# #

19 Δεκ 2010

Ούτε μέχρι το περίπτερο δεν μπορούν να πάνε οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι


Το 'χουμε γράψει καιρό τώρα από εδώ μέσα ότι δεν είναι μόνο οι Βουλευτές που θα πληρώσουν το «μάρμαρο» για την τραγική κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και κάποιοι δημοσιογράφοι που έχουν πάγια τακτική να παραπληροφορούν τον κόσμο, αθωώνοντας τις βάρβαρες πολιτικές. Σιγά-σιγά, λοιπόν, αρχίζουμε να επιβεβαιωνόμαστε!

Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του Κωστή Χατζηδάκη,... την ίδια τύχη παραλίγο να είχε την Παρασκευή (18/12) και ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, της εφημερίδας «Βήμα». Αντιγράφουμε από το indymedia:

«Σήμερα το μεσημέρι 30 σύντροφοι πραγματοποίησαν μαζική αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας. Η αφίσα "Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" κολλήθηκε στην Ακαδημίας, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Πλατεία Συντάγματος, Πλ. Κολοκοτρώνη και αλλού.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική. Χαρακτηριστικά διερχόμενος πολίτης έδωσε 40 ευρώ για οικονομική ενίσχυση μόλις διάβασε την αφίσα! Αρκετοί επίσης φώναζαν μπράβο από τα αυτοκίνητά τους. Στο ύψος της πλατείας Κολοκοτρώνη εντοπίστηκε ο γνωστός ρουφιάνος Β. Λαμπρόπουλος του "Βήματος" και κυνηγήθηκε απ’ τους συντρόφους. Τρέχοντας κρύφτηκε στα γραφεία των αγγελιών του "Βήματος" σε κάθετο στην Σταδίου όπου ο σεκιουριτάς πρόλαβε και έκλεισε τα ρολά. Τελικά απεγκλωβίστηκε από περιπολικά που πήγαν στο σημείο.

Η αφισοκόλληση θα συνεχιστεί μαζικά παντού. Και όπως φώναξαν σήμερα οι σύντροφοι στο γνωστό παπαγαλάκι της ασφάλειας: "Ρουφιάνοι, δεν θα έχετε που να κρυφτείτε"».
Όπως γίνεται αντιληπτό, ο... υγιεινός περίπατος ανάμεσα σε κόσμο και χωρίς μπράβους, θα είναι μάλλον δύσκολη υπόθεση στο εξής για τη δημοσιογραφική αφρόκρεμα των μεγάλων ομίλων...

Πηγή:Tempo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.