# #

28 Μαΐ 2011

Ντόρουλα: Μετά βεβαιότητας έρχονται εκλογές...


Αμα το λες εσυ γλυκεια μου...

dora_4Κατηγορηματική ότι η χώρα πηγαίνει σε εκλογές, εμφανίσθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την ομιλία της στο Ιδρυτικό Συνέδριο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». Η κα Μπακογιάννη επεσήμανε χαρακηριστικά ότι «μετά βεβαιότητας έρχονται εκλογές και ο λαός θα σαρώσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα».(πολυ μ αρεσει οταν παιρνει εκεινο το σοβαρο υφος με το ψευτικο μητσοτακικο χαμογελο...μιλαμε χυ#ω)
Ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της σημερινής σύσκεψης προκειμένου ο ελληνικός λαός να ξέρει «ποιοι είναι αυτοί που την ώρα της μεγάλης κρίσης σκέφτηκαν ιδιοτελώς και έκρυψαν το κεφάλι τους στην κομματική άμμο»(τι τεραστια κουβεντα, θα γραφει στην ιστορια σιγουρα).
Τέλος, η κα Μπακογιάννη, η κορακλα του αιωνοβιου, τόνισε ότι σήμερα στην Ελλάδα «υπάρχουν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που επενδύουν στη χρεοκοπία και την επιστροφή στη δραχμή».
«Κανείς, όμως, δεν εξηγεί στους πολίτες ποια δραχμή θα είναι ..
αυτή. Η δραχμή δεν θα είναι του 2000. Θα είναι η δραχμή της πρώτης μεταπολεμικής περιόδου.
Αυτά τα συμφέροντα πρέπει να πολεμηθούν. Και θα πολεμηθούν απ' όσους σήμερα έχουν απόλυτη συνείδηση(το ανεκδοτο της ημερας ετσι?)  ότι το μέλλον μας είναι μόνο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης», κατέληξε η κα Μπακογιάννη, η κορη του αθανατου.
Το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας ξεκίνησε με εισήγηση του ευρωβουλευτή Θ. Σκυλακάκη.

Το κυβερνών κόμμα εκπροσώπησε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, τον ΛΑΟΣ ο εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Αϊβαλιώτης, τη Δημοκρατική Αριστερά ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, τη «Δράση» ο Στέφανος Μάνος και το Άρμα Πολιτών ο Γιάννης Δημαράς(ολα τα καλα παιδια...Ο Δημαρας ειχε και πανο μαζι του?).


Παρόντες επίσης είναι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο πρόεδρος του «forum για την Ελλάδα» Ανδρέας Ανδριανόπουλος(ογκολιθος) και ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο γνωστος γκαντεμης.


αριστοφανης με τα κοκκινα


2 σχόλια:

  1. Κάποιος πρέπει να της πει ότι το 1965 η Αθήνα βοούσε από το σύνθημα "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΗΗ ΚΑΘΑΡΜΑΑΑ" το ίδιο νομίζω ισχύει και σήμερα για τη διάδοχό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιρνουν χαμπαρι οι χοντροπετσοι Κιμωνα?
    Κι οσο υπαρχουν παρατρεχαμενοι και χειροκροτητες,
    τα γνωστα λαμογια...
    Το πασιγνωστο , ηλιθιο χαμογελο της Ντορουλας, ομως θα κοπει..ηρθε κι η δικη της ωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.