# #

20 Ιουλ 2010

Αποκάλυψη: Είχαν στοχοποιήσει τον Γκιόλια από τις 27 Απριλίου και η Αντιτρομοκρατική έκλεινε τα μάτια


Όσο κι αν κάποιοι τρομάζουν, αυτή είναι μια ύποπτη όψη της αλητείας ενόπλων παρακρατικών που από τις 27  του περασμένου Απριλίου είχαν ανεβάσει στο διαδίκτυο μια κατάπτυστη αλλά τραγική(όπως αποδείχτηκε στην άνανδρη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια)λίστα “επικηρυγμένων” δημοσιογράφων που ήταν στόχος, όπως διακήρυτταν οι ανώνυμοι εκφραστές της, ακραίων και σαλεμένων φονιάδων. Μέσα σε αυτούς...

...ήταν και ο Σωκράτης Γκιόλιας.
Ο ADIAKRITOS την είχε τότε δημοσιοποιήσει για να ανοίξει τα μάτια στους επιτελείς τουΥπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και στον κ. Τζοίτη της Αντιτρομοκρατικής ώστε δημοσιογράφοι που στοχοποιούνταν να προφυλαχθούν. Να λάβουν τα μέτρα τους. Έστω μόνοι τους. Να τους πει κάποιος ότι κινδυνεύουν. Κάποιοι από αυτούς είχαν και έχουν προστασία. Κάποιοι άλλοι όμως πήγαιναν σπίτι τους την νύχτα και δεν ήξεραν εαν ξυπνούσαν ζωντανοί την άλλη μέρα για να δουν την γυναίκα τους και το παιδί τους.. Κάποιοι με τα Καγιέν και με τις Πόρσε είχαν και έχουν δίπλα τους(χωρίς να δικαιούνται)ολόκληρο στρατό. Ο Γκιόλιας δεν είχε. Και αυτό το γνώριζαν οι θρασύδειλοι ένοπλοι. Που για μια ακόμα φορά πήγαν όχι τέσσερεις αλλά 14 και τον γάζωσαν. Δολοφονία καρμπόν με αυτή του άτυχου υπαρχιφύλακα. Που μόνον δειλοί και μαστουρωμένοι, καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους. Και έλεγαν από το πρωί μαλακίες.
Η λίστα που δημοσιοποιήσαμε στις 27 Απριλίου, βγήκε στο διαδίκτυο υπό μορφή άμεσης απειλής. Και δεν μπήκε κανένας στο κόπο να την ψάξει. 3 ολόκληρους μήνες. Ο αδικοχαμένος Γκιόλιας ήταν μέσα στις προγραφές. Τον βρήκαν ανυπεράσπιστο και τον σκότωσαν. Οι ευθύνες της Αντιττρομοκρατικής Υπηρεσίας και των κυρίων του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, είναι βαρύτατες. Απαιτούμε λοιπόν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την παραίτηση του Αστυνομικού Διευθυντή Αλκιβιάδη Τζοίτη και την ποινική του δίωξη για έκθεση του μακαρίτη του Σωκράτη Γκιόλια σε κίνδυνο ζωής. Υπάρχει δημοσίευμα από τις 27 Απριλίου και δεν είχε δώσει σημασία. Επίσης ευθύνες έχουν και άλλοι τις οποίες θα τις καταλογόσουμε όταν έρθει η ώρα.
adiakritos.gr.......http://tacoalatipota.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.