικός και όχι μόνο ξεσηκωμός ενάντια στη μεγάλη ληστεία της κυβέρνησης και της συμμορίας του ΔΝΤ.

Κεντρικό σύνθημα το "Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απο δω, ούστ", "Κλέφτες, κλέφτες" , διαβάστε μέσα τα 1658 συνθήματα που ρίχνει πλέρια την κυβέρνηση των Βρυξελλών. Ο Ριζοσπάστης θα έχει και έκτακτο φύλλο σήμερα, για τον ξεσηκωμό.

Φυσικά....







άλλη εφημερίδα διαβάζουμε. Δείτε απλά το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη. Ούτε μια λέξη για το τι έγινε χθες στις πλατείες της Ελλάδας. Έγραψε ιστορία. Κάντε κλικ στην εικονα(εφημεριδα) και δείτε καλά τα θέματα.

3 σχόλια:

  1. Γιατί;;; περίμενες κάτι διαφορετικό από το ΚΚΕ αφού το ίδιο είναι μέρος του συστήματος και του προβλήματος και παθαίνει αλλεργία όταν αυθόρμητες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του κόσμου γίνονται χωρίς την ψυχοφθόρα ποδηγέτησή και πατερναλισμό του,όταν χάνει κάθε δυνατότητα ελέγχου στις μάζες,τότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε,διαχρονικά υπήρξε πάντα κατώτερο των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.