# #

23 Δεκ 2010

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. "ΟΙ ΝΕΚΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ...ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"...!!!!



Οι υπεύθυνες για τα τρόφιμα και την υγεία Αρχές των ΗΠΑ, σε στενή συνεργασία με τις μεγάλες επιχειρήσεις, θέτουν σε εφαρμογή...
σχέδια για αποστείρωση των φρέσκων τροφίμων με ακτινοβολίες, καταστρέφοντας έτσι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας άρρωστης κοινωνίας.

Όλα δείχνουν πως μία νέα πλεκτάνη αρχίζει να εξυφαίνεται στον τομέα της διατροφής, στην οποία εμπλέκονται το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) και η Αμερικανική Χημική Εταιρεία, μία ομάδα που τάσσεσαι υπέρ των βιομηχανικών παρασκευαστών χημικών.

Πρόσφατα, λοιπόν, ερευνητές του USDA διεξήγαγαν μία μελέτη, προκειμένου να διαπιστώσουν ποια μέθοδος σκότωνε πιο αποτελεσματικά τα βακτήρια που αναπτύσσονται στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, όπως το σπανάκι.
 Κατά τη διεξαγωγή της μελέτης, αρχικά βύθισαν το σπανάκι οε ένα διάλυμα μολυνόμενο με βακτήρια και, στη συνέχεια, προσπάθησαν να αφαιρέσουν χα βακτήρια με τρεις μεθόδους: πλύσιμο, ψεκασμό με χημικά και ακτινοβόληση.

Όπως αναμενόταν, μόνο η ακτινοβόληση σκότωσε σχεδόν το 100% των αποικιών των βακτηρίων. Αυτό συνέβη επειδή η ακτινοβολία αποστειρώνει μεν τα βακτήρια και τα φύλλα των λαχανικών, «σκοτώνοντας» όμως ουσιαστικά το φυτό και καταστρέφοντας μεγάλο μέρος της θρεπτικής του αξίας.

Σύμφωνα ... εάν καταστραφεί η θρεπτική αξία των φρέσκων προϊόντων με την ακτινοβόληση, αυξάνονται αυτόματα οι μολύνσεις και οι χρόνιες ασθένειες, οι οποίες αποτρέπονταν χάρη στα φυσικά «φάρμακα» που περιέχουν τα φρέσκα προϊόντα.
με το USDA πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, καθώς με τη χρήση ακτινοβολίας σε όλα τα φρέσκα προϊόντα μπορεί να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των ασθενειών που εκδηλώνονται κάθε χρόνο και οφείλονται σε τρόφιμα. Ωστόσο, 
Φρέσκα προϊόντα και πρόληψη ασθενειών
Το USDA δεν αναγνωρίζει καμία διαφορά ανάμεσα στα ζωντανά και στα νεκρά προϊόντα.




Σύμφωνα με τους γραφειοκράτες της αμερικανικής κυβέρνησης, ο παστεριωμένος ή ακτινοβολημένος χυμός λαχανικών είναι ταυτόσημος με τον φρέσκο, ακατέργαστο, ζωντανό χυμό λαχανικών!
          
Ωστόσο, κάθε ζωντανό λαχανικό είναι μια τεράστια γεννήτρια παραγωγής φυσικών «φαρμάκων» που καταπολεμούσαν τις ασθένειες: το μπρόκολο και το σέλινο προλαμβάνουν τον καρκίνο, τα χόρτα του παντζαριού καθαρίζουν το συκώτι, ο κορίανδρος  απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα, ενώ τα σκούρα φυλλώδη λαχανικά βοηθούν στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων και μολύνσεων, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Όταν, όμως, τα φρούτα και λαχανικά υποβάλλονται οε ραδιενέργεια αρκετή για να σκοτώσει το 99,9% των παθογόνων μικροοργανισμών που περιέχουν, καταστρέφονται παράλληλα πολλές από τις ψυχικές θρεπτικές τους ουσίες. Αυτό σημαίνει πως η ακτινοβόληση των τροφίμων μειώνει μεν τις εκρήξεις ασθενειών που οφείλονται σε τρόφιμα, αλλά παράλληλα αυξάνει τον κίνδυνο άλλων μολύνσεων και χρόνιων ασθενειών, από τις οποίες μας προστατεύουν οι θρεπτικές ουσίες των λαχανικών.

Αν λάβουμε υπ' όψιν όχι η δίαιτα του σύγχρονου ανθρώπου αποτελείται κυρίως από επεξεργαζόμενες τροφές, τροφές-σκουπίδια και μαγειρεμένα φαγητά, τότε γίνεται φανερό ότι έχει πολύ λίγες ευκαιρίες να προσλάβει φρέσκες και πλούσιες οε θρεπτικά συστατικά τροφές από το διαιτολόγιο του - ευκαιρίες που θα μειωθούν στο ελάχιστο, αν το USDA επιβάλει τελικά την ακτινοβόληση των φρέσκων προϊόντων...

Αυτό οδηγεί οε μία μάλλον προφανή πρόβλεψη: αν η ακτινοβόληση των φρέσκων προϊόντων εφαρμοστεί στις ΗΠΑ -και κατ' επέκταση στις άλλες Δυικές κοινωνίες-, τα ποσοστά μολύνσεων στους καταναλωτές θα αυξηθούν κατακόρυφα, αντί να μονωθούν. Οι καταναλωτές θα επιβαρυνθούν με υψηλότερα ποσοστά καρκίνου, καρδιοπαθειών, άνοιας, οφθαλμικών διαταραχών, διαβήτη, ακόμη και παχυσαρκίας. Αν λείψουν οι προστατευτικές επιδράσεις των θρεπτικών ουσιών που περιέχουν τα φυτά, ο κόσμος θα βυθιστεί σε ένα τελμαχρόνιων ασθενειών και χρεοκοπημένων Υπηρεσιών Υγείας...


«Ας αποστειρώσουμε όλα τα τρόφιμα!»
Το USDA δείχνει να έχει μια προϊστορία στην υποστήριξη των σχεδίων αποστείρωσης των τροφίμων που έχουν παρομοιαστεί κατά καιρούς - στήριξε, για παράδειγμα, τον πρόσφατο νόμο για αποστείρωση των ωμών αμυγδάλων, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 2007 στην Καλιφόρνια, υποχρεώνοντας όλους τους καλλιεργητές να αποστειρώσουν τα αμύγδαλά τους εκθέτοντας τα σε τοξικές χημικές ουσίες ή ψήνοντάς τα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Το ωμό γάλα δέχεσαι επίσης επίθεση στην Καλιφόρνια και αλλού. Το USDA στήριξε νόμους, οι οποίοι ουσιαστικά απαγόρευσαν τις πωλήσεις του φρέσκου ανεπεξέργαστου γάλακτος, απαιτώντας την αποστείρωση του.
Αν, λοιπόν, ακτινοβοληθούν όλα τα φρέσκα προϊόντα, θα έχουμε στα χέρια μας τροφές «νεκρές». Και οι νεκρές τροφές θα φέρουν νεκρούς ανθρώπους.

Ο ορισμός του USDA περί «διατροφικής ασφάλειας» βασίζεται στην ιδέα πως η υγεία ενός ατόμου με κάποιο πρόβλημα στο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει π.χ. στο κολοβακτήριο, E. Coli,  το οποίο συναντάται συχνά οε φρούτα και λαχανικά, είναι πιο σημαντική από την υγεία ολόκληρου του πληθυσμού. Έτσι, όλες οι τροφές πρέπει να «σκοτώνονται» για όλους.
Σε ότι αφορά τη διατροφική ασφάλεια, έμφαση θα πρέπει να δίνεται στην ενίσχυση της υγείας και του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων, ώστε να είναι ικανοί να επιβιώσουν από κάποια περιστασιακή επαφή με το βακτήριο Ε. Coli  - και όχι στη δημιουργία ενός απόλυτα αποστειρωμένου περιβάλλοντος, χωρίς τίποτα ζωντανό. Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι που είναι επιρρεπείς σε ασθένειες οφειλόμενες σε τρόφιμα διαθέτουν επιβαρυμένο ανοσοποιητικό σύστημα, λόγω της λήψης εμβολίων και αντιβιοτικών. Άρα, η ευθύνη ανήκει στις φαρμακευτικές εταιρίες - όχι στα βακτήρια...
Ωστόσο, το USDA  προτιμά να κατηγορεί τα τρόφιμα, χρησιμοποιώντας στη συνέχεια εκφοβιστικές τακτικές που τα συνδέουν με την εμφάνιση ασθενειών και ελπίζοντας στην κοινή κατακραυγή που θα απαιτεί μεγάλης έκτασης ακτινοβόληση τους.
Η συνταγή της κοινωνικής μηχανικής.
Σήμερα λοιπόν εξυφαίνεται στις ΗΠΑ μία πλεκτάνη, χρηματοδοτούμενη από τις μεγάλες επιχειρήσεις, με σκοπό τη νόσηση των ανθρώπων, αποκρύπτοντας παράλληλα πληροφορίες σχετικά με φυσικές θεραπείες, οι οποίες θα προλάμβαναν τις ασθένειες και θα κρατούσαν τους ανθρώπους μακριά από τα νοσοκομεία.
Πόσο «αινιγματική» είναι, λοιπόν.
Η συμπεριφορά των φαρμακοβιομηχανιών, για τις οποίες ο μόνος τόπος να αποκομίσουν κέρδη είναι να διατηρήσουν τεχνηέντως εξασθενημένο και άρρωστο τον πληθυσμό;
Η καταστροφή των φυσικών φαρμάκων που περιέχονται στις τροφές θα ήταν σίγουρα ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος δημιουργίας περισσότερων πελατών... Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος ενός σχεδίου που θέλει τον πληθυσμό εξασθενημένο και άρρωστο, το οποίο έχει στηθεί με τη συνεργασία φαρμακοβιομηχανιών και κυβέρνησης των ΗΠΑ. Είναι ήδη γνωστό πως ο FDA και το USDA δουλεύουν για τις εταιρίες. όχι για τον λαό. Άρα, γιατί να μας εκπλήσσει, αν αυτή τη στιγμή επιχειρούν την εφαρμογή μίας «τελικής λύσης» στα τρόφιμα που θα σκοτώσει τις τροφές:
Για να γίνει αυτό εφικτό, χρειάζεται από πλευράς του USDA ένας ειδικός χειρισμός του θέματος μέσω κοινωνικής μηχανικής, προκειμένου χο κοινό να οδηγηθεί στην απαίτηση μιας λύσης. Είναι γεγονός ότι το Υπουργείο δεν θα μπορούσε ξαφνικά να ανακοινώσει από το πουθενά ένα εθνικό πρόγραμμα αποστείρωσης τροφίμων. Έπρεπε πρώτα να στρώσει τον δρόμο με λίγη «λάσπη», βάσει σχεδίου:
 Στην αρχή διεξάγονται ανεπαρκείς επιθεωρήσεις στα φρέσκα προϊόντα, με σκοπό την πρόκληση «εκρήξεων» ασθενειών που προέρχονται από τρόφιμα. Αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με μείωση των κονδυλίων που προορίζονται για τις υπηρεσίες επιθεωρήσεων τροφίμων ή τον αποκλεισμό κάποιων επιθεωρητών από τη μισθοδοσία.
 Όταν αρχίσουν να σημειώνονται κρούσματα τέτοιων ασθενειών στο καταναλωτικό κοινό, δημοσιεύονται στον εθνικό Τύπο ανακοινώσεις περί επικινδυνότητας των τροφίμων.
 Παρατηρούνται οι αντιδράσεις των καταναλωτών, καθώς ζητούν να «γίνει κάτι».
Κυκλοφορεί τότε μία μελέτη σε συνεργασία με την Αμερικανική Εταιρία Χημικών, που δείχνει πως το πλύσιμο δεν είναι αποτελεσματικό και πως η ακτινοβόληση αποτελεί τη μοναδική λύση. Η δημοσίευση αυτή συγχρονίζεσαι με τη δημόσια
κατακραυγή για τη «λήψη μέτρων».
 Εφόσον «το απαιτεί το κοινό», λανσάρεται και μία εθνική υποχρέωση ακτινοβόλησης των προϊόντων, βάσει της οποίας θα αποστειρωθούν όλα τα τρόφιμα.
Αποστολή εξετελέσθη!
Έτσι, σταδιακά, ο πληθυσμός θα εμφανίζεται όλο και πιο εξασθενημένος, και οι φαρμακοβιομηχανίες θα εξασφαλίζουν τεράστια κέρδη αφού ο πληθυσμός θα εισρέει στα νοσοκομεία για θεραπείες βαδισμένες σε φαρμακευτικές ουσίες, οι οποίες πωλούνταν σε μονοπωλιακές τιμές...

Η προώθηση των «νεκρών τροφίμων»

Είναι ξεκάθαρο: οι μεγάλες επιχειρήσεις που διευθύνουν τις ΗΠΑ θέλουν να νεκρωθούν τα τρόφιμα. Δεν είναι, άλλωστε, τουλάχιστον περίεργη η επίθεση στα τρόφιμα, σε μια χρονική στιγμή που δημοσιεύονται στις επιστημονικές εφημερίδες πολλές ειδήσεις σχετικά με τη θεραπευτική δύναμη των τροφών;
Όπως δείχνουν τα πράγματα, μονίμως ανακαλύπτεται και μία ακόμη θαυμαστή ωφέλεια σε κάποια τροφή: τα μαύρα βατόμουρα αναστρέφουν τον στομαχικό καρκίνο, τα ρόδια σταματούν τον καρκίνο του προστάτη, το πράσινο τσάι προλαμβάνει τον καρκίνο του μαστού - και ο κατάλογος συνεχίζεσαι...

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι το ότι πολλές από τις θεραπευτικές ιδιότητες των τροφών καταστρέφονται με την παστερίωση και την ακτινοβόληση και όχι οι αποφάσεις
του USDA δεν λήφθηκαν με βάση τη δημόσια ασφάλεια, αλλά την απληστία των επιχειρηματιών.
Αυτά τα σχέδια ακτινοβόλησης θα μπορούσαν να σταματήσουν με μία μαζική κατακραυγή, η οποία θα απαιτούσε την προστασία των καταναλωτών. Δυο πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να επιτευχθούν - φυσικά, το USDA και ο FDA αντιτίθενται και στα δύο: α) ειδική σήμανση όλων των τροφών που έχουν υποστεί ακτινοβόληση και β) παρεμπόδιση της ακτινοβόλησης όλων των φρέσκων προϊόντων.
Είναι κρίσιμης σημασίας οι τροφές να διατηρηθούν φρέσκες και ζωντανές. Ακόμα και αν υπάρχουν κάποια παραπάνω βακτήρια στο σπανάκι, αυτό είναι κάτι που ένα υγιές σώμα μπορεί να αντιμετωπίσει. Ενισχυτικά μπορεί να λειτουργήσει και η δράση μερικών προβιοτικών και η αποφυγή χρήσης αντιβιοτικών. Το ΕColi αποτελεί απειλή κυρίως για tην υγεία ατόμων που το ανοσοποιητικό τους σύστημα (ή η εντερική χλωρίδα) έχει καταστραφεί από τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα.


Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ένα στείρο περιβάλλον. Είναι παρανοϊκό να προσπαθούμε να αποστειρώσουμε τις τροφές. Η καταστροφή της ζωτικότητας των τροφών αποτελεί εγκληματική πράξη!
Είναι οφθαλμοφανές όχι θέλουν να καταστρέψουν τις τροφές και να μας στερήσουν τις φυσικές επιλογές που κρατάνε τους ανθρώπους υγιείς και ελεύθερους. Διότι ένας άρρωστος πληθυσμός είναι υποδουλωμένος πληθυσμός...
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΜΕΝΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΓΑΤΕΣ.

Η εταιρία ζωοτρόφων Champion Petfoods, καναδικών συμφερόντων, δήλωσε ότι αποσύρεται από την αγορά της Αυστραλίας, όταν τα αποτελέσματα έλεγχου του προϊόντος της Orijen (ξηρά τροφή για γάτες), ο οποίος διενεργήθηκε από ανεξάρτητο εργαστήριο, έδειξε συσχετισμό του Orijen με τη μαζική εμφάνιση σοβαρών ασθενειών σε γάτες στη χώρα. Ως υπεύθυνα για τα επεισόδια αυτά κριθήκαν τα επικίνδυνα επίπεδα ακτινοβόλησης του προϊόντος που υπεβληθήσαν από την αυστραλιανή κυβέρνηση.
  Αναφερόμενη σε μια μελέτη που διεξήχθη τον προηγούμενο χρόνο στις ΗΠΑ, η οποία έδειξε ότι ακτίνες γάμμα κοβαλτίου- 60 σε επίπεδα μεταξύ 36 - 47 kGy σχετίζονταν με νευρολογικά συμπτώματα όμοια με εκείνα που παρατηρηθήκαν στις γάτες της Αυστραλίας, η εταιρία παράγωγης ζωοτρόφων είπε ότι το ελάχιστο επίπεδο των kGy που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας για το εισαγόμενο αυτό προϊόν ήταν σαφώς υπερβολικό και πιθανότατα προκάλεσε σοβαρή μείωση της βιταμίνης Α.
  Οι μοναδικές τροφές για ανθρώπους που υποβάλλονται σε ακτινοβόληση στην Αυστραλία είναι τα εισαγόμενα βότανα και μπαχαρικά, τα οποία ακτινοβολούνται σε επίπεδα 10 - 30 kGy, και τα τροπικά φρούτα που ακτινοβολούνται σε επίπεδα όχι ανωτέρα του 1 kGy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.